Kıskanclık ve cekememe insani ne hallere dusurur inanmamak lazım zaten
Printable View
Kıskanclık ve cekememe insani ne hallere dusurur inanmamak lazım zaten
Delgado basın toplantısınıda şunları söyledi;
Sakatlığımı biran önce atlatıp futbol oynamak istiyorum.Üç ay içinde hazır duruma gelebilirim.Ne ben bedavaya futbol oynamak istiyorum ne de oynamadığım zaman para almak istiyorum.Beşiktaş ile sözleşmem sürüyor.Sözleşmem bitene kadar en iyi şekilde devam etmek istiyorum.Beklentileri karşılamak için çalışacağım,buraya transfer olmamın sebebini göstereceğim...
Kulüpten bana sözleşme dondurma teklifi gelmedi,sözleşmeye uyulması gerektiğini düşünüyorum.Benim başkanla iyi ilişkilerim var.Böyle bir teklif gelirse otuturur konuşuruz...
Başkan iLe iyi iLişkiLerim var ne demek :D
Varsa madem, dondur sözLeşmeni. Sende rahat et, bizde rahat edeLim.
Dondurmaz Hayrettin abi...
Adam lig başladıktan 1 ay sonra sahalara döneceğim diyor.Bu adam dondurmaz kesinlikle...
6 Ay deniLiyordu şimdi 1 ay mı oLdu. Gerçi adamdan daha iyi biLecek değiL kimse ama. Zaten asLında artık bizim DeLgado ya da ihtiyacımız yok. Sakat oLmasa, oynasa nerede oynayacak, kim kesiLecek te DeLgado oynayacak.
tek sorunlu 10 numara bizde değilmiş :D gitseler de kurtulsak artık .
Ferrari,Metzelder,Mutu ohh :D Ne oluyor yahu biraz sakin.Alışkın değilim ben.
Susana beee,Mutu sürpriz olacak,ne söylüyosun...:D:D
Murat dediya gelmez kesin. :n:
Giunti'den uyarı gelmiş Ferrari transferi konusunda.Çok ciddi bir sakatlık geçirmiş ve tüm İtalya'nın bildiği söyleniyor.
Ferrari geçen sezon sanırım 30 maçta ilk 11 çıkıp 90 dakika oynamış. Sakatlıgından kurtulmuş gibi gözüküyor.
ne güzel adam gelir bir kaç maç oynar sonra sakatlığı gene nükseder ve müzmin sakatlar arasına girer
Hemen galeyana geliyorsunuz yahu...
Haberin aslı şu;
Beşiktaş
Giunti'den Beşiktaş'a uyarı
Beşiktaş'ın unutulmaz oyuncularından İtalyan Giunti Beşiktaş'ı Ferrari konusunda uyardı
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Giunti, yöneticilerin Ferrari transferini yaparken çok dikkatli olmasını istedi. Giunti, "Beşiktaş'tan alacağım olmasına rağmen Siyah-Beyazlı taraftarların üzülmesini istemem. Ferrari çok ciddi bir sakatlık geçirdi. Bunu tüm İtalya biliyor. Böyle bir konuyu Beşiktaşlı yöneticiler nasıl bilmiyor anlamıyorum. Ben futbol oynarken Beşiktaşlı yöneticiler tüm ligleri çok iyi takip ederlerdi. Beşiktaş'ta Galiba Beşiktaş'ta yönetici profilleri çok değişmiş. Ferrari sakatlanmadan önce iyi bir futbolcuydu ama sonrası tam bir soru işareti. Benden uyarması" dedi. Gelişmeler kartalhaber.com'da...
Bu sitenin ne olduğunu biraz araştırırsanız anlarsınız.Ve ya Beşiktaş'ı yakından takip eden birisine sorarsanı bu siteyi ilk duyacağınız şey küfürdür...:)
Sakat falan değil Ferrari...
