Yahu dedim ya gönül yarası olan bir arkadaşın yarasını geçirdim. Ama o bunu inkar ediyor keşke guşlukta kalsaydımOriginally Posted by sherryy
Bu gece sabahlayalım diyecem ama yarın işim var erken yatarım 3 gibi falan..![]()
Yahu dedim ya gönül yarası olan bir arkadaşın yarasını geçirdim. Ama o bunu inkar ediyor keşke guşlukta kalsaydımOriginally Posted by sherryy
Bu gece sabahlayalım diyecem ama yarın işim var erken yatarım 3 gibi falan..![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Nart bırak allah aşkınaOriginally Posted by nart_susruko
Sende guşluk guşluk diyosun ama akşama kadar kafedesin olm
Gel sanada kontrat yapalım
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ne boşu uleyn gerekirse her 48 saatte bir mesajımı atarım yinede boş bırakmam burayıOriginally Posted by nart_susruko
![]()
Ama olsun guşluk aleminin delikanlılarındandır.Yamuk yok sekopejeOriginally Posted by nekop
![]()
abi aldık seni başkanlıktan başkan dedigin 24 saat CAFEyle igilenir sen 10 dakika girip cıkıyonOriginally Posted by LaKe
![]()
ben 2 haftadır doğru dürüst girmiyorum ya, 1-2 defa girdim onlardada guşluk vakti gelmemişti..Originally Posted by LaKe
gerçi ben guşlukta olsamda siz nerden bileceksinizki o saatte kafeciler bilmem kaçıncı rüyasına dalmış oluyor..![]()
Ben mod oldum.![]()
![]()
ne diyon be. Dün senin için sabahlamadım mı? Şu iş bitmeden yatmıcam demedim mi? Şimdi niye böyle konuşuyonOriginally Posted by nekop
Eyvallah kardeş sağolasın...Originally Posted by sherryy
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Olm sana verdiğim repleri geri istiyorum SerhatOriginally Posted by nekop
![]()
Ben burayı bırakmam. Başkanlık koltuğu olmadıysa Futbol direktörlüğü ve Basın danışmanı
Ama yannız bu demek değilki bıraktımSadece olmazsa dedim
![]()
![]()
Bu arada Nart biz sağlıklı adamlarızÖyle sabahlara kadar guşluklarda belimizi kırıp oturmayız
![]()
![]()
hiç hatırlamıyomOriginally Posted by sekopej
![]()
İşte siz cafeciler boylesiniz.Adam size yardım eder siz hatırlamıyom dersinizOriginally Posted by nekop
![]()
saglıklısın tabi 10 oldumu gidiyom ben burada sendersonla birlikte sabaha kadar bunlarla ugraşıyom dün tek başıma görkemyılmazkarasuyu transfer ettim içinden gelicek bunlar artık bu takımda temizlikci olarak calışacaksınOriginally Posted by LaKe
![]()
katılıyorum Enes![]()
uleyn şimdi koyacam msnde konuştuklarımızı ama ben kaydetmiyom işte onları. yoksa yanmıştın.Originally Posted by nekop
Verdiğim akıllara yazıklar olsun
Sen bu kafayla sana yardım edenleri inkar edersen yarın sana yardım edecek adam bulamazsın
(Ne felsefik bi laf ettim ama
)
"YÜCE ATATÜRK"
Yürü be kim tutar seniOriginally Posted by sekopej
cafecilere ölüm![]()
Valla bu ayda başkan benimOndan sonra Onur olabilir. FenerbahçeLi nin repinide ben yatırdım şimdi,seninkinide yatırdım
Ondan sonra artık bende takımla kendime bi kontrat hazırlayıp imzalarım, bende rep alırım
Hep ver hep ver olmuyo
![]()
![]()
![]()
yok mod32.
İnanmadınız değil mi*Neyse yakında kokusu çıkar zaten.
şaka bee abi sen dün gece aşk adamı oldugunu kanıtladınOriginally Posted by sekopej
Not: bu lafın nesi felsefelik
geri verdim zaten repini cüzdanını kontrol etOriginally Posted by LaKe
![]()
beyler ben yarım saatliğine kaçaıyorum...
Berbere gidiyorum..D
![]()
Dedim ilk defa bi iltifat edecek altına koyduğu nota bakOriginally Posted by nekop
bari onu başka mesajda belirtseydin yahu
iki dakka şişinirdim ilk cümlenle
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Arkadaşlar 16 yaşıma geldim ama Çizgi-Flimlerden vazgeçemedim şimdi Köpek Balığı Hikayesini izliyorum. Show T.V'de yeni başladı.![]()
Bizde onun CD si var. Kardeşim izlerken bende bakmıştımOriginally Posted by batuhan1907
![]()
Baya güzel
![]()
dur bende bakim nasıl bişeymişOriginally Posted by batuhan1907
![]()
Balıklar var biz insanlar gibi yaşıyorlar sardı beni.Originally Posted by nekop
![]()
Sorma valla işte herkes öyle diyor yöneticilik benim kanımda var.
Gelenlere merhaba gidenlere güle güle.