1 ile 30 arası toplam 229 sonuç

Konu: Football Manager 9.3.0 Yaması Yayında [İlk mesaja bakın]

Hybrid View

Quote Originally Posted by clowegem View Post
    arkdaşlar 9.0.3 yüklüydü bende ama steam yeniden update yapıo oyunu gerçi inanılmaz yavaş sürekli kopuyo :S acaba yine çaktırmadan bir kaç hatamı düzeltmeye çalışıyo sigames ? başka olan varmı ? yada bir yanlışlkmı var bende ?
    daha önce yapmadıkları bişi değil valla gene yapmış olabilirler aslında keşke yapsalarda artık hata yaplarına ses cıkarmıyorum tek ıstedıgım elinde sonunda düzgün bir oyun oynamak.. eger oyunda bi duzelme gorursen bizide bilgilendır tekrar ındırılelım 903(gizli 904)'ü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by clowegem View Post
    arkdaşlar 9.0.3 yüklüydü bende ama steam yeniden update yapıo oyunu gerçi inanılmaz yavaş sürekli kopuyo :S acaba yine çaktırmadan bir kaç hatamı düzeltmeye çalışıyo sigames ? başka olan varmı ? yada bir yanlışlkmı var bende ?
    Quote Originally Posted by Steven_Gerrard View Post
    daha önce yapmadıkları bişi değil valla gene yapmış olabilirler aslında keşke yapsalarda artık hata yaplarına ses cıkarmıyorum tek ıstedıgım elinde sonunda düzgün bir oyun oynamak.. eger oyunda bi duzelme gorursen bizide bilgilendır tekrar ındırılelım 903(gizli 904)'ü
    Mesajlarınızı okudum ve direkt steamı açtım, ben 9.3 patch'i çıktığı gün update etmiştim.

Daha sonra steam üzerinden değilde, oyuna hep direkt fm exesinden girdim.

Şimdi denedim ve bende şaşırdım

Biriniz steamı açmadan oyuna giren veya steamsız orjinal oyun alıpta 9.3 patch yüklü oyunundan ; game status ekranını paylaşabilir mi buraya ?

9.3 ama kaç 9.3.xxx tam olarak emin olmuş oluruz ?

Mesaj Yetkileri