Evet, ama göndermeye çalışma çabanız performansından dolayı değil şu an sakat olduğu için.
Printable View
Erman Toroğlu Deco'yla anlaşıldı diyor.Eğer öyleyse ve hala Delgado konusu çözülemediyse ne diyim artık.
Deco Beşiktaş'ın tam aradığı futbolcu. Nihat'a kaptanlık verilmeyecekse Deco'ya verilsin gelir gelmez kaptanlık, takımı kesinlikle en iyi şekilde sırtlar hem futboluyla hem tecrübesiyle hem de liderliğiyle. Nokta transfer olur, Delgado'dan 10 kat daha faydalı olur.
Deco dün Man.Utd maçında oynadı ve süreklide oynuyor her maçta geleceğini pek sanmıyorum ama gelirse süper olur ben bile giderim belki havalimanına
SağLık Raporu sıkıntısı nedeni iLe YıLdıray dan vazgeçiLmek üzere oLduğu söyLeniyor.
Deco ise bu saatten sonra geLmez. PirLo yu aLamadıLar. Deco yu da satmazLar.
Abi Madem forvet arkası oynayacak Yusuf oynamazmı orda ? Tello sol açık Holosko sağ açık veya Serdar Özkan var kadroda Ekrem geldiğinde oda oynayabilir kanatta. Yusuf kanatta zaten etkili olamıyo.
Zaten DenizLi bu sistemde ısrar etmese, adam gibi 4222 e dönse, şu anda Ligde goL rekorLarı kırarız. Ernst,Fink AML TeLLo, AMR Serdar Özkan(Form tutunca Nihat) Bobo ve Nobre.
Bu takım Deco vs gibi bir adam geLmediği sürece bu sistemde oynamaz. Yusuf da orda oynamaz artık. İyice yavaşLadı, topu aLınca rakip kaLeye gidene kadar savunma yerini aLıyor ve topu çok tutuyor ayağında, eski çevikLiği de oLmadığından rakibin yerLeşmesine izin veriyoruz.
Transfer yapmamız şart değiL bana göre. Sistem değişikLiği iLe bu takım takır takır oynar. İLLa adam aLacağız diye birşey yok asLında.
Top bu saatten sonra DenizLi de
Matias Delgado'da sürpriz gelişme
Beşiktaş Yönetimi’nin, Arjantinli oyuncunun sözleşmesini dondurma talebi sürerken, yarın yapılacak temaslardan sonra durumu netlik kazanacak. Yerli ya da yabancı bir oyuncu daha transfer edilecek.
Beşiktaş’ın başına sorun olan Delgado’da sürpriz bir gelişme oldu. Arjantinli oyuncunun bonservisini dondurup yabancı oyuncu kontenjanını açmak isteyen yönetim ile anlaşamayan Delgado’nun menajer babası dün başkan Yıldırım Demirören’i telefonla aradı, randevu istedi.
Asıl konu maddi
İstanbul BŞB maçı sonrası orta sahaya takviye yapılmasına kesin olarak karar verilen ve bu konuda düğmeye basılan siyah beyazlı takımda şu ana kadar net bir görüntü oluşturulamadı. Yarın İstanbul’a gelecek Delgado’nun babası özellikle para konusunda anlaşmaları halinde yönetimin sözleşmeyi dondurma teklifini kabul edecek.
Jest yapmışlardı
Baba Delgado, Demirören ile yaptığı telefon görüşmesinde “Beşiktaş Kulübü geçen yıl oğluma büyük jest yaparak yıllık ücretinde önemli miktarda zam yaptı. Biz Beşiktaş Yönetimi’nin yaptığı fedakarlığı unutmayız. Bu nedenle Beşiktaş’ın menfaatlerini düşünerek bizde bir plan uyguladık. Oğlumun mağdur edilmemesi şartı ile sözleşmeyi sezon sonuna kadar dondurabiliriz. İstanbul’a avukatlarımızla gelerek görüşme yapacağız” dediği belirtildi.
