Türk takımlarının makus talihi :( Parayla adam satamıyoruz :(
Printable View
Türk takımlarının makus talihi :( Parayla adam satamıyoruz :(
Gider,gider.. Zaten hemen evet demesi süpriz oLurdu. O da kendince biraz oyun oynayacak, azıcık üç,beş daha ne yükseLtirsem kar diye bakacak, gidecek sonunda.
Bobo gitmezde Beşiktaş'ta kalırsa haklı konumuna düşücek bence. Sonuçta Olympiakos'a gitmek istedi okadar vakit. Rededildi, izin verilmedi, teklif az bulunda falan filan bişey diyemeyecem. St. Etienne gitmiyerek CL'De oynama fırsatını elinde bulundurucak. Ayrıca bu şekilde sezon sonu serbest kalıcağını düşünüp klübe karşı bir tavır takınabilirde.
Bobo bu yapar mı yapar akşam Sergen Yalçın baya bir konuştu bu konuda
valla decoya burun kivirmak turkiyedeki taraftarlar icin komedi olur, deco mucadele etmiyoru diyen arkadaslarada , riijkardin 4-3-3 duzeninde decoyu hangi mevkide oynattigina baksinlar derim. yaya toure,xavi,iniesta gibi mucadeleci ve yaratici orta saha mentalitesinin bundan onceki sampiyonlar ligini almis versiyonunda, marques,xavi ve deco vardi.
Ölüsü yeter derler ya Deco'da öyle ölüsü yeter.Ama geleceğini sanmıyorum,kontenjan sorunu zor çözülecek gibi.
Bobo konusunda belirtilen görüşlere katılıyorum.Bu sene önünde Şampiyonlar Ligi fırsatı var.Burada iyi oynayıp vitrine çıkmak isteyecektir.
Bobo da ne istediğini bilmiyor heralde. Bundan 1 ay önce yana yakıla Olimpiakos diyen oyuncu kendisi değildi sanki. O olmadı şimdi Fransa Ligi'ne gidecek ama beğenmiyor heralde beyefendi. 2 sene önce ŞL'de yeterince kendisini gösterdi bence L'pool ve Marsilya maçlarını kazandırdı bize. 2 galibiyetimizde de başroldeydi daha ne vitrininden bahsediyor anlayamadım ..
Bobo olayının bir çözüme kavuşması güzel oldu.Kafa karışıklığından dolayı yeterli performansı sağlayamıyordu.Ben yazmıştım önceden içimde bir his var Deco gelecek diye hala ısrarcıyım ama Delgado konusunu çözüme kavuşturmak da o kadar kolay olmasa gerek.İyi bir maestro şart gerçekten.Deco,Riquelme gibi adamlar gelse pafları bile gol kralı yaparlar valla. :D
Bobo transferinde araya Figer girmiş.Fransızlar bizim gibi salak değil bu adama bu kadar para yedirsinler...
Bence bu iş yatar...
Hiçbirşey olmayacak.Bobo gidecek bence.
bobo hala kalmak istercesine aciklamalar yapiyor, kendisini cok severim ve Besiktas'a bagliligindan boyle konustuguna inanmka istiyorum.
Ama mantigim daha agir basiyor, St. Etienne gibi avrupa kupalarinda olmayan bir kulube gitmek istemeyip, seneye sozlesme bitiminde Sampiyonlar Liginde oynayan bir kulube transfer olma istegi aklinin bir kosesinde yatiyor sanirim.
Satmak en mantiklisi ama bende Bobo'nun gidecegini sanmiyorum.
LİGTV'de bir yönetici ile özel röportaj vardı bu konuda açıklık getirdi.
Biz Boboyu göndermek istemiyoruz ancak bir teklif geldi ve Bobo'nun da şu anda böyle konuşmasının tek nedeni bizim tam olarak St.Ettienne ile anlaşamamızdır dedi.
