Nihat'ın menejeri açıklama yaptı, Nihat halen Villareal'in oyuncusudur, askerlik bittikten sonra karar vereceğiz, her an herşey olabilir dedi.
Printable View
Nihat'ın menejeri açıklama yaptı, Nihat halen Villareal'in oyuncusudur, askerlik bittikten sonra karar vereceğiz, her an herşey olabilir dedi.
Nihat'ta sorun yok,Nihat Beşiktaş'ın futbolcusudur...;)
Onu söylemesinin nedeni Nihat'ın Temmuz ayında askerliğini yapmasını sağlaması
Quote:
Nihat'ın Temmuz celbinde askerlik yapabilmesi için halen Villareal'in futbolcusu olarak gözükmesi gerektiği olduğu ortaya çıktı.
Nihat Kahveci'nin dövizle askerlik hizmetini yapabilmesi için yurt dışında 3 yıllık oturma veya çalışma izni ile bulunma süresini doldurmasına rağmen, Temmuz celbinde askerlik hizmetini yapabilmesi için halen yurt dışında çalışıyor olması gerekmesi, durumun bu noktaya gelmesine sebep oldu. Milli futbolcu 21 gün sonra yani 25 Temmuz'da askerlik görevini tamamlayacak ve Beşiktaş ile resmi sözleşmeyi imzalayacak.
Sporx
Transferler ile ilgili konuşmaya devam edelim.:)
Nihat askelik nedeniyle kendisi açıklamıyor sanırım, Beşiktaş tarafından sağlık kontrolü bile yapıldı, artık dönüşü olmaz.
Bizim medya abartıyor herşeyi. Yok menajeri daha birşey yok feLan diyor.
İşin garibi bunun haberi yapıLırken menajerinin bahsettiği şey hakkında arkada da Nihat ın İstanbuLa geLişini gösteriyorLar. Yine Medya ya göre Nihat hiçbirşey konuşmak istemiyorum, resmi imzadan sonra feLan konuşacam diye söyLüyorLar ama arkada ki görüntü de Nihat bir gazetecinin mikrofonuna Tekrar Beşiktaşa geLdiğim için çok mutLuyum diye konuşuyor.Ne kadar saçma sapan haberLer yapıyor bizim medyamız.
Hala Nihat daha imza atmadı mı diyorsunuz yahu? :D
Villarreal CF and Besiktas reach agreement over Nihat move
The Turkish striker will start next season at the club where he began his footballing career.
Villarreal, Besiktas and Nihat Kahveci have reached an agreement that means the Turkish international striker will start next season’s campaign with the Istanbul club. It also marks a return to the club where the Istanbul born forward played for five years after coming through the club’s youth ranks.
During his time in a Villarreal shirt over a period of three seasons, Nihat played 62 games in La Liga, four in the Copa del Rey, four in the Intertoto, six in the UEFA Cup and four matches in the Champions’ League.
The club would like to thank the player for his hard work, dedication and commitment in the Yellows’ colours and wishes him every success for this latest step in his footballing career.
http://www.villarrealcf.es/
Ama ilginçtir kadroda adı yazmıyor ne meraklılarmış postalamaya Nihat'ı.
Quote:
Goalkeepers
Oliva
13 Diego López
26 Juan Carlos
Defenders
I. Marcano
2 Gonzalo
4 Godin
5 Capdevila
17 Javi Venta
18 Ángel
20 Fuentes
31 Joan Oriol
36 Kiko
37 Mario
Midfielders
6 Eguren
7 Pires
8 S. Cazorla
10 Cani
11 Ibagaza
19 Marcos Senna
21 Bruno
27 Jordi Pablo
32 Matilla
33 Cristóbal
Forwards
16 Llorente
22 Rossi
30 Joan Tomás
Ben şu an Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin (özellikle Beşiktaş'ın) içinde bulunduğu sancılı transfer durumunun sebebini yönetim yanlışlarına bağlıyorum. "E abi zaten transferi yönetim yapıyor, tabi yönetim yanlışı olacak" denmeden önce açıklayayım ne demek istediğimi...
Gelişen ve değişen futbolda artık yönetim tercihleri de yavaş yavaş kabuk değiştirmeye başladı. "Taraftar yönetici" değil de "Yöneten, bilgili yönetici" kalıpları tercih edilmeye başlandı. Bu doğru mu peki ? Hem de cümle sonundaki noktasına kadar doğru...
