Sayfa 91 / 367 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon
2,701 ile 2,730 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gençleştirme dediğimiz hemen olcak bir şey değil tabi ki.. Milan istiyorsa anca bir kaç sezon içinde alır sanırım.. belirtmeden geçemeyeceğim çok büyük umut beslenen ricardo'yu harcadılar kanımca

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adam haklı Ronaldinho şuan boşluğun içinde yoksa Barca onu hayatta satmaz Mila'da kendini yenilemezse hali bundan farksız olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pato var Shevada alınacakmış Milan için iyi transfer olur ama acil transfer bekleyen bölgelerde var onlara önem vermek gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Milan'da eski formuna döner inş.Yoksa Milan,ManU,Barcelona gibi takımları unutsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Eskiden futbolcular daha efendi insanlarda, profesyonelleşme değil de, bu efendiliğin geçmişe oranla çok daha aşağı seviyelerde oldugunu düşünüyorum, antrenöre küfretmeler, atremanda sürekli kavgalar, kafasına göre gezip tozmalar, kafasına göre hareket etmeler, karar almalar iyice çoğaldı özellikle yıldız diye nitelediğimiz tip oyuncularda, Ronaldinho da bu tip bi oyuncu , Milan da kendini toparlamazsa bence erken sonu gelir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Stefano Guberti'yi alsınlar bari, napacak locatelli'yi zorunlu da olsa

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ronaldinho tacikistanli olsaydi acayip hayrani olurdum.

milana gitsin kakayla anlasirlar umarim.ama milana gidersede pirloya gerek kalmicak.pirlo oyun kurma gorevini mecburen ronaldinhoya birakir.

R10 çok çok yaşlı değil Ruud gibi bir patlama yapma şansı var ya da Redondo gibi bacağını eline verirler...

Kıtıktan çıkmış Milan'da her yere atlıyor...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Kıtıktan çıkmış Milan'da her yere atlıyor...
    Bugün Berlusconi tekrar başbakan oluyor.Artık tam gaz ilgilenebilecek takımıyla.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sheva,Drogba gibi isimler geçerken Rossi'yi tercih etmem.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence İtalya liginde artık çok sert top oynanmıyor.Ronaldinho'nun tek yapması gereken takımına en kısa sürede uyum sağlamak ve kendisine biraz çeki düzen vermek.Böylece 2 sene önce 1 numara olan R10 tekrar karşımızda olacaktır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Raul'un futboluna büyük övgü getiren İtalyan yıldız, "Bence Raul gibi her yerde gol atmış ve her şeyi kazanmış bir futbolcunun Altın Top ödülünü hiçbir zaman alamamış olması bir skandal. Şampiyonlar Ligi'ni ve yerel ligi kazanıp yılda 20-30 gol atan bir futbolcu Altın Top'u alamıyorsa, her şey önceden kararlaştırılmış demektir" şeklinde konuştu.

bencede ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

seçim bitti sanırım, şimdi berlus uğraşır yine sheva ile

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu açıklamanın amacını anlamadım doğrusu.Geçen sene kazanmamışmıydı bu ödülü Totti. Ayrıca bu ödül için belli kriterler mevcut değil mi? O kriterler sonucu oluşan puanlamaya göre almıyorlar mı futbolcular bu ödülü?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nedense Ronaldinho'ya herkes hayranken,ben hiç sevmiyordum ve stilini hiçmi hiç beğenmiyordum...

Bu saatten sonra hiç bir şey olacağına inanmıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence ödül doğru olarak veriliyor.Yalnız Raul'un alamaması da bir çelişki teşkil ediyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu açıklamanın amacını anlamadım doğrusu.Geçen sene kazanmamışmıydı bu ödülü Totti. Ayrıca bu ödül için belli kriterler mevcut değil mi? O kriterler sonucu oluşan puanlamaya göre almıyorlar mı futbolcular bu ödülü?
    Geçen sene Kaka aldı.Son yıllarda ana kriter Şampiyonlar Ligindeki performans.

Kaka' hak etmişti zaten Totti 20-30 golü gecen sene hangi şartlarda attığını gördük ayrıca herşey golde değil...

Altın Topu hakedene veriyorlar...

Sheriff Misafir

Sorarlar Totti'ye altın topu alıpta haketmeyen kim var diye..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Sorarlar Totti'ye altın topu alıpta haketmeyen kim var diye..
    Benim aklıma gelen 2001 yılında Owen,2002 yılında Ronaldo yanlış tercihlerdi.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Benim aklıma gelen 2001 yılında Owen,2002 yılında Ronaldo yanlış tercihlerdi.
    2001'de Owen Liverpool'da en iyi sezonlarından birini geçirdi, 2002 yılında Ronaldo dünya kupasında gol kralı oldu, oynadığı futbol mükmmeldi.. Bunların etkisi büyük olmuştur..

Sheriff Misafir

Özgür ağlatacaktın beni uraşma şu adamlarla yazık

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Inter koltukta ısrarcı: 2-0

Serie A'da 33. Hafta kapanış mücadelesinde Inter, sahasında konuk ettiği Fiorentina'yı 2-0 mağlup etti.

Haftaya lider giren Inter, gün içerisinde AS Roma'nın Udinese'yi mağlup etmesinin ardından aldığı galibiyetle, 4 puanlık farkı korumuş oldu.

İlk yarısı golsüz beraberlikle tamamlanan karşılaşmada, Inter'e 3 puanı getiren golleri 55. dakikada Cambiasso ve 62. dakikada Mario Balotelli kaydetti.

Inter'li oyunculardan Ivan Cordoba, Olivier Dacourt, Walter Samuel, Zlatan Ibrahimovic ve Nelson Rivas takımdaki yerlerini alamazken. Patrick Vieira ve Dejan Stankovic, sakatlıklarının ardından ilk 11'deydi. Ibrahimovic'in yerine ise genç Ganalı oyuncu Balotelli forma giydi.
    Mor Menekşeler'de de, Marco Donadel cezalı olmasından dolayı, Franco Semioli ise sakat olduğu için takım arkadaşlarını yalnız bıraktı.

Serie A'da bu hafta alınan sonuçlar

Juventus - AC Milan 3 - 2
    Palermo - Catania 1 - 0
    SS.Lazio - Siena 1 - 1
    Udinese - AS Roma 1 - 3
    Empoli - Parma 1 - 1
    Genoa - Torino 3 - 0
    Napoli - Atalanta 2 - 0
    Reggina - Sampdoria 1 - 0
    Livorno - Cagliari 1 - 2
    Inter - Fiorentina 2 - 0

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Del Piero_10 Misafir

Locatelli: “Inter’in beni istemesi gurur verici ama Siena'da mutluyum”

31 yaşındaki orta saha oyuncusu aslında Inter’ın ezeli rakibi Milan’ın oyuncusuydu. On yıl önce pek de başarılı günler geçirmediği Milano’dan ayılmıştı. Siena’da yaptıklarıyla yeniden büyük takımların gündemine gelen futbolcu ilgiden gurur duyduğunu söylerken Siena’dan ayrılmayı düşünmediğini ifade etti.

Milano sonrası Udinese ve Bologna’da oynadığı futbolla kendisini ispat eden deneyimli yıldız iki kere de İtalya Milli Takımı’nın formasını giymişti. Siena Başkanı ile sözleşmesini yenilemek için konuştuğunu söyleyen Locatelli, Siena’da mutlu olduğunu söylüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hakkaten bombaymış

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

İptal edilen gol tam bir rezalet resmen buz gibi gol..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default İlk Kurban Gattuso mu ?

Repubblica gazetesi, AC Milan takımının yeniden yapılanma planları çerçevesinde Gennaro Gattuso'yu takımdan göndereceğini iddia etti.

Cumartesi günü Juventus'a 3-2 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne katılma umutlarını da gitgide azaltan Milan'da, yeni dönemin ilk kurbanlarından birinin takımın sembol oyuncularından Rino Gattuso olacağı belirtildi.

Milan'ın göndermeyi düşündüğü oyuncuya ilk talip olan ekibin ise Alman ligi lideri Bayern Münih olduğu belirtiliyor. Bayern'in yanısıra, Premier Lig takımlarından Manchester United, Tottenham Hotspur ve Newcastle United'ın da İtalyan yıldızı takip ettiği gelen haberler arasında.

Vur diyor öldürüyor Milan'da saçma sapan adamları transfer edip sonra planlama diye takımın en iyi adamlarından birini yolluyorlar...

Aptallik olur Gattuso´yu satmak,Milanin en iyi futbolcularindan birisi,uzun yillar Milana hizmet etmis birisi Gattuso.

Mesaj Yetkileri