Milan'a sanırım talih kuşu kondu. Drogba-Sheva-Ronaldinho-Zambrotta. Vay be.
Printable View
Milan'a sanırım talih kuşu kondu. Drogba-Sheva-Ronaldinho-Zambrotta. Vay be.
Hayırlı olsun.Bu oyuncularla yazın ortasında İnter Toto kupasında oynarlar artık.
Bu akşam Milan yener Juveyi, sezon sonuda Juvenin puanını silersen ŞL ye gider Milan...
Ve Ronaldinho Milan'ı kabul etti!
FLAŞ! Dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Ronaldinho, Milan'ın kendisine sunduğu şartları tamamıyla kabul etti!
İspanya'da Barcelona ile yaşadığı problemlerin ardından Katalan ekibinde satış listesine konulan Ronaldinho'nun kesin olarak Milan'lı olması artık an meselesi!
28 yaşındaki süper yetenekli ismin kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Roberto de Assis, Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada Ronaldo ve Milan'ın kesin anlaşmaya vardığını açıkladı. Bu haber Milan taraftarlarını büyük bir coşku içine soktu.
Milan yönetiminin 1 numaralı ismi Adriano Galliani ise Ronaldinho ile anlaştıklarını doğrularken, Barcelona ile görüşmelerin son aşamada olduğunu ve bonservis pazarlığının bitiminden sonra bu transferin imza ile sonlanacağını duyurdu.
İtalyan ve İspanyol medyası Ronaldinho'nun bonservisinin 20 ile 30 milyon avro arasında bir rakama denk geleceği konusunda iddialarda bulunuyorlar. İki ekipten ise henüz rakam konusunda bir açıklama gelmedi.
Hayırlısı olsun gelecek sene Milan iyi işler yapıcak gibi..
Halen daha Ancelotti yaptı diyor yapabilir diyor ya!, atıcam kendimi :D
Ronaldinho Milan ile anlaştı
AC Milan, uzun süredir peşinden koştuğu Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho ile her konuda anlaştı.
NTVSPOR
Güncelleme: 17:39 TSİ 12 Nisan 2008 Cumartesi
Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen fakat bu sezon takımı Barcelona ile sorunlar yaşayan Brezilyalı yıldız Ronaldinho, İtalya'nın Milan takımıyla anlaştı.
Ronaldinho'nun menajeri ve kardeşi olan Roberte de Assis, yaptığı açıklamada, "Milan kulubüyle anlaştık. İş artık iki kulubün anlaşmasına kaldı" dedi.
İtalyan spor gazetesi Gazzetta Dello Sport da haberinde, Milan ile 2012 yılına kadar sözleşme imzalayacak olan Brezilyalı yıldızın, senede 8 milyon Euro alacağını belirtti.
Chelsea'nin de çok istediği 28 yaşındaki oyuncunun, FIFA kuralları çerçevesinde kontratının geri kalan kısmını 20 ile 30 milyon Euro arasında bir bedel ödeyerek alma hakkı bulunuyor.
2004 ve 2005 yıllarında dünyada yılın futbolcusu seçilen ve Katalan ekiple 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ronaldinho, bu sezon başından beri yaşadığı formsuzluk ve sakatlıklardan dolayı bür türlü istikrar sağlayamamış ve eleştirilerin odak noktası haline gelmişti.
Sakatlığından dolayı sezonu kapatan Brezilyalı milli futbolcu, bu sezon Katalan ekipte 5'i yedekten olmak üzere 25 maçta görev almış ve 9 gol atıp 4 de asist yapmıştı.
Ronaldinho Milan ile anlaştı
AC Milan, uzun süredir peşinden koştuğu Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho ile her konuda anlaştı.
http://www.ntvspor.net/Images/28729.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR
Güncelleme: 17:39 TSİ 12 Nisan 2008 Cumartesi
Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen fakat bu sezon takımı Barcelona ile sorunlar yaşayan Brezilyalı yıldız Ronaldinho, İtalya'nın Milan takımıyla anlaştı.