Yerli 10 numara
Oyuncu arayışlarını sürdüren Demirören yapılacak görüşmeden sonra önlerinin daha da açılacağını açıklarken, “Delgado olayı olumsuz sonuçlanırsa yerli bir 10 numarayı mutlaka kadromuza katacağız” dedi.
Kaynak: İnternetSpor
Yıldıray'dan vazgeçtiler bizimkiler çok iyi oldu.
inşAllah yarın anlaşma sağlanıp Delgado'nun sözleşme dondurulurda iyi bir yabancı 10.5 numara alırız :D
Bugün ayın 10'u. Saat tam 12:00'da transfer bekliyorum hani 10,5 olacakya :D
Başkanında dediği gibi Delgado'nun sözleşme dondurma işi yatar.Ocak ayı geldiğinde direk benim 9. yabancım olarak listedeki yerini alıyor,bir yabancıyı hibe etmem gerekir o zaman dedi.Bu yüzden bu kadar kısa bir süre içinde çok büyük paralar vermek akıl karı değil dedi...
Yabancı oyuncu gelmesi için 3 yol var şuanda.Ya Bobo satılır(teklif yok şuanda),ya Delgado ile karşılıklı fesh edilir(iki tarafta yanaşmaz ama buna),ya da Delgado 1 yıllığına Avrupa'da orta sıra takımlarından birine kiralanır,ücretinin yarısı hatta gerekirse tamamı kulüp tarafından verilir...
Yani anlaşılan yabancı oyunun transfeti bir hayli zor ihtimal...
Bu yüzden Türk alınacak...
Mustafa Hoca'nın dediği 10,5 numara yanlış anlaşılıyor.Herkes forvet arkası oyuncu,Alex,Lincoln tipinde adam sanıyor.Ama Mustafa Hoca'nın bu tabiri şunu anlatıyor; yetenekli ayakları olacak,oyun kuracak,araya oynayacak,final paslarını olumlu kullanacak.Bunun yanında topsuz oyunda da elinden geleni yapacak,mücadeleden kaçmayacak ve takım oyununu benimsemiş bir isim olacak...
Bu yüzden Yusuf 10,5 numara ihtiyacını yerine getiremez.Ama Yusuf forvet arkası oynar orası ayrı.Nihat'ta oynar forvet arkası.Şuan ki kadroda bu işi en iyi yapacak kişi Tello.Hocada onu oynatıyor zaten.Tello mücadele eder,topsuz oyunda da vardır,takım oyununuda sever ama çok iyi oyun kuramaz,final paslarını çok olumlu kullanamaz.Bunları yapar ama gerçek bir orta saha oyuncusu gibi yapamaz.Beşiktaş gibi büyük bir takıma yetecek kadar yapamaz.Yani Tello buçuğunu yapar ama on için yetersiz kalır.Mustafa Hocada bu yüzden gerçek bir orta sahanın ortası oyuncusu istiyor...
Bu yüzden Mustafa Hoca'nın istediği tipte bir Türk alınacak.Bu özelliklerde Türk oyuncu çok az.Nuri,Yıldıray,Emre,Selçuk İnan aklıma gelenler.Nuri gelmez,Emre ve Selçuk'u zaten takımları vermez.Geriye kalıyor Yıldıray...
Yıldıray geçen sene sakatlıklar yüzünden ligde sadece 170 dakika falan forma giymiş.Ama bu sezon başı Stutgart'ın hazırlık kampına katılmış ve bir sorun yaşamamış.Hatta Münih'te Nuri ile birlikte özel kondisyon depolamışlar...
Yıldıray geçen seneki Yusuf kumarı gibi olacak.Tutarsa süper olur tutmazsa yapacak bir şey yok.Çünkü bu transfer mecburiyetten yapılacak...
Fink-Ernst-Yıldıray Alman ekolü olduğu için uyum sorunu yaşamaz gibi geliyor göbekte.Mustafa Hoca ve Tayfur Hoca'da Almancaları çok iyi olan antrenörler.Uyum sorunu olmaz...