Bobo'yu göndermek istemiyorlarsa alırlar Yıldıray'ı,oynarlar kumarı,işimiz şansa kalır böylece...
bobo giderse ne olucakki? deco mu gelicek? van der vaart mi gelicek?
hadi onlar da geldi diyelim, merkez santraforda kim oynayacak?
nihat olmaz,holosko olmaz.
elimizde bir tek nobre kalicak, 90 dakika boyunca muthis yararli oynayan ama macta eline gecen 2-3 kilit pozisyonu harcayan,6 pastan gol atamayan nobre,
yada batuhan var, futbolda yas mas onemli degildir dunyada. ama burasi turkiye, dunyada rooney,ronaldo,messi o yasta oynar guvenirler ama burda olmaz. Cunku altyapida gerekli karakter egitimi verilemiyor, Batuhanda alamamis.
O yuzden her turlu bizim isimiz sans, Bobo ve Delgado ikisi birden gitmez ise.
Tam bu transfer sezonunu sıkıntısız atlatacağız diyoruz yine olmadı.Bir yaz transfer dönemini en yakın ne zaman sıkıntısız atlatacağız acaba?
kırmızı kar yağınca diyorlar ne kadar doğrudur bilmem :)
Yok yok kuru yağmur yağıncaymış kardeş .. =) Antalya macına kadr oyuncumuz gelır dıyorduk olmadı.. Yonetm patlat artık bombayı yahu yoksa taraftar patlayacak ..!
Fotospor'un haberine göre Çarşamba günü Deco İstanbul'da..
Fotospor işte.. :D
Bobo küçük kulüp demiş St.Ettienne için.
Beşiktaş'ın beğenmeyip yolladığı Cisse Marsilyada 11 oynuyo :confused:
Oynar, hemde canavar gibi oynar. Adam a Türkiye de tek başına ortasaha yı derLe,topLa dediLer. Ernst geLdikten sonra ki performansı ortada. MarsiLya da yanında Cheyrou gibi Lucho gibi adamLarLa beraber çok iyi işLer yapar. Bunda garip bir durum yok.
BizimkiLer Fink iLe Ernst i aLdıkLarı dönemden anLaştıkLarı için ( o zamana kadar Cisse nin performansı ortadaydı) Daha sonra da Fink te karar kıLınıp Cisse yi gönderme kararı aLdıLar.
Zaten Fink te yanında Ernst oLduğu sürece Cisse yi aratmayacak. Oynadığı futboL iLe bunu kantıLadı. Fink te yanında Ernst siz oynasın o da bocaLayacaktır.
Cisse kötü oyuncu değil.Kalitesi belli olan Fransa milli takımında aynı dönem oyuncuları Vieira ve Makelele'nin gazabına uğramış talihsiz bir isim...
Tek sorunu hırsını yitirmiş,futbola doymuş olmasıydı.Marsilya onun için yeni bir macera.Monaco ile ŞL'de final oynadıkları Hocası Deschamps var...
Cisse zaten kötü olduğu,beğenilmediği için gönderilmedi.Fink'in daha iyi olacağı düşünüldüğü için sözleşme yenilenmedi.Fink'te şuanda mükemmel bir durumda.Cisse'den çok üstte bir performans gösteriyor.Doğru tercih olduğunu kanıtlıyor...
Bobo konusunda da dediğim gibi Figer araya girdiği için Fransızlar vazgeçme aşamasına geldiler...
Beşiktaş'a Uğur İnceman'ın transfer parasını yatırmadığı için yeni transfer ettiği Onur'a lisans vermemiş TFF.
Evet 100bin tl'lik bir borç yüzünden olduğu söyleniyor ancak İsmail Air'in haberi :) Pek inanmıyorum böyle birşeyin olduğuna varsa da kısa sürede halllolacaktır.
Gazetede Manisa'nın Beşiktaştan Holosko için alacagı 1 trilyon yüzünden diyordu.
http://www.sabah.com.tr/Spor/2009/08...a_lisans_krizi
Onur Bayramoğlu hala Bozuyukspor oyuncusu olarak gözüküyo ayrıca.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=430460
Uğur İnceman'ın son taksidi 100 bin €'yu yatırmayı unutmuşlar.Nasıl bir yöneticilik anlayışıysa bu.Kim ilgileniyosa bununla sıkı bir fırçaya ihtiyacı var heralde.Bugün ödenir halledilir o önemli değil...
Batuhan takımda kaldı bu arada...