erciyes ii geldii.sabrinin hatasında
erciyes ii geldii.sabrinin hatasında
Evet. Orda yüreğim ağzıma geldi..
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
maç tempolu geçiyor..
Evet. Erciyes bastırıyor. Bir an önce toparlanmamız lazım...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Kafeyi ben açtım![]()
ercies atar galiba
buyıl anadolu kulupleri fırtına gibi esiyo
aynen I love You Lazarov adami sezon sonu direk transfer edek yaa harika![]()
Maç kaç kaçççççççç
2-1 oldu umit karan penaltidana atti I dont love You Lazarov![]()
tuhhhhhhh..
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
oleyyy goooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllll lll
Oooooo Watch a Finish all is
I love you Ümiiiit
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bitti bea....
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
hahaha bitti sonunda
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
abi golü lazarovmu yedi![]()
banane kardesim bi tane daha atsaydi![]()
arkadaşlar cafede iş yok saat 00:00 da guşluğa gelin bırakn cafeyi guşluk yaşam biçimidirKaptan diyede koymuşsunuz serhatı olmaz böyle gitmez burası böyle
her kesi saatlerimiz 00:00 da guşluğa bakliyoruz.
(serhatın cafesinide bastık
)
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
biz ne gunler gorduk ne mesajlar attik ama simdi iki kanatli yaratik atip tutmakta biz onalrin bu hain oyununa gelecekmiyiz peki hayir neden biz CAFEciyiz...
Guşluk sen bizim her şeyimizguşluktan başkası yalaaaannn
Arkadaşlar propagandaya gelip serhatın sözlerine inanmayın
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Biz sonradan görenler değil ilk baştan beri var olan Cafecileriz herkes kendi mekanına...![]()
suan belki tek basimayim ama yanimda binlerce CAFEcinin yuregi var biz binlerce kisi olmamiza ragmen tek yurek olmayi basaran binlerce kisi olmamiza ragmen tek bi hedef icin calisan yurekli CAFEcileriz birakin pesimizi durduramazsiniz biz CEFEyiz biz TSIyiz biz TURKIYEyiz...
siyaseti gibi konuşup halkı kandırma cafeci halkı uyuma guşluğa gel.Serkan abimizde beni destekliyor hepiniz davetlisiniz guşluğa yalanlarla kandırıyorlar sizleri
uyanın artık inanmayın serhata duygu sömürüsü yapıyo zaten batuhandan yardım istedim o da cafeci çıktı tek başıma onurlu mücadelemi devam ettiricem
Sen hala burdamısın bundan sonra buraya mesaj yazmanı yasaklıyorum.Herkes kendi mekanına ilk biz vardık.
![]()