Ronaldinho'nun menajeri ve kardeşi olan Roberte de Assis, yaptığı açıklamada, "Milan kulubüyle anlaştık. İş artık iki kulubün anlaşmasına kaldı" dedi.
İtalyan spor gazetesi Gazzetta Dello Sport da haberinde, Milan ile 2012 yılına kadar sözleşme imzalayacak olan Brezilyalı yıldızın, senede 8 milyon Euro alacağını belirtti.
Chelsea'nin de çok istediği 28 yaşındaki oyuncunun, FIFA kuralları çerçevesinde kontratının geri kalan kısmını 20 ile 30 milyon Euro arasında bir bedel ödeyerek alma hakkı bulunuyor.
2004 ve 2005 yıllarında dünyada yılın futbolcusu seçilen ve Katalan ekiple 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ronaldinho, bu sezon başından beri yaşadığı formsuzluk ve sakatlıklardan dolayı bür türlü istikrar sağlayamamış ve eleştirilerin odak noktası haline gelmişti.
Sakatlığından dolayı sezonu kapatan Brezilyalı milli futbolcu, bu sezon Katalan ekipte 5'i yedekten olmak üzere 25 maçta görev almış ve 9 gol atıp 4 de asist yapmıştı.
Sheva mı Drogba mı kararsız kaldım valla.Pato'da var.Bakalım ne olacak..
5.inter toto ya mı gidiyor.:confused:
Ronaldinho konusunda her kafadan bir ses çıkarken, son açıklama da Sacchi'den geldi. İtalyan teknik adam, antrenmanlara katılmayan, millî takımdan geç dönen ve hocasıyla arası bozuk olan Ronaldinho'nun profesyonelce davranmadığını ifade etti.
Marca'ya konuşan Sacchi, "Ronaldinho hiçbir zaman gerçek bir profesyonel olmamıştır. Bana kalırsa yeteneğini tam olarak kullanamıyor. Bir an önce toparlanıp eski formunu yakalasa iyi olur." diye konuştu.
Kendisi için bir futbolcunun öncelikle çalışkan olması gerektiğini belirten teknik adam, "Çalışmayan futbolcuyla işim olmaz. Ben olsam Ronaldinho'yu transfer etmezdim" diyerek sözlerini tamamladı.
O gelmek istese öyle bir alırsın ki...
Sacchi doğru söylüyor.. Ronaldinho dibe çökmüştür..
R10 Milan ile eski formuna geri dönecektir..
Geçen yaz Manchester United’dan alınan Rossi, Villareal forması altında 22 maçta 11 gol atarak sezonun en dikkat çekici oyuncularından biri oldu.
Genç futbolcu daha 21 yaşında olmasına rağmen şimdiden İtalya, İspanya ve İngiltere gibi üç üst düzey ligde forma giydi.
Son haberlere göre, daha önce Parma’da oynayan Rossi’yi İtalya’ya geri getirmeye çalışan Milan takım, Real Zaragoza’da kiralık oynayan ve sezon sonunda sözlerşmesi bitecek olan golcüsü Ricardo Oliveira’yı da olası bir takasta kullanmayı planlıyor.
Ancak Manchester United’ın oyuncuyu alma önceliği olduğundan Milan ilk olarak İngiliz kulübünün kapısını çalmak zorunda kalabilir.
Goal.com
Alex Ferguson'dan yine akıllı bir hareket. Hayranım bu adama.
Milan bence havasını alır ;;) Rossi Milan için çok genç. Gençleştirme operasyonu için onlara Sergei Barbarez ve Thuram'ı öneriyorum.
Almazlar İnşallah.. Serkan'a İnat En Büyük Milan :p
Seneyede iyi ir Gençleştirme Olacak Diye Umut Ediyorum ;)
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=UbSEwnwuoQo[/YOUTUBE]
Rossi çok yetenekli bir oyuncu ama Manu nasıl C.Ronaldoyu,Andersonu ve diğer yıldızlarını bırakmıyorsa Rossiyi de bırakmaz.
