Noluyo burda:mad::zuhaha.Nasılsınız kafeciler?
Printable View
Noluyo burda:mad::zuhaha.Nasılsınız kafeciler?
Doğru konuş Ersin.
Ooooo kannkam gelmiş :(
Gittim imam istenmedeıgım yerde durmam:m::mad::zuhaha
Alırım apandisizini.Mertjan'a yanlış yok :mad:
:zuhaha
slm :D
ya beyler iyiki bi internet gitti 20 kişi beni eklemiş tsi den:D:D
Normaldir. Sen TSI msn listesine eklenmişsen normaldir.
aaa!
beni onu unutmuştum:):)
neyse
naber millet?
Mertcan :eek: Hala buralarda mı dolaşıyorsun?:zuhaha
Evet Ersin öyle oldu?..:n:
slm gençler naıyorsunuz gene kimi kızdırıyonuz:D
slm millet
Arkaşdaşlarrrrr online fm 6.0.3 version oynamk isteyenler [email protected] beklerizzz
Ben öğlen ve öğlenden sonra evdeyim genelde 2-3 saatliğine dershaneye giderim ama evde olduğum bütün süre boyunca internetim açıktır ama başında durmuyorum o yüzden bu c@fe'yi takip edemedim ama c@fe turksportalın en güzel yerlerinden biri...
Bi cafe var zaten şu forumda:DQuote:
Originally Posted by batuhan1907
1. açılan ama şimdi hayatta olmayan c@fe geldi aklıma. :) Şahsen ben oraya hiç yazmamıştım ama... :) :) :)
O kadar kıskanıyosan git sende hepatit b testi yaptır :n: Yoksa kan alınmasındanmı korkuyosun he? :p :n:Quote:
Originally Posted by senderson
Arkadaşlar bana doğayı korumak, çevreyle ilgili konularda 5 tane özlü söz lazım. Bilen, duyan, gören insaniyet namına bana ulaşsın:D
Çimlere basmayınız ve çiçekleri koparmayınız hariç:D Onları ben buldum:n:
Ağaç Kesmek Yasaktır!
:D :D
Doğayı Sevmeyen İnsanları Sevemez...Quote:
Originally Posted by sekopej
Birine çiçek alma.Onun adına fidan dik
Made by myself
Doğa ayaklarının altında çiğneyip geçme!
Arkadaşlar bunu birilerinin söylemiş olması gerekir. Bakın size bi örnek yazayım bu gibi olacak;
İnsanlar, doğayı korumada etkinlik sağlayabilmek için doğayı yok olmaya götüren tehlikeleri yakınen bilmek zorundadır. H. SIELMANN
ben söyledim.Beni kabul etmezlermi??:D
Edittt:http://www.canaktan.org/referanslar/ekoloji/ozlusoz.htm
bide buraya bak....
Beyler ben kaçtım yarın sabah kurs var kurstada sınav. :) Ben kaçar iyi geceler...
senderson ben senin lafını söylerim hocaya eminim ki kabul eder:D
Ayrıca verdiğin link için sağolasın tam aradığım ama bi türlü aramaya başlayamadığım bir şeydi.:) Artık bulup ne anlatmak istemiş düşünür yazacaz...
bide selamımı söle.Deki ona OnUr dayı kulağını çekermiş, zaten bana hala 12 ytl borcunu vermedi..:D:D:DQuote:
Originally Posted by sekopej
Vayy bi de Profesör olacak demek sana borcu var ha:D Alırım ben ondan merak etme...:D
arkadaslar benimde bazı iller ile bilgiler bulmam lazım turizm dersi için.o ille ilgili bilgiler.nerden bulabilirim.illerle ilgili resim de lazım.off :(
google ye gir..ordan grafikleri tıkla...sonra istediğin ilin adını yaz we enter la..al sana birsürü fotoQuote:
Originally Posted by alkaweb