Ceko akşam 7-8 gibi burda olsana kanka konuşalım şunu. Beylikdüzü'ne gelsen ya da beraber gitsek sana bir basketbol zevki yaşatsamSonrada geçeriz zaten. Hadi ben kaçar antrenman var
![]()
Ceko akşam 7-8 gibi burda olsana kanka konuşalım şunu. Beylikdüzü'ne gelsen ya da beraber gitsek sana bir basketbol zevki yaşatsamSonrada geçeriz zaten. Hadi ben kaçar antrenman var
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hadi eyvallah.
Levent sen Cenker'den umudu kes. Boşuna umutlanma![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Buraya yazıyorum sen buluşmaya gel( e )meyeceksin![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
O değil de 19.07 fest kaçıcakbaşkan da gelicekti
![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
HAVA DURUMU: Istanbul yarin da ruzgarli ve serin, hissedilen sicaklik 26-27 derece olacak.
Güzel![]()
Ya bırak Aygün bize mi alışamadın yani![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ee beyler ne yapıyoruz geldim ben.
Senin burda işin yok olm, senin işin Cenker'le![]()
Nasıl yok ? Biz cenkerle başka yeremi gideceğiz benmi yanlış biliyorum 2miz ayrı takılcaksak msnde bekleyim onu ?
Geçen sefer bu hataya düşmüştük.Bu sefer düşmeyelim.Yeni iskelede buluşalım gençler.Bilmeyenler için eski iskelenin biraz ilerisinde.Ayrıca geleceklerini söyleyenler,gelip gelemeyecekleriyle ilgili son durum bildiriminde bulunursa iyi olur.![]()
So what?
Saike
Ben geliyorum. Yanlışlık olmasın saat 17.00'da iskele önündeyiz demi.
Yarın 5 de beşiktaş iskelesinde![]()
Beyler benim iş yattı maalesef. otogara gittim. otobüse binecem istanbula gelmek için bizimkiler aradı gelme dedi boşuna , senlik bir şey yok dediler. ben de didimde yarım kalan tatilime devam ediyorum65 lira harap oldu ama yapacak bir şey yok
size iyi eğlenceler
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bende gelmiyorum zaten abi boşver![]()
O zaman :
son durum.
5 de Eralp, Görkem, Özgür, Şemsi ve ben Beşiktaş iskelesinde buluşuyoruz. Bişeyler yeriz felan. 6-7 gibi Coşkun katılıyor. Sonra pes felan atarız
![]()
Avrupa'dan gelen yok mu yav ?![]()
Bir zamanlar ben![]()
Son dk gelişmesi yok demi. Geliyor herkes![]()
Benden yana bi değişiklik yok , hatta bi yarım saat erken çıkıcam işten 18.30 gibi Beşiktaş'ta olurum en geç.Sonra seni ararım nerdesiniz diye çemkiririm![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Anadolu'dan gelenler nasıl gelecek ? Sanırım bende ordan gelicem![]()
Üsküdardan vapura binip geçeceğim ben.
Haber bekliyorum 5 dakika içinde gelecek. Beklediğim gibi olursa Kadıköy'den vapurla gelicem bende.