Ama performans olarak dediğim gibi bir kumar olacak transfer gerçekleşirse.Şans dilemekten başka yapacak birşey yok..
Yıldıray Panathinaikos'a gidiyor.Sevinsem mi,üzülsem mi bilemedim...:)
Yıldıray artık çok zor!
Beşiktaş, Yıldıray Baştürk görüşmelerinden olumlu sonuç çıkmadı. Siyah beyazlı yönetim banka teminat mektubu talebi ve camia içerisinde belli kesimlerin itirazları nedeniyle görüşmeleri durdurdu.
Yıldıray’la, yapılan ilk görüşmelerde genel olarak anlaşma sağlanmış, detaylar konuşuluyordu; ancak ödemelerin garanti altına alınması için teminat mektubu istenmesi nedeniyle görüşmeler durdu. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören, Almanya’ya gitmekten vazgeçti.
Beşiktaş adına görüşmeleri yürüten Murat Kuş, Yıldıray’ın yetki haklarını elinde bulunduran İranlı menajer Reza Fazeli’nin banka teminat mektubu istemesi nedeniyle görüşmelerin durduğunu açıkladı.
Kuş, “Bizim için görüşmeler bitmiştir. Eğer menajeri ya da Yıldıray geri adım atar ise Beşiktaş yönetimiyle görüşebilir, ancak bizim tekrar temas kurmamız söz konusu olamaz.
Duyduğumuza göre Panathinaikos’la anlaşmışlar. Öyle olmasa bile Yıldıray’ın Beşiktaş’a transferinin bu aşamadan sonra oldukça zor olduğunu söylemek yanlış olmaz” dedi.
Yıldıray’ın menajeri Rıza Fazeli ise “Daha önce ne söylediysem o geçerli…Biz farklı farklı açıklamalar yapmadık. Oyuncumuzun çıkarları doğrultusunda şartlarımızı ortaya koyduk. Ayrıca sorun bizim anlaşmamızla bitmiyor. Kulüplerin de anlaşması gerekiyor, Stutgarg’la 1 yıllık anlaşmamız daha var. Panathinaikos’la anlaştığımız iddiası konusunda yorum yapmak istemiyorum” şeklinde konuştu.
Özgür Sancar – Radyospor.com
Sevin sevin.Yıldıray'ı hiç istemiyordum.
Necip'i oynatın daha iyi :) Gerçi Necip'i kiralamak için Giresunspor Beşiktaş'a teklifte bulundu.
acaba bundan sonra transfer durumumuz ne olacak bu 20 günde ?
Bir blogda okurken gördüm, Niko Krancjar'dan bahsetmiş. Seneye kontratı biteceği için iyi bir fiyata alınabilineceğini söylemiş. Tabi bu bir istek., söylenti bile değil. Dediğiniz 10,5 kavramına tam oturan kişidir kendisi. Ama Beşiktaş yöneticilerinin böyle hamle yapacağını sanmıyorum o yüzden rahatım :D
Ankaraspor'dan Bilal'i alsa Beşiktaş aslında çok iyi bir transfer olur. Yetenekli bir futbolcu, sol ayağını çok iyi kullanıyor, pasları ve şutları yerinde, ben beğeniyorum. Direk oynayamaz belki ama şans verilirse de iyi kullanacak potansiyeli var, yıldız olabilir. Ben olsam alırdım.
Beşiktaş Başkanı Demirören, yarın İstanbul’a gelecek Eduardo Delgado ile masaya oturup anlaşma sağlarsa, Portekizli orta saha oyuncusunun transferi için hemen düğmeye basılacak.
DECO’nun transferini bitirmeyi kafasına koyan Beşiktaş’ta gözler, Arjantinli yıldız Matias Delgado’nun menajer babası Eduardo’da. Delgado’nun menajer olan babasının, yarın İstanbul’a geleceği, Başkan Yıldırım Demirören ve yönetimi ile masaya oturarak oğlunun sözleşmesini donduracağı iddia edildi. İspanya’da yapılan görüşmeden Demirören’in sözlerine inanıp güvendiklerini ifade eden Eduardo Delgado’nun, oğlunun sözleşmesini sezon sonuna kadar dondurma kararı alabileceklerini düşündüklerini belirtmesi, 10 numara arayışındaki siyah beyazlı yönetimi, yabancı tercihi ve liste başı Deco konusunda rahatlattı.
