Perşembe buluşuyor muyuz? Muhammet'e sordum dün,belki gelirim dedi.5'li bir yönetici zirvesi yaparız eğer herkes gelirse.![]()
Perşembe buluşuyor muyuz? Muhammet'e sordum dün,belki gelirim dedi.5'li bir yönetici zirvesi yaparız eğer herkes gelirse.![]()
So what?
Saike
Cuma sabahi ordayim. Samsundan uniyle maca geliyoruz. Sonra sali gunku Juve macina kadar istanbuldayim
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Perşembe benim iş biraz zora girdi ya. Saate bağlı biraz da, belki sonradan katılırım ama Cumartesi olursa kesin gelirim, Cihan'da gelir hem 6'lı zirve yaparız![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Haftasonu olsa daha iyi olur benim için de ama o zaman da Anıl gelemez sanırım.Cihan'ı salla,o zaten çok katıldı buluşmalara.![]()
So what?
Saike
Bugünkü buluşma planları yalan oldu.Haftasonu için ne diyorsunuz?
So what?
Saike
Cumartesi uygunum ben
FM Gazetesi
Bi gözüm bu konuda. Bu akşam yola çıkıyoruz. Çarşamba sabahına kadar İstanbuldayım. Müsait olursam gelirim.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Cumartesi gelebilirim ben de. Maç falan var mı ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
O zaman bir teklifim var. Düğün Dernek'e gidelim![]()
Gerçi 3-3 (4-4 vs.) playstation kapışmaları da baya eğlenceli oluyor ama olabilir,farklı bir şey yapmış oluruz bu sefer.![]()
So what?
Saike
Beyler benim gelmem imkansıza yakın. Size iyi eğlenceler![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yarın bende yokum maalesef, şifayı kapmışım, yatıyorum.
Kimse yok semsi biz napicaz bas basa? Karsilikli mum isiginda bi sarapmi icsek ne dersin?
FM Gazetesi
Aslında ayarlasak 6 kişi falan bulabiliriz ama geç oldu sanki.Biraz erteleyelim en iyisi.Organize olamadık malesef bu sefer.
So what?
Saike
Tutmadı mı![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Aynen,malesef.![]()
So what?
Saike
Beyler önümüzdeki haftasonu yapalım şu uzun süredir organize edemediğmiz buluşmayı artık.Anıl (anil luque) önümüzdeki cuma gelecekmiş İstanbul'a.Cenker de gelebileceğini söyledi.(inanması güç ama evet
) Sürekli gelen tayfa belirtsin gelip gelememe durumlarını,ayrıca sürekli gelen tayfa haricindekilerden gelmek isteyen varsa onlar da bekleriz.
![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 23.Aralık.2013 at 02:25
So what?
Saike
Sınav dönemim ancak gelebilirim sanırım.
FM Gazetesi
Çok tahrik ettiler dayanamadım.
Esrarengiz kişiliğimi bozmak istemesem de evet demiş bulundum. Buluşmada görüşürüz gençler.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Cenker geliyorsa ben gelmem.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Hafta sonu Samsun'a gidiyordum gitmişken oradaki buluşmaya katılıyım dedim ama Samsun işi iptal oldu bende İstanbul'dan devam ediyim diyorum![]()
Beyler benim belli olmaz işler. Siz ben yokmuşum gibi ayarlayın. Gelecek olursam haber veririm ben.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Cumartesi saat 13.00 Beşiktaş diyorum.Var mıdır itirazı olan?![]()
So what?
Saike
Cenker kesin gelmez.
En sinir olduğum olay bu yalnız.
Bir yaptı, iki yaptı da madem gelmez çağırmayın o zaman arkadaşım. Böyle yapılınca uyuz oluyorum bilesiniz yani.
Her neyse buluşun siz.
Gelmek istediğimi Recep (Legendary'e) bile söyledim. Hatta sende gelsene falan dedim çok hevesliydim bu sefer ama cidden aşırı sinir olduğum bir olay bu benim.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Hmmmmmmmmmm
Kesin gelecekler var mı? Benim de kesin değil. Duruma göre. Yarın tam olarak haber verebilirim size gelip gelmeyeceğime dair.
FM Gazetesi