İzmir'de olursam, gidelim tabi.:)
Printable View
İzmir'de olursam, gidelim tabi.:)
İzmir'i kazanan 3 arkadaşımız var, kayıt için günübirlik gelip gitmeyecekseniz hızlı bir buluşma yapabiliriz. Ben fuardayım her gün, fuarda buluşabiliriz.:D
Olabilitesi var bende katılırım :D
2 gün önceden haberim olursa bende katılırım.Serkan abi varsa bizde varız.
15 gün buralardayım gelebilirim :D
bu gün fuardaydım ama haliyle seni bulamadım serkan abi :D
Fuarın son 2 günü, fuara gelirseniz, Kuğulu Göl'ün yanında, Karabağlar Belediyesi'nin standının karşısındayım. Motorsiklet kaskları satıyoruz, kesin dikkatinizi çeker.:D
bu buluşmadan daha yeni haberim oldu :(
Ferdi ile yarın buluşacağız, pek organizasyon yok, katılmak isteyenler bana ulaşabilir. Bornova düşünüyoruz.
Saat 16.00'da Bornova metroda karar kıldık. Gelmek isteyenleri bekleriz. Otobüslerin olduğu tarafta metronun önünde buluşuruz, bankamatiklerin tarafında. Yanlış tarafta durmayın.:D:D
3 kişi buluştuk, Fatih bizi ekti ama olsun.:p Ferdi ile tanışmış olduk, Yaşar ile zaten artık baya tanışığız.:D
Küçük buluşmadan sonra sırada büyük buluşma var, hazır olun, ayarlayın kendinizi.:)
cumaya kadar olursa ordayım ama cuma aksam yola cıkıyorum abi. yolcudur abbas baglasan durmaz:D:D
Yolculuk nereye Muhammet ? Serkan abiyle dediği gibi baya tanışığız.Bundan sonraki buluşmalarında kilit noktaları olmaya devam edicez galiba 2 miz Serkan abi :D
Bu cumaya kadar zor Muhammaed ama gelirsin arada İzmir'e yahu.:D Hem İstanbul'a mı gidiyordun sen? Onların tayfaya katılırsın.:)
Evet Yaşar, bundan sonraki buluşmalarda da, ikimiz muhakkak olacağız diye düşünüyorum.:D
Tüh, habarım yoktu.
Konuyu yavaş yavaş yeniden gündeme getirelim. Ege'de eğitim başlayacak, önümüzdeki haftaya bir organizasyon yapalım, kimler katılabilir. İstanbulular buluşmuş, biz de buluşmalıyız.:D
Nedir bu İstanbul'la derdiniz, Serkan Bey.
Daha hala, Eren'i size kaptırmanın burukluğu içimizdeyken lütfen (!) Eren'li bir buluşma yapmayınız.
Buluşma için Eren'i bekliyoruz zaten.:p O nedenle haftaya, mini buluşma yaptık geçenlerde Ferdi'nin gelişi şerefine, yeni gelenleri karşılamak gerek.:D
Eren'i İzmir'e kaptırarak büyük yara aldık ama alt yapıdan yeni yıldızlar yetiştirmeye devam ediyoruz, yakında geliyoruz. :p
persembeden pazar aksama kadar izmirdeyim ama sanırsam yetisemem istanbulda tekrar olursa okul saatleri uyarsa katılırım büyüyk ihtimal:D:D
bak serkan neler yapıyor oğuz. sende 2 arama yapıp milleti buluşturdum diye omuzlara alınmayı bekliyorsun. birde katıldığım buluşmalarda sürekli geçmişi hatırlatarak laf sokma çabası içindesin. seneye gerekirse arkeoloji yazıp izmir'e serkan'ın kanatlarının altına yerleşiyorum.
Muhammet sen artık İstanbul ekibine geç, istemiyoruz seni.:D
Gel Serhat gel, biz herkese açığız, bizde tartışmalar olmaz, geçmişe bakmayız hep ileri hep ileri.:D
Vay şimdi de arkadan vurma harekatı demek Serhat Bey, buyrunuz İzmir ve diğer iller sizin olsun, yeter ki İstanbul'dan uzak olunuz.
Yavaş yavaş artacak İzmir buluşmalarında sayısımız, 3 kişi ile buluşma yaptığımızı hatırlarım, hey gidi günler hey, 2 seneye kalmaz mekan kapattıracak kadar oluruz.:D
Ay sonunda 1-2 günlüğüne geliyorum İzmir'e belki yakalarım sizi :p
Yakın zamanda bi buluşma olursa katılırım yüksek ihtimale aslında katlıcak kişi sayısına göre mi karar versem :D
Ne Bilem Bir An Uykulu Modda Sandım:p
Ne İçtin mAyg:n: