Ceko akşam 7-8 gibi burda olsana kanka konuşalım şunu. Beylikdüzü'ne gelsen ya da beraber gitsek sana bir basketbol zevki yaşatsam :n: Sonrada geçeriz zaten. Hadi ben kaçar antrenman var :D
Printable View
Ceko akşam 7-8 gibi burda olsana kanka konuşalım şunu. Beylikdüzü'ne gelsen ya da beraber gitsek sana bir basketbol zevki yaşatsam :n: Sonrada geçeriz zaten. Hadi ben kaçar antrenman var :D
Hadi eyvallah.
Levent sen Cenker'den umudu kes. Boşuna umutlanma :D
Buraya yazıyorum sen buluşmaya gel( e )meyeceksin :)
O değil de 19.07 fest kaçıcak :uzgun: başkan da gelicekti :uzgun:
HAVA DURUMU: Istanbul yarin da ruzgarli ve serin, hissedilen sicaklik 26-27 derece olacak.
Güzel :)
Ya bırak Aygün bize mi alışamadın yani :D
Ee beyler ne yapıyoruz geldim ben.
Senin burda işin yok olm, senin işin Cenker'le :D
Nasıl yok ? Biz cenkerle başka yeremi gideceğiz benmi yanlış biliyorum 2miz ayrı takılcaksak msnde bekleyim onu ?
Geçen sefer bu hataya düşmüştük.Bu sefer düşmeyelim.Yeni iskelede buluşalım gençler.Bilmeyenler için eski iskelenin biraz ilerisinde.Ayrıca geleceklerini söyleyenler,gelip gelemeyecekleriyle ilgili son durum bildiriminde bulunursa iyi olur.:)
Ben geliyorum. Yanlışlık olmasın saat 17.00'da iskele önündeyiz demi.
Yarın 5 de beşiktaş iskelesinde :cool:
Beyler benim iş yattı maalesef. otogara gittim. otobüse binecem istanbula gelmek için bizimkiler aradı gelme dedi boşuna , senlik bir şey yok dediler. ben de didimde yarım kalan tatilime devam ediyorum :) 65 lira harap oldu ama yapacak bir şey yok :) size iyi eğlenceler
Bende gelmiyorum zaten abi boşver :D
O zaman :
son durum.
5 de Eralp, Görkem, Özgür, Şemsi ve ben Beşiktaş iskelesinde buluşuyoruz. Bişeyler yeriz felan. 6-7 gibi Coşkun katılıyor. Sonra pes felan atarız
:D
Avrupa'dan gelen yok mu yav ? :D
Bir zamanlar ben :D
Son dk gelişmesi yok demi. Geliyor herkes :D
Benden yana bi değişiklik yok , hatta bi yarım saat erken çıkıcam işten 18.30 gibi Beşiktaş'ta olurum en geç.Sonra seni ararım nerdesiniz diye çemkiririm :D
Anadolu'dan gelenler nasıl gelecek ? Sanırım bende ordan gelicem :D
Üsküdardan vapura binip geçeceğim ben.
Haber bekliyorum 5 dakika içinde gelecek. Beklediğim gibi olursa Kadıköy'den vapurla gelicem bende.