Tophane iyi olur güzel muhabbetler döner.:)
Kimseye bi şey söylemezsen nerden bilelim senin Avrupada oturduğunu.
Printable View
Yazarak koyuyorum oğlum.Olur arada öyle..:icon_smile: Ayrıca nargile olayı bana uygun değil maalesef.Tütün ve mamüllerini kullanmıyorum.Çocukken astım hastalığı başlangıcı vardı.Tedavi olup kurtuldum Allah'tan ama yinede tetiklenme ihtimali var.Gerçi şu ana kadar bir çok kez sigaralı ortamlarda bulunmak zorunda kaldım bir şey olmadı Allah'a şükür.Yinede hoşuma gitmiyor.Eğer çoğunluk böyle isterse o zaman bakarız bir hal çaresine..
eger hali saha maci yapilacaksa ben oyuncu degil hakem olurum onu ba$tan soyliyeyim de kari$iklik cikmasin. (::) :0:
Hafta sonu doncakmışız tv ler öyle diyo :)
Evet ben de haberlerde görmüştüm.Kapalı bi alana gitsek daha iyi olur sanırım.
Maç fikri nerden çıktı yahu :D:D:D
Tophane olmaz derseniz, bir yere gidip oturalım muhabbet edelim, o gün maç vardır onu izleyelim, yok bu da olmazsa PS3 yaparız
Açıkçası ben geçen yıl gibi donmak istemiyoruum:)
oglen lig maci var mi o gun?
Denizli - trabzon olabilir..
Bi kaç sayfa önce belirtmiştim aygün :) Son kararı beklemekteyim hala :D
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...spx?m=ISTANBUL
yukaridaki linkte de gorulecegi gibi haftanin en soguk gunu olacaktir kendisi. soguk haricinde bir de yagmur olacagindan arkada$larindan dedigi gibi mecburi istikamet kapali mekanlar olmalidir.
eger istenirse Istiklal Caddesi'ndeki kafelere gidilinebilir. aklima da oyle cok bi yer gelmiyot acikcasi. ya da ne bileyim Cevahir'de de takilinabilir aslinda. belki de bowling oynayabiliriz mesela. bu da bi alternatif hem kapali alan.
O gün iki maç var.
İBB - Kayserispor - 13:30
Denizlispor-Trabzonspor - 16:00
Güzel bir gün olabilir. Hatta daha sonra Liverpool - Arsenal maçı var ki işi daha da zevkli kılar :D
Ama bu kadar adam bi kafede maç izlemesi garip olabilir bi arkadaşın evinde topplansak :n::n::n: ve ya ps3 diyorm :D
Bi aktivite yapalım ya maç izlemeyelim çok basit kalıyo o :)
Çok fazla muhabbet döndü. Ben hepsine yorum yapamıyacağım. Öncellikle PS3 olarak düşündük. Böyle yazdık. PS3'ümüzü oynarız. Ondan sonra başka bişi yaparsak konuşuruz. Tabii benim için herşey olur. Sonuçta birlikte vakit geçirmek istiyoruz.
İkinci olarak Kadıköy Buluşması yapacağım. Gelmek isteyenler bana ulaşıp haber versinler. Saat 11.30'da Beşiktaş Vapur İskelesi önünde buluşacağız. Çağrı senle beraber geçecez haberin olsun. =))
Benim sponsorum kim olacak :D
Bencede önce ps yapalım.Sonra bakarız ne yapacağımıza..
Cevahir olabilir.) yapabileceğimiz herşeyi yaparız..
Ya pazar günü bu kadar kişi bir alışveriş merkezine kapanmıyalım ?
Çağrı öncellikle PS3 dedik, şimdi bunu iptal etmek yanlış olur. PS3'ü oynarız. Ondan sonra bowling mi? Bilardo mu? Tophane mi? Karar veririz.
Bu Pazar saat 12'de Beşiktaş'ta Turyol Motorlarının kalktığı yerden eski buluşmaya gelenler bilir, Gebetemize bakıldığı yer: =)) Orada buluşuyoruz.
Beni meşhur etmezsen PS3'te ben seni meşhur ederim. :p
Ps3 yapalım ps3 yapalım diyorum ama çok az Pes oynamışlığım var.Rezil olacağım valla..:icon_smile: En kötüler ilk takım seçme hakkına sahip olsunlar.:icon_smile:
Eğer turnuva yaparsak, güzel bir organizasyon yapacağız. İyi bir organizatörümdür turnuva için. =))) Zaten yapılırsa kimse takım seçmeyecek. :)
PES şart değil, FIFA'da yapabiliriz, geçen sefer FIFA oynamıştık ama bu sefer oyunlar daha bir güzelleşti.
Hiç farketmez hangisini oynadığımız.
Ben katılamıyacağımı bildiyorum... Katılan yarışlmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D
Ayarlayabilirsem ben de katılacağım, hiç olmazsa bir uğramak niyetindeyim detaylardan falan haberim var ben sizi bulurum ayarlayabilirsem. :)
Tam olarak ne gün olacak bu buluşma ? 29 aralık gibi bende İstanbuL'dayım : )