Evet abi 14 freekik'i olan Alanzinho 5 maçta 2 attı 2de dırekten döndü.Egemen ve Song 4-5 gol attı ikiside iyi kafacılar olmamsına rağmen
Printable View
Evet abi 14 freekik'i olan Alanzinho 5 maçta 2 attı 2de dırekten döndü.Egemen ve Song 4-5 gol attı ikiside iyi kafacılar olmamsına rağmen
uygun scout programı ne zaman çıkar bilgisi olan varmı?
bu yamayı yükledim şimdi benden şifre istiyor güzelim oyunu yediler! buna bir çzüö bilen varmı arkadaşlar
Sakatlık belası yüzünden oynanmıyo oyun valla deli olucam ! Onun dışnda benim oynadığım oyunda hiç frikik golü atamadım önceki yamada çok fazla atıyodum
ayrıca topun üst direklerden dönme olayı çıkmış ve abartılmış direkleri geçemiyoruz maşallah !
Uzaktan şutlar abartı boyutta !
Orta saha oyuncuları düzeltilmiş 5.0 ile oynayan felan yok artık minimum 6.5 bu iyi
forvetler gene aynı Allahlık !
yani uzun lafın kısası bizi kobay fare gibi kullanıyolar 2010 da bile oturması zor görünüyo bana sorarsanız !!!!
ben üzülerek 920 yamasına dönüyorum arkadaşlar.
maç motorunda grafikler her ne kadar düzeltilmişse de, topun balon gibi uçması ve top süren oyuncuların adeta "yürüyerek" top sürmesi gibi saçmalıklar yüzünden 920 ile devam edeceğim yola..
ancak steam'den yüklediğim için oyunu, artık mecburen netten indirdiğim oyunu yükeyip steamden aldığım şifreyi girecem, inşallah olur :s
Sen yine kötüye dönmüşsün. Ben 901 e dönmeyi düşünüyorum :D
Quote:
Türk vatandaşlığına geçis, Türk milli takımında oynayabilecek oyuncular icin 5 yıl, Türk milli takımında oynayamayacak oyuncular için 10 yıl olarak değiştirildi.
ben bunu 2yıl olarak yaptım editörden ama hala bazı oyuncularda 2 yıldan fazla nasıl düzeteceğim.
bi sorun daha var 9.3 ü yükledikten sonra oyuna her girişimde ayarları kendiğiliğinden sıfırlanıyor temaler para birimi filan bunun bir çözümü varmı oyunu baştan kurup teker teker 9.1 9.2 9.3 ü tekrar ykledim ama hala aynı sorun devam ediyor..
vallaha düşünmedim değil de dost,
sonradan vazgeçtim :)
bu arada oldu steam'in verdiği key,
oyunu başka yerden yükleyince belki olmaz diyordum...
Bir de şunu farkettim, ya da bende mi oldu sadece:
oyun kolaylaşmış mı bana mı öyle geldi?
manu ile, çelsi, liver ile hazırlık maçları ve bjk ile süper kupa finali vardı, gelene 4 gidene 5 attım 930'u yükleyince :D
Bence bu normal aslinda. Tabi takima göre deyisir umarim sadece büyük kulüplerde oluyordur. :) 4büyükler ankaraspor karsisinda 2-0 geri düsse 100% büyük bi baski yapicakdir zaten. Bu kismi bence gercekci olmus :)
frikik ve korner gollerinde dedigin gibi sürekli gol oluyor.
Cardozoyu aldim, adam hem frikik hem kornerlerden gol atiyor. 10 Frikikden 2 veya 3ünü kacirmisdir. Bu kismida hic gercekci deyil maalesef
Bir yere kadar gerçekci. NapoLinin 10 kişi İLe bana 28 şut atması hiçte gerçekci değiL. Her öne geçtiğim maçtan sonra hemen baskı yememde hiç gerçekci değiL. Beşiktaş iLe Ligde yeniLMeden gidiyorum. Zevk veriyormu ? Vermiyor tabi ki.
mesela maç motorundaki değişiklikler mevcut save game mim için geçerli oluyormu yoksa en baştan yeni bir kariyermi açmam gerek bu yamanın etkin olması için?
Haddinden fazla penaltı oluyor , sezonu bitirince istatistikleri atacagım :)
Evet Aliye katılıyorum çok peanştı oluyor ya buda bi sorun olabilirmi yoksa oyuncularla mı alakalı ki bu
Yaa 08'den daha fazla kornerden gol oluyo o daha büyük hata. Hatta bazen direk kornerden içeri giriyo.
ben ekledim arkadaşım burdan indir...
http://forum.turksportal.net/vb/show...93#post1404793
penaltı olayı bende de fazla ya...oyunun bi tarafı yapılırken diğer tarafı bozuluyo var bişi bu işte :D
Pek tatmin edici bir yama olmamış malesef, üzüldüm .
biraz önce long shoot'u 2 olan bir oyuncu gerrard gibi gol attı.. her maç ama her maç üst direkten dönüyor top illa.. her iki macta bir penaltı oluyor nerdeyse.. sakatlıklar ise bunların tuzu biberi.. gelde oyna şimdi bu oyunu.. ögrenciyim yemek paramı bile hesaplıyorken gittim arkla ortaklaşa bu oyuna o kadar para verdım ama ne yazıkki tam 10 yıldır hayatımın en cok vaktini yiyen bu oyunda en az oynadıgım seri olucak cunku oyunu suandan ıtıbaren yeni bi yama(imkansız gibi cıkması) cıkmaması durumunda oynamayacagım.. biraz önce 2008'i yükledim tekrar ve ben onu oynayacagım size kolay gelsin arkadaslar..
