Tercüme: "lan tosun nerde kaldı bizim dürümle ayran acıktık yemek yiyip mideyi doldurucaz" diyo :D:DQuote:
Originally Posted by dabadiba
Printable View
Tercüme: "lan tosun nerde kaldı bizim dürümle ayran acıktık yemek yiyip mideyi doldurucaz" diyo :D:DQuote:
ayva ayva ortaya bir salata yanına folata kerata fatita marita hosem olita birde lolita off lolita:DQuote:
Originally Posted by SefaReis66
Yeniden Selamlar....:)
Tamam sanrım yazmaya başladım sanrım bende yakında Bir Dünya Kupası Hatırası ve Sarı Kanarya yazı dizilerimi başlayacağım.Quote:
Originally Posted by sekopej
gönderdim bizim çırakla birazdan gelir
geç gelirse kulaklarını çek :D
Quote:
Originally Posted by batuhan1907
Bekliyoruz evet oyuna girdim ss ler falan alıyorum. Ama arada uğrarım siz takılın...:D
sefa geldimi senin dürüm ben yedim bitti benimki çok kral yapmış adamlar be :D
ben msn i açtım açmaz olaydım kızlarla uğraşıyorum sabahtan beri aynı konu :D
dürümde çok kral olmuş valla ali haydar gibi dürüm yapıyo bizim oğuz :D
mozambikliye gönderdiniz mi dürümle ayranı :D
bu arada 500. mesajım bana ve bütün gençliğe hayırlı ve uğurlu olsun nice 500 lere :D
:mad: :mad: dürüm gelmememek ben dürüm istemek şimdi size bir küfür saallamak vazi mana da mele sani kala jane made retye uyıp tasa de fergitQuote:
Originally Posted by SefaReis66
500'ün şerefine herkese benden şalgam
İyi yolculuklar...
Mer Kura başlıyor olm.:n:
olum mozambikli kötü bişey dedi galiba bi tercüme etsene sefa küfür ettiyse atılsın siteden :D
Beyler ben kaçtım herkese afiyet olsun yemekler güzeldi. :) Yarın daha test çözeceğiz. ;)
bu adam iki saat içinde siteden atılır gibime geliyo :DQuote:
bizde senin :D
eyvallah kardeşim :içelimaçılalımsmile:Quote:
Originally Posted by Oghuse
malida dürüm istemek bana gelmemek bana dürüm gesin yoksa siteyi dava etmek halida malida fastiti fanida olte molte manida dolte lolita ah loita manida lolita istemek lolita
içecek bişeyler söyleyin içim yandı yaa :)
:susadımsmile:
dabadiba para peşin ödemek türk parası ödemek yoksa dürüm gelmemek :D
görkem şalgam olur mu şöyle acılı buz gibi
baba içim yandı dedim sen şalgam dedin ya :D :D
ben ice tea istiyorum buzz gibi şeftalili mümkünmü? :D
ice tea is not Turkish Delight. abi olmuyo ice tea falan
sen bitmek ben seni öldürmek sen beni tanımamak ben milletvekili oğlu olmak bu siteyi kapatmak sonrada size küfür sallamak fata fita gelsin mada mida lokladı hatresda fertovic oldu mostra maşa santraQuote:
Originally Posted by Oghuse
tamam madem türk işi içecek istiyoruz o zaman ben demirhindi alıyım...
ayrıca bu milletvekili oğlu çıktı bizim milletvekillerinden mozambikli olan varmı ya :D
yok yok bu mozambikliler genelde böle oluyo zaten :DQuote:
birader konuyu dağıtma yaf türkçe konuşmaya başla artık
bu kesin zekeriya beyazın oğlu . gariban babasını milletvekili sanıyo
sizi benim babaya şikayet ettim mozambikden adamlarımız gelcek sizin evlere baskın yapacak ayrıca ben dürüm istemek benim dürüm gelmememek
gönderdik ya bizim çırak hala dönmedi yoksa sen bizim çırağı yemek??
ahanda dürüm gelmek tadı güzel olmak ben sizi affetmek sizi öldürmememek bende size mozambik şarabı yollamak
iyi akşamlar kuşlar nasılsınız?
aman hızlıoğlu hızır gibi yetiştin valla mozambikli birine çattık sabahtan beri cebelleşiyoruz :D
iii nolsun biz iyi olmak :D bu dil alışkanlık yapmak
beyler ben kaçar size iyi geceler bu arada benim çırak hala gelmedi onu da mı yedin dabadiba