Yeni oyun açıp bakar mısın database seçerken 14.3 var mı? Varsa sıkıntı yok. Tahminimce vardır.
Printable View
interle 3-4 günde bir maç yapıyodum ya italyayıda etkilemiyo dimi bu ama baya op bir yama olmuş keyifli bi oyun oynarım galatasarayı alasım vardı
var kardeş oyun 14.3 transferler falan hepsi mevcut ama lewandowski aklıma takıldı ilk baktığımda bayernle anlaşmıştı , real name yükleyince eskisi gibi dosrtmuntun sözleşmeli oyuncusu oldu tekrar .. ben 14.3 paketeini temiz bir şekilde tekrar nasıl yüklerim veya aranızda birisi bana
C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Football Manager 2014\data\db\1430
db nin içindeki 1430 dosyasını upload etsin özelden atsın lütfen arkadaşlar kaç gündür kariyer yapacam diye bekliyordum şansıma bak ya yardımcı olun
Muhtemelen bu 'real name yamasi'nin icinde Lewandowski'nin Bayern ile gelecek transferini kaldirmislardir (sezon basindaki veritabaninda da vardi bu transfer ve bazilari bunun resmen aciklanmadan yapilmasini yanlis bulmustu).
O yamayi kaldirip, 14.3'e uygun bir isim duzeltme yamasi kullanirsan bu sorun ile karsilasmazsin.
C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Football Manager 2014\data\db\1430
arkadaşlar 1430 klasörünün içinde dbc , editör data files , edt , Inc .. diye 4 adet dosya var toplamda sadece 2 mb ediyor bana bu 4 dosyayı upload edebilirmisiniz
İnönü Spor Kompkeksi Vodafone Arena olmuş şimdi İnönü Kompleksi. Sağolun 'k''yı düzeltmişsiniz ama Vodafone Arena nerde? Oturma kapasitesi desen o da düzeltilmemiş. Bunlar küçük şeyler gibi gözükebilir ama ben oyunu layıkıyla oynamak istiyorum. Avrupa maçlarını TTArena yazılı stadta oynamak istemiyorum. Eee düzelt diyeceksiniz ama herkes farkında değil ki millet 2-3 sene ilerliyor sonra bu süprizle karşılaşıyor. Bunun tek açıklaması özensizlik. Editor'den bile değiştirilebilecek bir işi küçük görüp değiştirmemek tamamen rezillik.
[IMG]http://i.hizliresim.com/KDrVao.png[/IMG]
Sezonun ilk müsabakasını renkdaşlarımla, ve forum arkadaşlarımla paylaşmak isterim,
Malum Bruma kiralık ve geri çağıramıyoruz, sağ tarafta görev verdiğim Hajrovic bu maçta sakatlandı ve çıkmak zorunda kaldı.
Sakatlığı Diz kirişi kopması, ve 3 ay sahalardan uzak kalıcak. Canım çok sıkıldı gerçekten. Kara kara düşünmeye başladım takımda borç batağında resmen Transfer bütçesi oluşturmak imkansız gibi birşey... Zor bir sezon beni bekliyor olacak :uzgun:
Telles'e AML antrenmanı verdirip bir süre sonra orda daimi oynatmayı düşünüyorum. Bale gibi olacak inşaallah :)
http://i.hizliresim.com/Kqaq33.png
İsmail kim ya :D :D :D
Güncellemeyle oyun daha oynanabilir olmuş kesinlikle...
Beşiktaş ile 3-4 maç yaptım arkadaşlar. İlk maçımda ki ilk gol şöyle; Rakip kaleci degaj yapayım derken topu sol tarafın taç çizgisine doğru, korner bayrağına yakın yere gönderdi, orada Gökhan topu aldı ortaladı Almeida yakın direkte vurdu topa ve kalecinin ayaklarının altından gol attı. Kaleci ayaktaydı. Sonraki iki maçımda ise 2 takımda kendi kalesine gol atmayı başardı. Hayırlısı diyelim.
Fontlar çok kötü olmuş.
transfer deneye varmı gene emre cana adanana filan 30-40 milyondanmı açıyorlar kapıyı
2.5 m € değeri var gördüğün gibi. 10 m istiyorlar. Aslında makul gibi ama bilemedim oyuncuyu tanımadığım için.
http://i.hizliresim.com/w13P0b.jpg