Perşembe buluşuyor muyuz? Muhammet'e sordum dün,belki gelirim dedi.5'li bir yönetici zirvesi yaparız eğer herkes gelirse.:)
Printable View
Perşembe buluşuyor muyuz? Muhammet'e sordum dün,belki gelirim dedi.5'li bir yönetici zirvesi yaparız eğer herkes gelirse.:)
Cuma sabahi ordayim. Samsundan uniyle maca geliyoruz. Sonra sali gunku Juve macina kadar istanbuldayim
Perşembe benim iş biraz zora girdi ya. Saate bağlı biraz da, belki sonradan katılırım ama Cumartesi olursa kesin gelirim, Cihan'da gelir hem 6'lı zirve yaparız :n::n:
Haftasonu olsa daha iyi olur benim için de ama o zaman da Anıl gelemez sanırım.Cihan'ı salla,o zaten çok katıldı buluşmalara.:D
Bugünkü buluşma planları yalan oldu.Haftasonu için ne diyorsunuz?
Cumartesi uygunum ben
Bi gözüm bu konuda. Bu akşam yola çıkıyoruz. Çarşamba sabahına kadar İstanbuldayım. Müsait olursam gelirim.
Cumartesi gelebilirim ben de. Maç falan var mı ?
O zaman bir teklifim var. Düğün Dernek'e gidelim :zuhaha
Gerçi 3-3 (4-4 vs.) playstation kapışmaları da baya eğlenceli oluyor ama olabilir,farklı bir şey yapmış oluruz bu sefer.:)
Beyler benim gelmem imkansıza yakın. Size iyi eğlenceler :)
Yarın bende yokum maalesef, şifayı kapmışım, yatıyorum.
Kimse yok semsi biz napicaz bas basa? Karsilikli mum isiginda bi sarapmi icsek ne dersin?
Aslında ayarlasak 6 kişi falan bulabiliriz ama geç oldu sanki.Biraz erteleyelim en iyisi.Organize olamadık malesef bu sefer.
Tutmadı mı :D
Aynen,malesef. :)
Beyler önümüzdeki haftasonu yapalım şu uzun süredir organize edemediğmiz buluşmayı artık.:) Anıl (anil luque) önümüzdeki cuma gelecekmiş İstanbul'a.Cenker de gelebileceğini söyledi.(inanması güç ama evet :D ) Sürekli gelen tayfa belirtsin gelip gelememe durumlarını,ayrıca sürekli gelen tayfa haricindekilerden gelmek isteyen varsa onlar da bekleriz.:)
Sınav dönemim ancak gelebilirim sanırım.
Çok tahrik ettiler dayanamadım.
Esrarengiz kişiliğimi bozmak istemesem de evet demiş bulundum. Buluşmada görüşürüz gençler. :uzgun:
Cenker geliyorsa ben gelmem.
Hafta sonu Samsun'a gidiyordum gitmişken oradaki buluşmaya katılıyım dedim ama Samsun işi iptal oldu bende İstanbul'dan devam ediyim diyorum :zuhaha
Beyler benim belli olmaz işler. Siz ben yokmuşum gibi ayarlayın. Gelecek olursam haber veririm ben.
Cumartesi saat 13.00 Beşiktaş diyorum.Var mıdır itirazı olan? :)
Cenker kesin gelmez.
En sinir olduğum olay bu yalnız.
Bir yaptı, iki yaptı da madem gelmez çağırmayın o zaman arkadaşım. Böyle yapılınca uyuz oluyorum bilesiniz yani.
Her neyse buluşun siz.
Gelmek istediğimi Recep (Legendary'e) bile söyledim. Hatta sende gelsene falan dedim çok hevesliydim bu sefer ama cidden aşırı sinir olduğum bir olay bu benim.
Hmmmmmmmmmm :)
Kesin gelecekler var mı? Benim de kesin değil. Duruma göre. Yarın tam olarak haber verebilirim size gelip gelmeyeceğime dair.