Ceko akşam 7-8 gibi burda olsana kanka konuşalım şunu. Beylikdüzü'ne gelsen ya da beraber gitsek sana bir basketbol zevki yaşatsam :n: Sonrada geçeriz zaten. Hadi ben kaçar antrenman var :D
Printable View
Ceko akşam 7-8 gibi burda olsana kanka konuşalım şunu. Beylikdüzü'ne gelsen ya da beraber gitsek sana bir basketbol zevki yaşatsam :n: Sonrada geçeriz zaten. Hadi ben kaçar antrenman var :D
Hadi eyvallah.
Levent sen Cenker'den umudu kes. Boşuna umutlanma :D
Buraya yazıyorum sen buluşmaya gel( e )meyeceksin :)
O değil de 19.07 fest kaçıcak :uzgun: başkan da gelicekti :uzgun:
HAVA DURUMU: Istanbul yarin da ruzgarli ve serin, hissedilen sicaklik 26-27 derece olacak.
Güzel :)
Ya bırak Aygün bize mi alışamadın yani :D
Ee beyler ne yapıyoruz geldim ben.
Senin burda işin yok olm, senin işin Cenker'le :D
Nasıl yok ? Biz cenkerle başka yeremi gideceğiz benmi yanlış biliyorum 2miz ayrı takılcaksak msnde bekleyim onu ?
Geçen sefer bu hataya düşmüştük.Bu sefer düşmeyelim.Yeni iskelede buluşalım gençler.Bilmeyenler için eski iskelenin biraz ilerisinde.Ayrıca geleceklerini söyleyenler,gelip gelemeyecekleriyle ilgili son durum bildiriminde bulunursa iyi olur.:)
Ben geliyorum. Yanlışlık olmasın saat 17.00'da iskele önündeyiz demi.
Yarın 5 de beşiktaş iskelesinde :cool:
Beyler benim iş yattı maalesef. otogara gittim. otobüse binecem istanbula gelmek için bizimkiler aradı gelme dedi boşuna , senlik bir şey yok dediler. ben de didimde yarım kalan tatilime devam ediyorum :) 65 lira harap oldu ama yapacak bir şey yok :) size iyi eğlenceler
Bende gelmiyorum zaten abi boşver :D
O zaman :
son durum.
5 de Eralp, Görkem, Özgür, Şemsi ve ben Beşiktaş iskelesinde buluşuyoruz. Bişeyler yeriz felan. 6-7 gibi Coşkun katılıyor. Sonra pes felan atarız
:D
Avrupa'dan gelen yok mu yav ? :D
Bir zamanlar ben :D
Son dk gelişmesi yok demi. Geliyor herkes :D
Benden yana bi değişiklik yok , hatta bi yarım saat erken çıkıcam işten 18.30 gibi Beşiktaş'ta olurum en geç.Sonra seni ararım nerdesiniz diye çemkiririm :D
Anadolu'dan gelenler nasıl gelecek ? Sanırım bende ordan gelicem :D
Üsküdardan vapura binip geçeceğim ben.
Haber bekliyorum 5 dakika içinde gelecek. Beklediğim gibi olursa Kadıköy'den vapurla gelicem bende.
Tamam abi bende Kadıköy'e geliyorum zaten. Orda buluşuruz. İskeleye gelince ararım seni ben.
Ben çıkarım birazdan. Bi durum olursa mesaj atarsınız. Aha iyiki yazdım bunu aklıma geldi :) Benim telefonda sıkıntı var. Mesaj gelmiyor. Bi durum olunca arasınız :)
Bu arada şemsi neden eski iskilede buluşuyoruz ? Adam gibi normal iskelede buluşsak ya :D
Ben de Kadıköy'den geçeceğim ama sizden geç gidiyorum ben.
Vapurdayim genclik :D
İlk ben geldim galiba. Güzel bir buluşma oldu yine. 6 kişiydik. Burger King / PES & FİFA / Beşiktaş turu / ve son olarak köpek tarafından ısırılıyorduk az kalsın :) Cihan fotoları bekliyoruz.
Bu arada bu buluşmada Anıl, Aygün ve Cenker'i göremediğime üzüldüm.
fotoları bekliyoruz :)
Şemsi yine 10 yedin mi FIFA'da? :n: