Noluyo burda.Nasılsınız kafeciler?
Noluyo burda.Nasılsınız kafeciler?
Doğru konuş Ersin.
Ooooo kannkam gelmiş![]()
Gittim imam istenmedeıgım yerde durmam![]()
Alırım apandisizini.Mertjan'a yanlış yok![]()
![]()
slm
ya beyler iyiki bi internet gitti 20 kişi beni eklemiş tsi den![]()
Normaldir. Sen TSI msn listesine eklenmişsen normaldir.
aaa!
beni onu unutmuştum
neyse
naber millet?
MertcanHala buralarda mı dolaşıyorsun?
Evet Ersin öyle oldu?..![]()
slm gençler naıyorsunuz gene kimi kızdırıyonuz![]()
slm millet
Arkaşdaşlarrrrr online fm 6.0.3 version oynamk isteyenler [email protected] beklerizzz
Ben öğlen ve öğlenden sonra evdeyim genelde 2-3 saatliğine dershaneye giderim ama evde olduğum bütün süre boyunca internetim açıktır ama başında durmuyorum o yüzden bu c@fe'yi takip edemedim ama c@fe turksportalın en güzel yerlerinden biri...
Bi cafe var zaten şu forumdaOriginally Posted by batuhan1907
![]()
1. açılan ama şimdi hayatta olmayan c@fe geldi aklıma.Şahsen ben oraya hiç yazmamıştım ama...
![]()
![]()
![]()
O kadar kıskanıyosan git sende hepatit b testi yaptırOriginally Posted by senderson
Yoksa kan alınmasındanmı korkuyosun he?
![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Arkadaşlar bana doğayı korumak, çevreyle ilgili konularda 5 tane özlü söz lazım. Bilen, duyan, gören insaniyet namına bana ulaşsın![]()
Çimlere basmayınız ve çiçekleri koparmayınız hariçOnları ben buldum
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ağaç Kesmek Yasaktır!
![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Doğayı Sevmeyen İnsanları Sevemez...Originally Posted by sekopej
Birine çiçek alma.Onun adına fidan dik
Made by myself
Doğa ayaklarının altında çiğneyip geçme!
Arkadaşlar bunu birilerinin söylemiş olması gerekir. Bakın size bi örnek yazayım bu gibi olacak;
İnsanlar, doğayı korumada etkinlik sağlayabilmek için doğayı yok olmaya götüren tehlikeleri yakınen bilmek zorundadır. H. SIELMANN
"YÜCE ATATÜRK"
ben söyledim.Beni kabul etmezlermi??
Edittt:http://www.canaktan.org/referanslar/ekoloji/ozlusoz.htm
bide buraya bak....
Beyler ben kaçtım yarın sabah kurs var kurstada sınav.Ben kaçar iyi geceler...
senderson ben senin lafını söylerim hocaya eminim ki kabul eder
Ayrıca verdiğin link için sağolasın tam aradığım ama bi türlü aramaya başlayamadığım bir şeydi.Artık bulup ne anlatmak istemiş düşünür yazacaz...
"YÜCE ATATÜRK"
bide selamımı söle.Deki ona OnUr dayı kulağını çekermiş, zaten bana hala 12 ytl borcunu vermedi..Originally Posted by sekopej
![]()
Vayy bi de Profesör olacak demek sana borcu var haAlırım ben ondan merak etme...
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
arkadaslar benimde bazı iller ile bilgiler bulmam lazım turizm dersi için.o ille ilgili bilgiler.nerden bulabilirim.illerle ilgili resim de lazım.off![]()
google ye gir..ordan grafikleri tıkla...sonra istediğin ilin adını yaz we enter la..al sana birsürü fotoOriginally Posted by alkaweb