Boşver artık geçti.:D
Yarın Beden Eğitimi var diye mutluyum. :p
Printable View
Nabersiniz gençler...:)
Ooooo di şempyin :)
Off şu ödevler..... :(
turksportal yalan oldu yahu.Bir Allah'ın kulu yokmu??
Benimde eski okulda öyleydi tam bi eziyet.
Ama bu okulda sivil gelmessen almıolar :zuhaha
ben varım ve olacağım:D
Biz hep burdayız, ne yalanı ya....
Okulun bi kuralı var.Sende onlara uymalısın :mad:
:zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha
bende burdayım
s.a beeler
a.s alkaweb kardeş
off bugün avucumun içini kestim az bişey kötü oldu ya :( ortada yara var zor oluyo bişey tutarken
Elbise ? :n: Sıraya indiğimiz içi hoca görüyo.O yüzden mecbur sonradan giyicez.
geçmiş olsun kardeş bu arada slm herkese
ben yatar pek keyfim yokda iyi geceler
belki sahurda görüsürüz =)
anaa buraya mesajdami atiliyordu kendimide suclamak istemiyorum nerden bilim atildigini haftaladir atilmiyor bilsem arada bende atardim :D
beyler ben yavas yavas kacar hepinize iyi uykuar hernerde yasaniyor ve yasatiliyorsa :D
Bizim öyle dert yok:n:çünkü son ders
Ödev yapanlar var galiba hala. :p Meslek okumak ayrıcalık yahu bir defterle okula gitmek çok güzel oluyor. Ödev'de yok ohhh, ama idmanlar beni bitiriyor..
Ah Memo geçmiş olsun kardeşim. Halinden ben anlarım (: Gerçi benim idmanlar artık haftada 4 gün olmayacak lig başladığı için. Senin bir haftada ne kadar idmanın olur bilmem prosundur sen :p Okul konusunda sen şanslısın yine ben napayım? Hangi dersten ödev olduğunu bilmiyorum mesela yarın 6 ders var hepsi birbirinden farklı. Ve eminim 6 dersin 5'inden ödev vardır. Ulan kalıcaz bu gidişle :D
Ben ödevim olduğunu bildiğim halde yapmıyorum.Okulda yapmak bir ayrı tat veriyor :D Ben çıkıyorum.İyi geceler.
ben geçtiysem herkes geçer gönlünü ferah tut. :D beni bilenlere sor ne hal ile geçmişim geçen sene :n:
8 tane 1 miydi ne ? Sayamıyorum :n:
Benim tek ödev var test çözmek, baya rahatmış. Koluma alıyorum iki defter. Yürürken iyi havan oluyor millet sanyıor üniye gidiyor ben dershaneye. :)
1'in ne önemi var yahu geçtik mi geçtik, gerçi biraz kıyak torpil vs. vardı ama olsun Okul takımı hesabı. :D
Bende pek torpilliyimdir :p Neyse ben kaçtım.