Şimdi tam olarak kaçta buluşuyoruz ?
Printable View
Şimdi tam olarak kaçta buluşuyoruz ?
Saat 13:30 Beşiktaş iskelesi (En uçtakı iskele)
Her ne kadar buraya yazmamış olsak da 10 gün önce biz buluştuk arkadaşlar :D
Resimler nerede millet? Bana Whatsapp'tan attınız bir tane ama gerisi gelmedi. :D
Başka da resim çekilmedik zaten. O saçma fotoğrafımız yeter :D
Turksportal buluşmasından çok normal arkadaş buluşması gibi bir şey oldu.O yüzden foto ve buluşma hakkında ayrıntı yazma vs. gerekmedi.:) Tek çekilen fotoyu da senin özel isteğinle çektik bu arada Sevgin.Sen istemesen belki o foto da olmayacaktı.:D
Bi dahaki buluşma halı saha maçı olsun. Farklı bir şey yapmış olalım bari :D
Ben whatsapp grubundan bowling yapalım dedim ama Görkemin eli sakatlanıyormuş kıyamadık kendisine :D
Benim ellerim narin bikerem taammı!:icon_neutral:
Benim de bilek problemli. Zorlu el sporlarına karşı pek sıcak değilim :D
Şurada ps kadrosunu zor bir araya getiriyoruz,ne halısahası? :D Aslında zorlasak çıkar bir halısaha kadrosu ama o yükün altına girecek bir babayiğit yok malesef.:D
Haha halı saha yapmak lazım bi ara ya. Bu arada hep aynı kadro buluşuyoruz bence çok güzel ve keyifli vakit geçiriyoruz, PS hesabını saymazsak.. :D
Halısaha organizasyonunu organize etmek zor beyler,bu işi benden başka üstlenecek birisi de yok gibi görünüyor,ben de bu yükün altına girmek istemiyorum doğrusu.Haftada en az 1 kez beleşe halısaha maçımı yapıyorum zaten.:D He organize eden çıkarsa gelirim tabii.Halısaha organizasyonları da acayip keyifli oluyor çünkü.:) Bu arada geçen sefer ps kafeye çok ödememizin sebebi hem 4 kişi olmamız hem de çok uzun süre oynamamızdı.Öncekilerde böyle olmuyordu.Ama yine de aldığımız keyife göre değer bence verdiğimiz para.:)
Bir daha götürmeyin olum beni o pc cafeye :D Yemin ediyorum kan aldılar :D
İstanbul tayfayı bi uyandıralım bakalım. Var mı buluşmaya istekli olan gençler ?
Siz günü kararlaştırın gelebilirsem müsait olursam gelirim. 2-3 gün öncesinden söylerim.
Pazar gününün tamamı ve Çarşamba 2'den sonra olmak koşuluyla her gün uyar bana.
İstanbul tayfa bitmiş :icon_sad:
Haftaya cuma yapın ben de geleyim. Perşembe akşamı döneceğim Bursa'dan.
Biz harekete gecsek eminim sizden once toplaniriz Londra'de veya baska bir sehirde. Yaziklar olsun Istanbullulara.
Dusundum de aslinda TSI olarak bir ilk gerceklestirip, bir yurtdisi bulusmasi duzenlemeliyiz. Hamit'in Londra'da oldugunu biliyorum. Daha kimler var acaba orada?
Ceko gelirse gelirim.(yani gelmeyeceğim :D )
O zaman haftaya Cuma ya da Cumartesi diyerek bir açılış yapıyım. Gelebilecek olanlar bi yazsın bakalım.
Ya aslında bende 17 yaşında bir kardeşiniz olarak gelmek tanışmak isterdim. Cumartesi olur ve kabul ederseniz gelmek isterim.
Sınavları falan bitirdik galiba hepimiz.
Bir buluşma işi ayarlasak ya gencolar ?
İstanbul çok bozdu ya. Ankara buluşur biz buluşamayız :D
Yapalım o zaman bi buluşma.:)