Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM Ay sonunda 1-2 günlüğüne geliyorum İzmir'e belki yakalarım sizi Buluşmanın ne zaman yapılmayacağı belli oldu.Şimdi sırada ne zaman yapılacağı var (:
Originally Posted by RaSenGan Buluşmanın ne zaman yapılmayacağı belli oldu.Şimdi sırada ne zaman yapılacağı var (: Hayırdır İyimisin Uyukluyonmu Aygün
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Serkan abiyi 1 buluşmalığına İstanbul'a transfer edelim karşılığında nekop'u verelim senelerce tüm İzmir buluşmalarına katılsın Originally Posted by BaGa TaRKaN Hayırdır İyimisin Uyukluyonmu Aygün İyiyim abi noldu ki
Originally Posted by RaSenGan Serkan abiyi 1 buluşmalığına İstanbul'a transfer edelim karşılığında nekop'u verelim senelerce tüm İzmir buluşmalarına katılsın 13 ay fazla geldi galiba aygün.
Originally Posted by nekop 13 ay fazla geldi galiba aygün. Tamam tamam sustum
Originally Posted by RaSenGan Tamam tamam sustum gündüz anlattıklarımı uygularsan bi sorun yaşamazsın aygün. bence bitireyim. elini sallasan birine çarpar illa ki.
Originally Posted by nekop gündüz anlattıklarımı uygularsan bi sorun yaşamazsın aygün. bence bitireyim. elini sallasan birine çarpar illa ki. Yok yok böyle iyi
Originally Posted by RaSenGan Buluşmanın ne zaman yapılmayacağı belli oldu.Şimdi sırada ne zaman yapılacağı var (: Kaçırdık yani
Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM Kaçırdık yani Demek istediğim şey başkaydı
Originally Posted by RaSenGan Demek istediğim şey başkaydı Yok yahu anladım, ben geldiğimden dolayı o gün buluşma olmuyor
Forum Rules