1 ile 30 arası toplam 2433 sonuç

Konu: Geleneksel TSI İstanbul Buluşmaları

Hybrid View

Nesil
    2006

Çok fazla muhabbet döndü. Ben hepsine yorum yapamıyacağım. Öncellikle PS3 olarak düşündük. Böyle yazdık. PS3'ümüzü oynarız. Ondan sonra başka bişi yaparsak konuşuruz. Tabii benim için herşey olur. Sonuçta birlikte vakit geçirmek istiyoruz.

İkinci olarak Kadıköy Buluşması yapacağım. Gelmek isteyenler bana ulaşıp haber versinler. Saat 11.30'da Beşiktaş Vapur İskelesi önünde buluşacağız. Çağrı senle beraber geçecez haberin olsun. =))

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    İkinci olarak Kadıköy Buluşması yapacağım. Gelmek isteyenler bana ulaşıp haber versinler. Saat 11.30'da Beşiktaş Vapur İskelesi önünde buluşacağız. Çağrı senle beraber geçecez haberin olsun. =))
    benden yana sorun yok. ben saat 11.00'de Caferaga'da mis gibi boregimi yiyor olurum. 11.30'da da iskeleye inerim. ha diyosan ki ben de geleyim guzel borekten ben de yiyeyim o zaman gel buyur beklerim.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    benden yana sorun yok. ben saat 11.00'de Caferaga'da mis gibi boregimi yiyor olurum. 11.30'da da iskeleye inerim. ha diyosan ki ben de geleyim guzel borekten ben de yiyeyim o zaman gel buyur beklerim.
    Bakalım Börek için gelir miyim? Gelmez miyim? Malum evde güzelim kahvaltı sofrasını görürsem hiç affetmem.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    Börekçi sizin heralde her sayfada yazıyosun

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Börekçi sizin heralde her sayfada yazıyosun
    ortasondan beri giderim o borekciye. 13-14 ya$indan beri yani. nerden baksan 8 sene yapiyor. 8 senedir gittigin yer olunca mu$teri gozuyle takilmiyorsun dogal olarak.

Mesaj Yetkileri