Şöyle bir düşünelim Galatasaray'daki başarılı transferlerin sebebi olarak Haldun Üstünel'i gösteriyoruz, hepimiz, herkes... Peki şu anda Haldun Üstünel değil de bu görevi Abdürrahim Albayrak yapıyor olsaydı (geçmişte olduğu gibi)... Acaba hangi transfer ya da hangi uluslararası proje başarıyla sonuçlanırdı? Düşünemiyorum...
Artık futbol kulüpleri tıpkı bir şirket gibi işlemeye başladı. Disiplinli, tertipli, düzenli, ne zaman nasıl hareket edeceğini bilen... Geçmişte böyle değil miydi? Çok değil 90'lı yılları bir hatırlayalım bu sorunun cevabını bulmak çocuk oyuncağı...
Yönetimlerimizin, ya da şöyle düzeltelim, kulüp içerisindeki projelerde (transfer,tesis vs.) yer alacak yöneticilerin internasyonel, vizyonu geniş, yöneticilik kabiliyetleri gelişmiş ve birçok konuda bilgi sahibi (Yabancı bir atasözü var; Birşeyin herşeyini herşeyin bir şeyini bileceksin, diye.İşte aynen bu şekilde) olması gerekir.
Galatasaray'da şu an işler iyi gidiyorsa bunun sebebi yukarıdaki özellikleri barındıran Haldun Üstünel'dir. Fenerbahçe dediğimde de her ne kadar alaşağı edilmiş olsa da Hakan Bilal Kutlualp geliyor aklıma. Ali Koç da bu özellikleri barındırıyor ancak onun da kişisel işleri nedeniyle çok zaman ayırdığına inanmıyorum.
Beşiktaş'ın böylesine sıkıntı çekmesinin sebebi bu özelliklerde bir yönetici barındırmamasıdır. Levent Erdoğan mı ? Kenan Öner mi ? Yıldırım Demirören mi ? Ertuğrul Kumcuoğlu mu ? Hangisi yukarıdaki özellikleri barındırıyor? Hiçbiri...
Asla bu isimleri küçümsemek haddime değil ancak ne yazık ki gerçekler bunlar. Naçizane görüşlerim, elbette katılmayanlar da olacaktır. Saygı duyarım...
Fenerbahçe için de birebir aynı olmasa da benzer durumlar mevcut. Ali Koç'un biraz daha bu işlere kendini vermesi gerekiyor. Aziz Yıldırım'ın kendini biraz daha geri plana çekip ilk sözleri değil son sözü söylemesi gerekiyor.
Futbolumuzun ilerlemesini istiyorsak önce takımlardan değil, çekirdekten; yani yönetimlerimizden başlamamız gerekiyor...
Bu sene özellikle M.Denizli'nin katkılarıyla düzelmeye yüz tutmuş bir politika izlensede kesinlikle yeterli değil...
Son derece doğru bir değerlendirme.Beşiktaş yönetiminde futboldan anlayan,bu işleri bilen adam yok.Transfer işleri Kenan Öner ile Mario Berk'e kalmış.Onlarda birşeyi beceremiyorlar zaten.Hep Başkan bitiriyor işi,onlar yalandan gezip,seyahat ediyorlar.Nihat'ı başkan bitirdi,Ferrari transferi ile yine Başkan gitti bizzat ilgilendi.İsmail transferini yakın ilişkiler içinde olduğu İbrahim Kızıl'ı ikna ederek kendi bitirdi...
Yani Beşiktaş'ta yönetici bazında futboldan en iyi anlayan,bu işleri en iyi yapan Yıldırım Demirören,gerisini düşünün artık...
Ne kadar yanlışları olsada ben Yıldırım Demirören'in Başkanlığını devam ettirmesi görüşündeyim.Yalnız,ekibi baştan sona değişmeli.Mevcut yönetimde Beşiktaş yöneticiliğinin gerekliliklerini yerine getirebilecek yönetici profili yok denecek kadar az.Yıldırım Demirören hep yanındakiler sayesinde kötü adam oldu,istenmeyen adam haline geldi.Çünkü doğal olarak "Başkan" sıfatıyla önplanda.Ama baktığımız zaman,neticede yönetici kadrosunu belirleyen kişide o.Bu noktada hataları var.Umarım bu hatalarından döner ve yanındaki kişileri belirlerken daha titiz davranır.Çünkü onu yüceltecek kişilerde yanındakiler,rezil edecek kişilerde.Biz şuana kadar hep rezil olma kısmını görmüş bulunmaktayız...