Rossi artık Manchester United'ın oyuncusu değil.Sadece herhangi bir transfer durumunda Manchester'ın önceliği var,o da yazılı mı yoksa sözlü bir madde mi bilmiyorum.
gençleştirme dediğimiz hemen olcak bir şey değil tabi ki.. Milan istiyorsa anca bir kaç sezon içinde alır sanırım.. belirtmeden geçemeyeceğim çok büyük umut beslenen ricardo'yu harcadılar kanımca
Adam haklı Ronaldinho şuan boşluğun içinde yoksa Barca onu hayatta satmaz Mila'da kendini yenilemezse hali bundan farksız olmaz
Pato var Shevada alınacakmış Milan için iyi transfer olur ama acil transfer bekleyen bölgelerde var onlara önem vermek gerekir
Milan'da eski formuna döner inş.Yoksa Milan,ManU,Barcelona gibi takımları unutsun.
Eskiden futbolcular daha efendi insanlarda, profesyonelleşme değil de, bu efendiliğin geçmişe oranla çok daha aşağı seviyelerde oldugunu düşünüyorum, antrenöre küfretmeler, atremanda sürekli kavgalar, kafasına göre gezip tozmalar, kafasına göre hareket etmeler, karar almalar iyice çoğaldı özellikle yıldız diye nitelediğimiz tip oyuncularda, Ronaldinho da bu tip bi oyuncu , Milan da kendini toparlamazsa bence erken sonu gelir
Stefano Guberti'yi alsınlar bari, napacak locatelli'yi zorunlu da olsa :D
ronaldinho tacikistanli olsaydi acayip hayrani olurdum.
milana gitsin kakayla anlasirlar umarim.ama milana gidersede pirloya gerek kalmicak.pirlo oyun kurma gorevini mecburen ronaldinhoya birakir.
R10 çok çok yaşlı değil Ruud gibi bir patlama yapma şansı var ya da Redondo gibi bacağını eline verirler...
Kıtıktan çıkmış Milan'da her yere atlıyor...:D
Sheva,Drogba gibi isimler geçerken Rossi'yi tercih etmem.
Bence İtalya liginde artık çok sert top oynanmıyor.Ronaldinho'nun tek yapması gereken takımına en kısa sürede uyum sağlamak ve kendisine biraz çeki düzen vermek.Böylece 2 sene önce 1 numara olan R10 tekrar karşımızda olacaktır..
Raul'un futboluna büyük övgü getiren İtalyan yıldız, "Bence Raul gibi her yerde gol atmış ve her şeyi kazanmış bir futbolcunun Altın Top ödülünü hiçbir zaman alamamış olması bir skandal. Şampiyonlar Ligi'ni ve yerel ligi kazanıp yılda 20-30 gol atan bir futbolcu Altın Top'u alamıyorsa, her şey önceden kararlaştırılmış demektir" şeklinde konuştu.
bencede ...
seçim bitti sanırım, şimdi berlus uğraşır yine sheva ile
Bu açıklamanın amacını anlamadım doğrusu.Geçen sene kazanmamışmıydı bu ödülü Totti.:confused: Ayrıca bu ödül için belli kriterler mevcut değil mi? O kriterler sonucu oluşan puanlamaya göre almıyorlar mı futbolcular bu ödülü?
Nedense Ronaldinho'ya herkes hayranken,ben hiç sevmiyordum ve stilini hiçmi hiç beğenmiyordum...
Bu saatten sonra hiç bir şey olacağına inanmıyorum...
Bence ödül doğru olarak veriliyor.Yalnız Raul'un alamaması da bir çelişki teşkil ediyor.
Kaka' hak etmişti zaten Totti 20-30 golü gecen sene hangi şartlarda attığını gördük ayrıca herşey golde değil...
Altın Topu hakedene veriyorlar...
Sorarlar Totti'ye altın topu alıpta haketmeyen kim var diye..