1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by GaNgStaLoVe View Post
    var kardeş oyun 14.3 transferler falan hepsi mevcut ama lewandowski aklıma takıldı ilk baktığımda bayernle anlaşmıştı , real name yükleyince eskisi gibi dosrtmuntun sözleşmeli oyuncusu oldu tekrar .. ben 14.3 paketeini temiz bir şekilde tekrar nasıl yüklerim veya aranızda birisi bana
    C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Football Manager 2014\data\db\1430

db nin içindeki 1430 dosyasını upload etsin özelden atsın lütfen arkadaşlar kaç gündür kariyer yapacam diye bekliyordum şansıma bak ya yardımcı olun
    Demek istediğim yeni oyun aç o database ile. Lig isimleri o kadar önemli mi? Yada 15 dakikaya sen kendi database'ini yap isimleri güncelle

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by antiRED View Post
    Demek istediğim yeni oyun aç o database ile. Lig isimleri o kadar önemli mi? Yada 15 dakikaya sen kendi database'ini yap isimleri güncelle
    kardeşim dediğini yaptım zaten lewandowski yine dortmundda 14.3 te bonservisi dortmundda anlatabildimmi

aynen isimler önemli değil güncelleme normale dönsün yeter

kardeşim dediğini yaptım zaten lewandowski yine dortmundda 14.3 te bonservisi dortmundda anlatabildimmi

ya zaten dortmundda sezon sonu bayerne gidicek söylediğin sezon sonu bayernle anlaşması olmamasımı

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by Danger90 View Post
    ya zaten dortmundda sezon sonu bayerne gidicek söylediğin sezon sonu bayernle anlaşması olmamasımı
    evet ilk 14.3 yükleyince ilk baktığım oyuncu lewandowski idi ve sezon sonunda bayerne gideceği belirtilmişti ama real name yamasını kurunca bayernle olan anlaşması iptal olmuş , ama diğer transferlerde problem yok alex telles falan GS de yani

Nesil
    2003

evet ilk 14.3 yükleyince ilk baktığım oyuncu lewandowski idi ve sezon sonunda bayerne gideceği belirtilmişti ama real name yamasını kurunca bayernle olan anlaşması iptal olmuş , ama diğer transferlerde problem yok alex telles falan GS de yani
    Muhtemelen bu 'real name yamasi'nin icinde Lewandowski'nin Bayern ile gelecek transferini kaldirmislardir (sezon basindaki veritabaninda da vardi bu transfer ve bazilari bunun resmen aciklanmadan yapilmasini yanlis bulmustu).

O yamayi kaldirip, 14.3'e uygun bir isim duzeltme yamasi kullanirsan bu sorun ile karsilasmazsin.

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Muhtemelen bu 'real name yamasi'nin icinde Lewandowski'nin Bayern ile gelecek transferini kaldirmislardir (sezon basindaki veritabaninda da vardi bu transfer ve bazilari bunun resmen aciklanmadan yapilmasini yanlis bulmustu).

O yamayi kaldirip, 14.3'e uygun bir isim duzeltme yamasi kullanirsan bu sorun ile karsilasmazsin.
    kardeş doğru söylüyorsunda 14.3 e uygun isim düzeltme yaması ne zaman çıkar

Şimdi anladım sen 14.3'ün üstüne o yamayı kurunca oyun 14.2 dosyalarına döndü. Şu an işteyim de tam yardımcı olamıyorum fm'nin kendi sitesine bakar mısın patch dosyası olarak vermişler mi güncellemeyi?

Mesaj Yetkileri