Tebrikler Egemn-Baran abi :)
Printable View
Tebrikler Egemn-Baran abi :)
Tabi tabi hep sans olur.Murat sizi cok farkli skorlarla yendigimizi unutmayin yahu :D Insallah ceyrek finale cikarsiniz da rakibimiz olursunuz,ozaman sansi görürüz :D
Bu arada cok sagolun arkadaslar,bence biz turnuvaya cok kötü basladik,cok kötü oynadik ilk macta.%40 kapasiteyle oynadik,ilerleyen maclarda formumuzu bulup rakiplerimizi duman edecegiz :n:
Kimsenin nasıl okey oynadığını bilmediğimden grup hakkında birşey diyemeyeceğim. :p Anca tosun'u gördüm bizim gruptan. O da benleydi zaten ondan kazandık. :p Herkese başarılar.
Benceb Okey'de yerden taş çalamıyorsan o oyunun tadı yoktur :n:
Serkan abi ve Mert'i yendik. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz :)
Arkadaşlar biz oynadık yendik ama tosun 1 puanları kala bitti kazandık ama biz bişey anlamadan yeniden başladı oyun.Biz kazandık ama ss yok.
Kardeşim yalan söylemeyin, nerede ss? Ben okey oynamadım ki bugün. İyi yazmışsınız senaryoyu ha...
:zuhaha.Bencede ss nerde?
Hani kardeşim şahidiniz var mı?:zuhaha Bundan sonra dikkatli olun sssiz oyun oynamayın.:D
Doğrudur efenim, ss almayı beceremeyen arkadaşlara yenildik işte.:p
Serkan Abi ile acelemiz olduğundan dolayı maçı verdik. Sevinsinler çocuklar :D
Ekran görüntüsünü oyun bittiğinde "..., ... oyunu kazandı" diye bir ekran çıkınca alın, tamam butonuna basmadan ;) Biz öyle alıyoruz.
İkinci maçımızı da kazandık, görüntüler birazdan :D
eGowiCh - EmperoR:1-0:GingkO – 20Alex20
Iste zaferin belgesi..! Cok zorlandik,ama müthis bir ekip oldugumuzu bir daha kanitladik.
http://img130.imageshack.us/img130/9203/adszhy5.gif
Siradaki lütfen..!
Muhteşem bir maçtı öncelikle :D Çok keyif alarak oynadık. Sürekli başa baş gitti, 4 fark yememize rağmen çok iyi toparladık. En son oyun 1-3 idi, mağluptuk, açtık ve skoru eşitledik. Artık skor 1-1'di, son eli alan bitirecekti ki tecrübemizi konuşturup açtık ve 2. maçımızı da kazandık.
Rakibimiz muhteşemdi, 20Alex20 ve GingkO iyi bir ikili, çok zorlandık, düne nazaran daha zor bir maç çıkardık :) Gruptan el ele çıkarız diye tahmin ediyoruz :)
2'de 2 yaptık ve grubumuzdan lider çıkmayı garantiledik...
Çeyrek finalde Aydın - Jesus_FB ikilisini istiyoruz mümkünse :D
Sıradaki lütfen...
Mertcan niye var o oyunda..
İzliyorum olm sana ne:zuhaha
Gruplardaki Son Durum
A Grubu (Tamamlandı) > Murat Özdemir - nekop ve PESkolik - erdemzorer10 gruptan çıkmıştır.
B Grubu (Tamamlandı) > eGowiCh - EmperoR ve 20Alex20 - GingkO gruptan çıkmıştır.
C Grubu > MeMo - tosunpasa | LaKe - Sekopej maçı oynandı, MeMo - tosunpasa ikilisi galip geldi.
D Grubu (Diskalifiye Edildi) > Hiç maç oynanmamış.
Tüm maçlar tamamlandığında puan durumu eklenecektir.
Az önce Ahmet'le Ömer'e 11-0 lık tarihi bir okey dersi verdik ve turnuvaya iyi bir başlangıç yaptık.
Nekop-Murat Özdemir 12-0 Ahmet77-fm26
http://www.loadtr.com/b-106198-okey.jpg
Rakibe el vermeden aldık maçı.
Kayıtlara 12-0 diye geçmesini talep ediyoruz çünkü onlar 1 iken bittik ve haliyle -1 olmaları gerekirken 0 oldular ve oyun bitti gerçi bizim için haa 11 haa 12 pek fark yok sonuçta diğer maçlarda bu skorlarla biticek... :D
İlla ki -1'e düşecek başka yolu yok :D Ona bakarsan biz de 1-1 iken eli aldık ve rakibi -1'e düşürdük, şimdi 2-0 mı galip oluyoruz? :D Hayır tabii ki :D
11-0 kazandılar, adamlar 12 istiyor :D
12 12 12 12 12 12 12 12 12 :D
Ömer,
Ahmet ne yapsın çocuk benim okeylerimi boşa çıkarmaktan kendisi oynayamadıki:D