Nabersiniz gençler...![]()
Ooooo di şempyin![]()
Off şu ödevler.....![]()
turksportal yalan oldu yahu.Bir Allah'ın kulu yokmu??
Benimde eski okulda öyleydi tam bi eziyet.
Ama bu okulda sivil gelmessen almıolar![]()
ben varım ve olacağım![]()
Biz hep burdayız, ne yalanı ya....
"YÜCE ATATÜRK"
Okulun bi kuralı var.Sende onlara uymalısın
![]()
bende burdayım
s.a beeler
a.s alkaweb kardeş
off bugün avucumun içini kestim az bişey kötü oldu yaortada yara var zor oluyo bişey tutarken
Elbise ?Sıraya indiğimiz içi hoca görüyo.O yüzden mecbur sonradan giyicez.
geçmiş olsun kardeş bu arada slm herkese
ben yatar pek keyfim yokda iyi geceler
belki sahurda görüsürüz =)
anaa buraya mesajdami atiliyordu kendimide suclamak istemiyorum nerden bilim atildigini haftaladir atilmiyor bilsem arada bende atardim![]()
beyler ben yavas yavas kacar hepinize iyi uykuar hernerde yasaniyor ve yasatiliyorsa![]()
Bizim öyle dert yokçünkü son ders
Ödev yapanlar var galiba hala.Meslek okumak ayrıcalık yahu bir defterle okula gitmek çok güzel oluyor. Ödev'de yok ohhh, ama idmanlar beni bitiriyor..
Ah Memo geçmiş olsun kardeşim. Halinden ben anlarım (: Gerçi benim idmanlar artık haftada 4 gün olmayacak lig başladığı için. Senin bir haftada ne kadar idmanın olur bilmem prosundur senOkul konusunda sen şanslısın yine ben napayım? Hangi dersten ödev olduğunu bilmiyorum mesela yarın 6 ders var hepsi birbirinden farklı. Ve eminim 6 dersin 5'inden ödev vardır. Ulan kalıcaz bu gidişle
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ben ödevim olduğunu bildiğim halde yapmıyorum.Okulda yapmak bir ayrı tat veriyorBen çıkıyorum.İyi geceler.
ben geçtiysem herkes geçer gönlünü ferah tut.beni bilenlere sor ne hal ile geçmişim geçen sene
![]()
8 tane 1 miydi ne ? Sayamıyorum![]()
Benim tek ödev var test çözmek, baya rahatmış. Koluma alıyorum iki defter. Yürürken iyi havan oluyor millet sanyıor üniye gidiyor ben dershaneye.![]()
1'in ne önemi var yahu geçtik mi geçtik, gerçi biraz kıyak torpil vs. vardı ama olsun Okul takımı hesabı.![]()
Bende pek torpilliyimdirNeyse ben kaçtım.