Geçen sezon Serie A'da 23 maç oynamış adam bence sakatlığı falan yok Ferrari'nin uydurmuşlar..
Ferrari geçen sezon 33 Serie A 2'de Kupa İtalya olmak üzere toplam 35 maçta forma giydi...
Evet yanlış yazmışlar...
Cisse Marsilya ile anlaşmış hayırlı olsun.
Nihat Kahveci İstanbul'da!
Beşiktaş Kulübü'nün, İspanya'nın Villarreal takımından transfer ettiği Nihat Kahveci, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'na menajeri Murat Kuş ile birlikte gelen milli futbolcu Nihat, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, transferi ve Beşiktaş ile ilgili şu an için birşey konuşmak istemediğini, resmi imzanın atılmasının ardından gereken açıklamaları yapacağını ifade etti.
Öte yandan, milli futbolcunun gelişini çok sayıda basın mensubu takip etti.
02.07.2009
Kaynak : DHA
Edouard Cisse Marsilya'da..
Ah yönetim ah,sana düzeldin diyoruz mutlaka bir yerden gaz kaçırıyorsun...
Ferrari 1 haftaya yakın süredir anlaşılmasına rağmen hala imza atmadığı için burun kıvırmaya başlamış.İnşallah vazgeçmez...
Haklı adam,bir kontenjanı boşaltamadınız...
Marsilya , Cisse'yi ne yapacaksa Lucho'yuda aldılar...
Haber vermek istedim.
Sakatlığı yüzünden yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacak olan Matias Delgado’nun boşluğunu doldurmak için çalışmalara başlayan Beşiktaş’ın, Arjantinli genç yıldız Diego Buonanotte’yi renklerine bağlamak istediği öğrenildi.
River Plate Kulübü Başkanı Jose Maria Aguilar, forvet arkasında görev yapan 21 yaşındaki Buonanotte için siyah-beyazlı yönetimle yaptıkları görüşmelerin sonuçlanma aşamasına geldiğini ifade etti.
Bonservis bedeli konusunda Beşiktaş’la anlaşmaya vardıklarını belirten Aguilar, transferi resmileştirmek için siyah-beyazlı kulüpten faks beklediklerini söyledi.
Başkan Aguilar, Kartal’ın, Buonanotte için önerdiği 5 milyon euroluk teklifi kabul ettiklerini de vurgulayarak kısa süre içinde bitmesini beklediklerini sözlerine ekledi.
MEHMET ÇİFTÇİ/MİLLİYET
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Matias Delgado’nun sakatlığı nedeniyle 4 ay sahalardan uzak kalacak olması, Beşiktaş Yönetimi’ni kırmızı alarma geçirmişti. Siyah-Beyazlılar’ın, yüksek maliyet nedeniyle Stuttgart’ın elden çıkarmak istediği Yıldıray Baştürk’ü listeye aldığı öğrenildi. Alman kulübü ağır yükten kurtulmak için Yıldıray’ın bonservisini bedavaya vermeye hazır. Ancak oyuncunun Türkiye’ye gelmek istememesi transferin önündeki en büyük sorun. Siyah-Beyazlılar, Yıldıray’ı ikna ederse transfer bitecek.
STAR
Buonannote gelsin varya 3 tane formasını almayan :)
Nihat imza için Demirörenin ViLLareaLden bonservisini getirmesini bekLiyor. Demirören de sanırım Zapo nun gitmesini bekLiyor haLa dönmedi, geLirken yanında Ferrari ya da MetzeLder ikiLisinden birisini getirmek için.
Yabancı kontenjanı ciddi sıkıntı yaratıyor.
Bu işte hakkaten FM'nin parmağı var kesin Oğlundan gördü başkan, Geçen ay EuroSport ta gösterilen Fransa'da düzenlenen Youth Cup festivalinde çok iyi oynadı arjantin formasıyla Buaonotte inşallah gelir hemen formasını alırım.