1 ile 30 arası toplam 231 sonuç

Konu: FM 13.2.3 Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

13.2.3 oynuyorum herhangi bir sakatlık sorunu yaşamadım. 3d'de görsel olarak aradığımı bulduğumu söyleyemem. Oyuncular uçuyor ayakları yere basmıyor.

Sakatlık sorunu büyük ihtimalle kamp döneminde iyi hazırlanamamaktan kaynaklanıyor çoğu kullanıcının. Maşaallah diyelim de nazar değmesin takımımıza.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
    13.2.3 oynuyorum herhangi bir sakatlık sorunu yaşamadım. 3d'de görsel olarak aradığımı bulduğumu söyleyemem. Oyuncular uçuyor ayakları yere basmıyor.

Sakatlık sorunu büyük ihtimalle kamp döneminde iyi hazırlanamamaktan kaynaklanıyor çoğu kullanıcının. Maşaallah diyelim de nazar değmesin takımımıza.
    Sakatlık biraz kısmet işi. Ben sezona çok iyi hazırlanmıştım pek sakatlık ta olmuyordu. Birden Webo 10 ay sakatlandı. Ondan sonra birkaç futbolcu 2 haftadan 2 aya kadar çeşitli sakatlıklar geçirdi ama beni en çok yaralayan şampiyonlar ligi ikinci turunda Sow'un sakatlanması oldu. Resmen gol atacak adam kalmadı ve elendim. Onun dışında bazen sakatlıklar işime geliyor, diğer oyunculara şans veriyorum .

Mesaj Yetkileri