Bu sene görüyoruz işte,sadece M.Denizli'nin varlığı işleri biraz toparlamaya,doğruya doğru çevirmeye yetiyor.Umarım yönetici kadrosuda değişir ve bu düzelmenin devamı gelir...
dahada ötesi artık transferleri sportif direklerin yapması lazım.
ben delgadonun durumu disinda bu seneki transfer politikasindan memnunum. devre arasindan beri iyi isler yapiliyor bu da tabiki buyuk olcude mustafa denizlinin sayesinde bana gore. panige gerek yok yani yine en iddiali takim biz olacagiz bu sene.
zapo en kisa zamanda gider umarim,ferrari gelirse bu ligin en kaliteli stoperi olur.gecen gun ligradyo dinlerken sunucu cok guzel bir sey soyledi. fenerbahce turkiye liginin sivassporunun flas stoperini, besiktas ise serie a nin sivassporunun yani genoanin flas stoperini aldi. bana gore ferrari en az lugano kadar iyi oyuncu.
bobo giderse forvette olabilir,sol kanada adam eksiltebilen adam da alinabilir.ama flas bir isim alinmasi sart bana gore. keske delgadoda gitse hem forvete hem sola bir adam alsak ama bakalim gorucez.
Direktör demek istedim:icon_biggrin:
Biz Director'e "Yönetici" diyoruz:) Türkçe karşılığı var.:)
Nihat yanılmıyorsam Beşiktaş'a resmi imzayı atmış olsa daha fazla askerlik yapacak. Sırf o yüzden daha Beşiktaş'a imza atmadı deniliyor. Mantıklı bir neden.:)
Tabata & Mutu haberleri çıkmaya başladı yine.
direktör de aslı türkçe olmasa da türkçe bi kelime sayılır :) director(dayrektır) demiyoruz ki,direktör diyoruz sonuçta :)
neyse ya :D
Bence sporculara taviz verilmeli askerlik konusunda yani daha geç yapabilmeliler sanırım geçen sene sporcuların askerliğini 35 yaşından sonra yapabilecekleri yada o tarz bi yasa çıkmıştı...
hayır öyle bi madde yok."dövizli askerlik yurtdışında 1095 iş günü çalışan türkiye cumhuriyeti vatandaşlarına tanınan bir haktır." der yasalar nihatta bundan faydalanıyo emrede ibrahim kutluayda faydalandı yada almanyada yasayan gurbetciler.Mesela bi kac gün önce basbakanın küçük ogluda dövizli askerlik yapmak için birliğine teslim oldu futbolcularla yada tekrar türkiyeye dönüş yapmakla bi alakası yok bunun diye biliyorum ben en azından
hayir, yurda kesin donus yapmamasi gerekiyor. emre resmi imzayi atmadan once o askerligi yapti, gurbetciler ise zaten orda yasarken gelip askerlik yapiyorlar.
Dövizle Askerlik Hizmetinden Yararlanma Şartları
4. Dövizle askerlik hizmeti kapsamında ödemelerini ve temel eğitimini tamamlayıncaya kadar;
a. Yurda kesin dönüş yapmamak,
b. Bir takvim yılında (01 Ocak-31 Aralık tarihleri arası) temel askerlik eğitiminde geçen 21 günlük süre hariç olmak üzere toplam olarak altı aydan fazla süre ile yurt içinde bulunmamak,
c. Yabancı ülkede oturma veya çalışma iznine sahip olsalar dahi, meslek ve sanatını fiilen yurt içinde icra etmemek,
5. Yükümlülüklerin devamı süresince yabancı ülkedeki statüsünü muhafaza etmek,
http://www.asal.msb.gov.tr/
"Biz manken değil, futbolcu istedik"
Beşiktaş’ın transferini bitirme noktasına getirdiği Matteo Ferrari’de hesapta olmayan bir pürüz çıktı.
Başkan Yıldırım Demirören, İtalya’ya giderek Genoa Kulübü yöneticileri ve Ferrari ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Ancak, Cezayir asıllı stoperin sevgilisi Aida Yespica’nın bitmek tükenmek bilmeyen istekleri Demirören’i çıldırttı.
“Biz manken değil, futbolcu istedik” diyen Demirören, Ferrari transferini askıya aldıklarını açıkladı.
İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin şöhrete kavuşturduğu isimlerden biri olan Venezuella’nın eski güzellik kraliçesi Aida Yespica, Ferrari’nin sözleşmesine kendisi adına Türkiye’deki üç televizyon kanalında magazin ve şov programı yapma garantisi isteyince pürüz çıktı.