aynen bende her yamada 1. oyun actım onuda 2 sene anca oynamıştırım..kötü bi gidiş var oyunda bakalım inş. daha sorunsuzu çıkar..
ben bu sene sadece 9.0.1 i oynadım ve hiç begenmediğim için oyunu kaldırdım,Allahtan para verip almadım,alan arkadaşlara geçmiş olsun,fm tarihinin en kötü serisi,inşallah gelecek senelere.
arkdaşlar 9.0.3 yüklüydü bende ama steam yeniden update yapıo oyunu gerçi inanılmaz yavaş sürekli kopuyo :S acaba yine çaktırmadan bir kaç hatamı düzeltmeye çalışıyo sigames ? başka olan varmı ? yada bir yanlışlkmı var bende ?
daha önce yapmadıkları bişi değil valla gene yapmış olabilirler aslında keşke yapsalarda artık hata yaplarına ses cıkarmıyorum tek ıstedıgım elinde sonunda düzgün bir oyun oynamak.. eger oyunda bi duzelme gorursen bizide bilgilendır tekrar ındırılelım 903(gizli 904)'ü ;)
Mesajlarınızı okudum ve direkt steamı açtım, ben 9.3 patch'i çıktığı gün update etmiştim.
Daha sonra steam üzerinden değilde, oyuna hep direkt fm exesinden girdim.
Şimdi denedim ve bende şaşırdım :icon_neutral:
http://img15.imageshack.us/img15/5703/97374864.jpg
Biriniz steamı açmadan oyuna giren veya steamsız orjinal oyun alıpta 9.3 patch yüklü oyunundan ; game status ekranını paylaşabilir mi buraya ?
9.3 ama kaç 9.3.xxx tam olarak emin olmuş oluruz ?
9.3.0 36289(m.e v753)
Bende yazan versiyon bu. İlk çıktığı sırada indirmiştim.
Evet aynı versiyon. Yani versiyonda bir değişiklik yok demekki, buradan bunu öğrendik.
Peki o zaman bu güncelleme neyin nesiydi acaba.. Versiyon numarası değişmedende maç motoru gibi durumlarda değişiklik mümkünmü ki ?
Herneyse oynadıkça göreceğiz galiba..
ben oyunu silmistim yeniden yukledim direk 9.0.3 u kurdum. yani 9.0.3 teki guncellemeler 9.0.1 ve 9.0.2 yi kapsiyormu yoksa hepsini tek tek kurmammi gerekiyor? yardimci olrusaniz sevinirim
yok sadece 9.3.0 kurman yeterli aslinda.
bence "gizli" 9.4.0i cikartabilirler. cünkü subatin sonunda cikarticaz dediler sonra 1hafta kala tepkiler artmisdi, bunlarda acele acele yapdiysa 9.3.0i gizliden 9.4.0 yapmislardir belki.
saol yardimin icin
Amma komplo teorisini üretmişsiniz yahu :D
Yeni versiyon çıkarırlarsa duyururlar, neden gizli iş çevirsin SI. :)
Amma komplo teorisini üretmişsiniz yahu :D
Yeni versiyon çıkarırlarsa duyururlar, neden gizli iş çevirsin SI. :)
9.04 çıkmaz herhalde. 4 versiyon biraz da abartı olur. :)
9.03 tepkileri arttırdı, normal herkesin teori üretmesi. :)
Ya bu patchde finansal bir problem mi var? Fenerbahçe 5 milyon dolar kardan sürekli zarara düşüyor yani hiç bir şey yapmadan?
selam beyler.bu sitede üyeliğim var ama forumda hiç takılmadım daha.fm 9.0.3 update i kuranlarda product key sorunu alanlar için bi sitede çözüm buldum.yani korsan oyun oynayanlar için.yeni konu açma yetkim olmadığı için buraya yazayım dedim.isteyen olursa aktarabilirim nasıl yapıldığını...
ya arkaadşlar ben türkçe yamayı indirdim siteden fakat kuramıyorum update için fm.exe dosyasını bulmamı istiyor fakat bir türlü bulamadım. Alllah rızası için biri yardımcı olsun yaaaaa
Arkadaşlar merhaba. Ben 9.0.3 patchini yükledim ve oyuna öyle başladım. Ancak bu patchde finansal bir hata var sanırım. Fenerbahçe'yle 5 milyon kardayken birden bire eksilere düşüyorum anlamıyorum her sene böyle oluyor. FM 2008'de 9.0.2 yamasında da böyle bir problem vardı sonra aynı versiyonun ikinci bir yamasını yayınlayarak upgrade etmişlerdi. Düzeltmişlerdi o sorunu. Bunda da öyle bir şey var mı? Sizce neden olabilir? Aynı sorunu yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim..
Bilmiyorum fark ettiniz mi? telekomspor'daydım ve 2. sezon yeni başlamıştı. 10 maç flan yaptım ve antep'e çağırıldım. Teklifi kabul edince haliyle kadrodan kaptanları seçmem gerektiği söyledendi ve yaptım fakat kadroya değil de listeden. bekir'i yaptım kıdemli olarak. sonra baktım bekir fenerbahçe'ye gitmiş sezon başında. favori arkadaşı benim :) antep kaptanı yazıyor sanki antep'teymiş gibi. Bu bir bug mudur?