Tebrikler Egemn-Baran abi![]()
Tebrikler Egemn-Baran abi![]()
Tabi tabi hep sans olur.Murat sizi cok farkli skorlarla yendigimizi unutmayin yahuInsallah ceyrek finale cikarsiniz da rakibimiz olursunuz,ozaman sansi görürüz
Bu arada cok sagolun arkadaslar,bence biz turnuvaya cok kötü basladik,cok kötü oynadik ilk macta.%40 kapasiteyle oynadik,ilerleyen maclarda formumuzu bulup rakiplerimizi duman edecegiz![]()
Kimsenin nasıl okey oynadığını bilmediğimden grup hakkında birşey diyemeyeceğim.Anca tosun'u gördüm bizim gruptan. O da benleydi zaten ondan kazandık.
Herkese başarılar.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Benceb Okey'de yerden taş çalamıyorsan o oyunun tadı yoktur![]()
Serkan abi ve Mert'i yendik. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz![]()
Arkadaşlar biz oynadık yendik ama tosun 1 puanları kala bitti kazandık ama biz bişey anlamadan yeniden başladı oyun.Biz kazandık ama ss yok.
Kardeşim yalan söylemeyin, nerede ss? Ben okey oynamadım ki bugün. İyi yazmışsınız senaryoyu ha...
"YÜCE ATATÜRK"
.Bencede ss nerde?
Hani kardeşim şahidiniz var mı?Bundan sonra dikkatli olun sssiz oyun oynamayın.
Doğrudur efenim, ss almayı beceremeyen arkadaşlara yenildik işte.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan Abi ile acelemiz olduğundan dolayı maçı verdik. Sevinsinler çocuklar![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Ekran görüntüsünü oyun bittiğinde "..., ... oyunu kazandı" diye bir ekran çıkınca alın, tamam butonuna basmadanBiz öyle alıyoruz.
İkinci maçımızı da kazandık, görüntüler birazdan![]()
eGowiCh - EmperoR:1-0:GingkO – 20Alex20
Iste zaferin belgesi..! Cok zorlandik,ama müthis bir ekip oldugumuzu bir daha kanitladik.
Siradaki lütfen..!
Muhteşem bir maçtı öncelikleÇok keyif alarak oynadık. Sürekli başa baş gitti, 4 fark yememize rağmen çok iyi toparladık. En son oyun 1-3 idi, mağluptuk, açtık ve skoru eşitledik. Artık skor 1-1'di, son eli alan bitirecekti ki tecrübemizi konuşturup açtık ve 2. maçımızı da kazandık.
Rakibimiz muhteşemdi, 20Alex20 ve GingkO iyi bir ikili, çok zorlandık, düne nazaran daha zor bir maç çıkardıkGruptan el ele çıkarız diye tahmin ediyoruz
2'de 2 yaptık ve grubumuzdan lider çıkmayı garantiledik...
Çeyrek finalde Aydın - Jesus_FB ikilisini istiyoruz mümkünse
Sıradaki lütfen...
Mertcan niye var o oyunda..
İzliyorum olm sana ne![]()
Gruplardaki Son Durum
A Grubu (Tamamlandı) > Murat Özdemir - nekop ve PESkolik - erdemzorer10 gruptan çıkmıştır.
B Grubu (Tamamlandı) > eGowiCh - EmperoR ve 20Alex20 - GingkO gruptan çıkmıştır.
C Grubu > MeMo - tosunpasa | LaKe - Sekopej maçı oynandı, MeMo - tosunpasa ikilisi galip geldi.
D Grubu (Diskalifiye Edildi) > Hiç maç oynanmamış.
Tüm maçlar tamamlandığında puan durumu eklenecektir.
Az önce Ahmet'le Ömer'e 11-0 lık tarihi bir okey dersi verdik ve turnuvaya iyi bir başlangıç yaptık.
Nekop-Murat Özdemir 12-0 Ahmet77-fm26
Rakibe el vermeden aldık maçı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kayıtlara 12-0 diye geçmesini talep ediyoruz çünkü onlar 1 iken bittik ve haliyle -1 olmaları gerekirken 0 oldular ve oyun bitti gerçi bizim için haa 11 haa 12 pek fark yok sonuçta diğer maçlarda bu skorlarla biticek...![]()
İlla ki -1'e düşecek başka yolu yokOna bakarsan biz de 1-1 iken eli aldık ve rakibi -1'e düşürdük, şimdi 2-0 mı galip oluyoruz?
Hayır tabii ki
11-0 kazandılar, adamlar 12 istiyor![]()
12 12 12 12 12 12 12 12 12
Ömer,
Ahmet ne yapsın çocuk benim okeylerimi boşa çıkarmaktan kendisi oynayamadıki![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"