Özel protokol yapmayız
İtalya’nın tanınmış modellerinden biri olan Aida Yespica’nın bu talebine büyük tepki gösteren Yıldırım Demirören, “Biz Beşiktaş’a manken değil oyuncu alıyoruz. Gelmek isteyene kapımız açık. Kimseyle özel protokol yapamayız. Aida Yespica’nın şartları Ferrari’den daha ağır. Bu, gerçekten çok şaşırtıcı” dedi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in teknik direktör Mustafa Denizli’nin kasetlerden izleyip beğendiği Ferrari’yi almak için tüm şartları zorladığı hatta Cezayir asıllı stoperin sevgilisi Aida Yespica için Number One TV’de sunuculuk ve şov programı için görüşme yaptıkları iddia edildi.
Çarşambaya kadar...
Sevgilisinin istekleri nedeniyle transferi askıya alınsa da Beşiktaş, Ferrari’den vazgeçmiş değil. Ferrari’nin menajeri Gianni Corci’nin Türkiye’de diploması olmayan korsan menajerlerin işi karıştırdığını iddia edip görüşmelerin devam ettiğini ifade ederken Beşiktaş Yönetimi de Genoa’dan alacağı olan 1 milyon 200 bin Euro’yu siyah beyazlılardan isteyen İtalyan stopere çarşamba gününe kadar süre tanıdı. Siyah beyazlıların, “Şartlarımızı kabul ederse sözleşme imzalarız” dediği Ferrari’nin sevgilisini ikna etmesi durumunda bu transferin gerçekleşeceği ifade edildi.
İkinci Drpic vakası
İstekleriyle Beşiktaşlıları çıldırtan Ferrari’nin sevgilisi Aida Yespica, akıllara 1,5 yıl önce anlaşmaya varılan ancak karısının çıplak fotoğrafları yüzünden son anda vazgeçilen Hırvat stoper Dino Drpic’i getirdi.
1 Şubat 2008’de Drpic’in transferi için Dinamo Zagreb’le anlaşmaya varan siyah beyazlılar, Hırvat stoperle yapılan görüşmeleri borsaya bildirmesine rağmen aynı gün Drpic’in internet sitelerine yansıyan görüntüleri şok etkisi yaratmıştı. Hırvat futbolcunun şortunu indirerek tribünlere yaptığı protesto, sıradışı eşi Nivez Celcius’un geçmişte Playboy’a soyunması, hamile olarak bir dergiye verdiği çıplak pozlar bardağı taşıran son damla olmuş ve Drpic’in yerine aynı takımdan Gordon Schildenfeld transfer edilmişti.
Demirören İstanbul’a döndü İtalya’da Genoa takımının savunma oyuncusu Matteo Ferrari’nin transferi için görüşmelerde bulunan başkan Yıldırım Demirören, dün özel uçakla İstanbul’a yalnız gelirken, herhangi bir açıklama yapmadan Genel Havacılık Terminali’nden ayrıldı.
05.07.2009Kaynak : Hürriyet
Yalan haber,Demirören'in böyle bir açıklaması yok...
Drpic ile hiç alakası yok,bu basın nasıl haber yapıyor anlamak mümkün değil...
Ferrari ve Genoa ile anlaşıldı.Ferrari Genoa ile olan alacak sorununu halledip yarın ve ya çarşamba günü İstanbul'a gelecek...
Doğru demiş Demirören.Şu isteğe bak.Quote:
...Türkiye’deki üç televizyon kanalında magazin ve şov programı yapma garantisi isteyince...
Evinin kadını, çocuklarının anası olacaksın Yespica... :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah benim Türk medyam...
Basın artık haber bulamıyor,iyiden iyiye saçmalama moduna geçtiler
Anıl Quaresma haberleri doğru mu?Durum nedir?
Ne Quaresma'sı allah aşkına 87 tane sağ kanat oldu.
Valla haberi yapan www.transfermarketweb.com adlı sitede çalışan Yusuf Atahan Erim...
Quaresma için 11 milyon € teklifi haberi var...
Kendisiyle mail yoluyla haberleşildi.Kendisi yalan haber yapmadığnı,kaynağının Jorge Mendes olduğunu söyledi...
Jorge Mendes C.Ronaldo'nun,Deco'nun,Pepe'nin,Quaresma'nın ve Tello'da dahil olmak üzere birçok ünlü futbolcunun menajeridir...
http://img117.imageshack.us/img117/6...erview1pt7.jpg
Ne tesadüftür ki Başkan bugün İtalya'ya gitti tekrar.Ferrari için gittiği söyleniyor ancak Ferrari çoktan bitmişti,bekleyip göreceğiz neler olacak...
TRT'de izledim Mustafa Denizli bikaç gün içersinde gurbetçi bir oyuncu ile sözleşme imzaladıklarını söylemiş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit: imzalayacaklarını.. :D