erciyes ii geldii.sabrinin hatasında
Printable View
erciyes ii geldii.sabrinin hatasında
Evet. Orda yüreğim ağzıma geldi..
maç tempolu geçiyor..
Evet. Erciyes bastırıyor. Bir an önce toparlanmamız lazım...
Kafeyi ben açtım :p
ercies atar galiba
buyıl anadolu kulupleri fırtına gibi esiyo
aynen I love You Lazarov adami sezon sonu direk transfer edek yaa harika :D
Maç kaç kaçççççççç
2-1 oldu umit karan penaltidana atti I dont love You Lazarov :D
tuhhhhhhh..
oleyyy goooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllll lll
Oooooo Watch a Finish all is
I love you Ümiiiit
bitti bea....
hahaha bitti sonunda
abi golü lazarovmu yedi :D
banane kardesim bi tane daha atsaydi :D
arkadaşlar cafede iş yok saat 00:00 da guşluğa gelin bırakn cafeyi guşluk yaşam biçimidir:DKaptan diyede koymuşsunuz serhatı olmaz böyle gitmez burası böyle :n: her kesi saatlerimiz 00:00 da guşluğa bakliyoruz. :n: (serhatın cafesinide bastık :n:)
biz ne gunler gorduk ne mesajlar attik ama simdi iki kanatli yaratik atip tutmakta biz onalrin bu hain oyununa gelecekmiyiz peki hayir neden biz CAFEciyiz...
Guşluk sen bizim her şeyimiz:n: guşluktan başkası yalaaaannn :n: Arkadaşlar propagandaya gelip serhatın sözlerine inanmayın :n:
Biz sonradan görenler değil ilk baştan beri var olan Cafecileriz herkes kendi mekanına... :)
suan belki tek basimayim ama yanimda binlerce CAFEcinin yuregi var biz binlerce kisi olmamiza ragmen tek yurek olmayi basaran binlerce kisi olmamiza ragmen tek bi hedef icin calisan yurekli CAFEcileriz birakin pesimizi durduramazsiniz biz CEFEyiz biz TSIyiz biz TURKIYEyiz...
siyaseti gibi konuşup halkı kandırma cafeci halkı uyuma guşluğa gel.Serkan abimizde beni destekliyor hepiniz davetlisiniz guşluğa yalanlarla kandırıyorlar sizleri
uyanın artık inanmayın serhata duygu sömürüsü yapıyo zaten batuhandan yardım istedim o da cafeci çıktı tek başıma onurlu mücadelemi devam ettiricem
Sen hala burdamısın bundan sonra buraya mesaj yazmanı yasaklıyorum. :) Herkes kendi mekanına ilk biz vardık. :)
ne yardimi yaa kimseden yardim falan istemedim ben burada butun CAFEcilerin adina konustum bizim bi tarihimiz bizim bi sanimiz var bi adimiz var...
not: abi grafikerligi falan birakiyorum direk siyasetci olucam :D
neyi uyandiriyorsun yaa bizim sozumuz belli...
Uyeler kusluga gider, adamlar CAFEde kalir...
Yürü be paşam be:D Tosunpaşam benim. Sadece yanında olduğumu belirtmek için atıyorum bu mesajı, sen tek başına savaşırsın bunlarla, unutma arkanda guşluk var. FORZA GUŞLUK...:D
guşlar olarak bastık burayı :n:
Serkan sen olsan kaç yazar bizim yüreğimiz yeter biz gerçeğiz biz ilkiz varmı bizden iyisi bakın biz 2. versiyonumuzu kullanıyoruz siz hala bir üst seviyeye geçemediniz biraz örnek alın örnek. :) :) :)
kusluk arkasinda olamaz cunku son donemde (2-3 yil) kusluk denen bisey yok :D
anca beklersiniz zaten...