Bu hafta bitebilir
Siyah beyazlı kulübün geçmiş yıllarda olduğu gibi adı sanı duyulmamış oyuncu yerine, Quaresma ve Deco tipinde oyuncu almayı düşündüğünü belirten kulübün önde gelen isimleri, Demirören’in dünyanın ayakta alkışlayacağı süper bir transferi gerçekleştireceğini ifade ettiler. Demirören’in yakın arkadaşı, kulübün kongre üyesi Hakan Kalkavan ile Azeri asıllı Türk iş adamı Mubariz Mansimov’un Deco konusunda Chelsea Kulübü ile görüşmelerde yardımcı olduğu, bu oyuncunun menajerinin de bu hafta içinde transferin sonuçlanabileceğini söylediği belirtildi.
Fernando’yu da istemedi
Quaresma ile her konuda anlaşma yapılmasına rağmen teknik direktör Mustafa Denizli bu futbolcuyu istemiyor. Denizli, Deco’nun transfer edilmesi halinde ise orta alanda tüm sorunların çözüleceğini söylüyor. Bu arada önemli menajerler Katar’da oynayan Fernando’yu da Beşiktaş’a tavsiye ettiler, ama Denizli’den olumsuz yanıt alındı.
Delgado’nun sözleşmesinin yarın dondurulmasıyla Deco’nun transferini bitirebilecek olan Beşiktaş, Arjantinli yıldızla anlaşma sağlayamaması ihtimaline karşı da B planını hazırda tutuyor. Yabancı kontenjanında yer açılamama ihtimaline karşı, Mesut Özil ve Nuri Şahin alternatifleri üzerinde duruluyor.
İsmail Er / Hürriyet
Bilal yetenekli ama istikrarsız.Bu yüzden Ankara'da bile yedek kalıyor.Oda gelse İ.Akın,Burak Yılmaz,Okan Koç olur geri döner...
Zaten bizim kulübede sorun yok.Direk oynayacak bir adam lazım göbeğe o kadar.Kulübe zaten sağlam...
Ayrıca İsmail Er yine sallamış.Yıl sonuna kadar sözleşme dondurulmuyor.Bir sonraki transfer dönemine kadar yani Ocak'a kadar dondurma imkanın var...
İsmail Er'e göre zaten Quaresma'yı da almışız da Denizli istememiş :D
Bence yönetim DeLgado nun sözLeşmesini tamamen askıya aLmak istiyor. O yüzden bu kadar sorun çıktı. Sanırım şimdi Babasıda geLdiğinde bunu tamamen bitirecekLer. Ya devam kararı aLınacak, ya da DeLgado iLe ipLer kopacak.
Yahu bu haberi yapan insanlar sadece dünya üzerinde gazete olduğunu düşünüyor.Gazeteden başka bir yerden araştırma şansımız yok.Hiçbirşey bilmiyoruz ya biz.
Takımın kaptanı isterse 1 yıl oynamasın, ben sözleşme dondurulmasını etik bulmuyorum. Kaldı ki gsde Linderoth neredeyse hiç oynamadı ama kontenjan için durumu ortada. alacakları yabancı da eminim Deco olmayacak, yine 3. sınıf bir topçu getireceklerdi.
Çünki Galatasaray Linderothtan çok şey bekliyor.Hala güven var oyuncuya karşı.Ama BJK yönetimi delgadoyu gözden çıkarmış belliki,zaten pek iyi oynamıyordu delgadonun devre arasında yollanacağını düşünüyorum.
St. Etienne Bobo için 4 milyon € önermiş,yönetim kabul etmemiş.Görüşmeler sürüyormuş 2-3 milyon € artış olduğu an satılacakmış...