Originally Posted by
himone
Oyun anlamında Emre'nin katkısı oluyor. Ben transfer yamasıyla oynuyorum ve orta sahada Meireles ile birlikte gayet iyi oynuyorlar. Oyunda zaten Kuyt ve Sow çok iyi olduğu için forvet transferine gerek yoktu, tabi çift forvet oynayacaksan. Tek forvet oynamak istersen hiçbiri beceremiyor. Webo (bende 10 ay sakatlandı, adam neredeyse 2 sezon birden kapatacaktı) iyi bir alternatif oluyor ve gol atıyor ama Bienvenu de oyunda iyi oynuyordu. Güncellemede en büyük etki Krasic ile olur. Mevcut oyunda çok iyi olan Krasic baya bi kötüleşecektir, bu durumda sağ kanat transferi gerekebilir. Ben zaten Hasan Ali'yi çok seviyordum oyunda, gayet iyi oynuyor ve gelişiyor, Ziegler alternatif . Özellikle orta sahda Salih te çok iyi oynuyor. Yeni yamada özellikleri biraz daha iyi olacaktır, ilk 2 yıl Meireles ve Emre ile oynarken Salih'i geliştir sonra 11 oynatmaya başla.
Ne kadar Sneijder ve Drogba gibi olmasa da oyunda zaten transfere ihtiyacı olmayan bir takım FB. Üstüne orta sahay Emre katkısı ile çok iyi oluyor. Bu arada transfer yamasında Drogba ve Sneijder'in sözleşmelerini çok güzel bir şekilde araştırıp düzelten kişiler Emre'nin sözelşmesine dokunmamışlar. Adamın yıllık ücreti 4,7 mio Euro.