1 ile 30 arası toplam 2433 sonuç

Konu: Geleneksel TSI İstanbul Buluşmaları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haha halı saha yapmak lazım bi ara ya. Bu arada hep aynı kadro buluşuyoruz bence çok güzel ve keyifli vakit geçiriyoruz, PS hesabını saymazsak..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Haha halı saha yapmak lazım bi ara ya. Bu arada hep aynı kadro buluşuyoruz bence çok güzel ve keyifli vakit geçiriyoruz, PS hesabını saymazsak..
    Halısaha organizasyonunu organize etmek zor beyler,bu işi benden başka üstlenecek birisi de yok gibi görünüyor,ben de bu yükün altına girmek istemiyorum doğrusu.Haftada en az 1 kez beleşe halısaha maçımı yapıyorum zaten. He organize eden çıkarsa gelirim tabii.Halısaha organizasyonları da acayip keyifli oluyor çünkü. Bu arada geçen sefer ps kafeye çok ödememizin sebebi hem 4 kişi olmamız hem de çok uzun süre oynamamızdı.Öncekilerde böyle olmuyordu.Ama yine de aldığımız keyife göre değer bence verdiğimiz para.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri