Yahu dedim ya gönül yarası olan bir arkadaşın yarasını geçirdim. Ama o bunu inkar ediyor keşke guşlukta kalsaydım:DQuote:
Originally Posted by sherryy
Bu gece sabahlayalım diyecem ama yarın işim var erken yatarım 3 gibi falan..:D
Printable View
Yahu dedim ya gönül yarası olan bir arkadaşın yarasını geçirdim. Ama o bunu inkar ediyor keşke guşlukta kalsaydım:DQuote:
Bu gece sabahlayalım diyecem ama yarın işim var erken yatarım 3 gibi falan..:D
Nart bırak allah aşkına :D Sende guşluk guşluk diyosun ama akşama kadar kafedesin olm :D Gel sanada kontrat yapalım :pQuote:
Originally Posted by nart_susruko
ne boşu uleyn gerekirse her 48 saatte bir mesajımı atarım yinede boş bırakmam burayı :DQuote:
Originally Posted by nart_susruko
Ama olsun guşluk aleminin delikanlılarındandır.Yamuk yok sekopeje :DQuote:
Originally Posted by nekop
abi aldık seni başkanlıktan başkan dedigin 24 saat CAFEyle igilenir sen 10 dakika girip cıkıyon :DQuote:
Originally Posted by LaKe
ben 2 haftadır doğru dürüst girmiyorum ya, 1-2 defa girdim onlardada guşluk vakti gelmemişti..Quote:
gerçi ben guşlukta olsamda siz nerden bileceksinizki o saatte kafeciler bilmem kaçıncı rüyasına dalmış oluyor.. :n:
Ben mod oldum. :p ;;)
ne diyon be. Dün senin için sabahlamadım mı? Şu iş bitmeden yatmıcam demedim mi? Şimdi niye böyle konuşuyon :DQuote:
Eyvallah kardeş sağolasın...:DQuote:
Olm sana verdiğim repleri geri istiyorum Serhat :D :D Ben burayı bırakmam. Başkanlık koltuğu olmadıysa Futbol direktörlüğü ve Basın danışmanı :DQuote:
Ama yannız bu demek değilki bıraktım :p Sadece olmazsa dedim :D :D
Bu arada Nart biz sağlıklı adamlarız :D Öyle sabahlara kadar guşluklarda belimizi kırıp oturmayız :D :D
hiç hatırlamıyom :DQuote:
Originally Posted by sekopej
İşte siz cafeciler boylesiniz.Adam size yardım eder siz hatırlamıyom dersiniz:DQuote:
saglıklısın tabi 10 oldumu gidiyom ben burada sendersonla birlikte sabaha kadar bunlarla ugraşıyom dün tek başıma görkemyılmazkarasuyu transfer ettim içinden gelicek bunlar artık bu takımda temizlikci olarak calışacaksın :DQuote:
katılıyorum Enes ;)
uleyn şimdi koyacam msnde konuştuklarımızı ama ben kaydetmiyom işte onları. yoksa yanmıştın.:D Verdiğim akıllara yazıklar olsun:D Sen bu kafayla sana yardım edenleri inkar edersen yarın sana yardım edecek adam bulamazsın:D(Ne felsefik bi laf ettim ama :D:D:D)Quote:
Yürü be kim tutar seni:DQuote:
cafecilere ölüm:D
Valla bu ayda başkan benim :D Ondan sonra Onur olabilir. FenerbahçeLi nin repinide ben yatırdım şimdi,seninkinide yatırdım :D Ondan sonra artık bende takımla kendime bi kontrat hazırlayıp imzalarım, bende rep alırım :p Hep ver hep ver olmuyo :D :D :n:
yok mod32. :)
İnanmadınız değil mi* :) Neyse yakında kokusu çıkar zaten.
şaka bee abi sen dün gece aşk adamı oldugunu kanıtladın :DQuote:
Not: bu lafın nesi felsefelik :D
geri verdim zaten repini cüzdanını kontrol et :DQuote:
beyler ben yarım saatliğine kaçaıyorum...
Berbere gidiyorum..:p:D:D:D
Dedim ilk defa bi iltifat edecek altına koyduğu nota bak:D bari onu başka mesajda belirtseydin yahu:D iki dakka şişinirdim ilk cümlenle:n: :D:DQuote:
Arkadaşlar 16 yaşıma geldim ama Çizgi-Flimlerden vazgeçemedim şimdi Köpek Balığı Hikayesini izliyorum. Show T.V'de yeni başladı. :)
Bizde onun CD si var. Kardeşim izlerken bende bakmıştım :D :D Baya güzel :)Quote:
Originally Posted by batuhan1907
dur bende bakim nasıl bişeymiş :DQuote:
Originally Posted by batuhan1907
Balıklar var biz insanlar gibi yaşıyorlar sardı beni. :)Quote:
Sorma valla işte herkes öyle diyor yöneticilik benim kanımda var. :p
Gelenlere merhaba gidenlere güle güle.