Avcılar'dan 20dk. da Mecidiyeköy'e imkan yok gelemezsin. En az 45dk. sürer o mesafe ben okula 35dk. da gidiyorum.
Printable View
Avcılar'dan 20dk. da Mecidiyeköy'e imkan yok gelemezsin. En az 45dk. sürer o mesafe ben okula 35dk. da gidiyorum.
Sende ye o börekden ne demek istediğini anlarsın. =))) Bir gün olsun boş görmedim orayı. :)
Kızmana gerek yoktu şaka yapmıştım..
Aygün sen sabah 9,45'de evden çık. Anca gelirsin saat 12'ye... Tabii kaybolacağın süreyide içine kattım. =))
Biri şu çocuğun elinden tutup getirsin yahu.Yine buluşmaya katılamayacak yoksa.:icon_biggrin:
Hehe :D Yalnız ben Mecidiyeköy'den sonra gelemem :D Orda toplanıp gidelim biz en iyisi :D
Aygün ilk defamı ailenin yanında ayrılacaksın? Amma dert ettin yahu. :D Sora sora Bağdat bulunur.
Abi ben yaşadığım ilçeyi bilmiyorum doğru düzgün :D
Sen en iyisi Mecidiyeköy'den Söğütlüçeşme'ye gel.Bizle tekrar karşıya geçersin.:icon_razz:
Git işine :D Seni PES'te dağıtayım da gör sen Şemo abi :D
serhat nerede yahu? biz aygünüde alır geliriz serhat'la. kaybolmaz emin ellerde :p
Fifa da oynarız abi hiç oynamadım ama seni yenerim :p
Fifa mı? Baştan belirteyim PES oynayacağız. :D Şaka bir yana kim en çok hangisini oynamak isterse onu oynarız ama; Fifa'ya daha elimi sürmedim.
PES oynayalım PES :)
Kamera falan kim getirecek ?
Çoğunluğa uyarız canım.:) Benimde pes2009'u biraz oynamışlığım var.2010'u hiç oynamadım.Gerçi Fifa10'uda hiç oynamadım ama olsun 09'dan baya tecrübem var.:icon_smile: Aygün PES'te beni yenerse ayrıyetten onla Fifa'da oynarız.:icon_smile: Ben o manada söylemiştim zaten.O değilde Pes'te harbiden hiç iyi değilim yav.Geçtiğimiz yaz ilk defa oynadım oyunu.Kuzenimle sürekli Fifa oynarken eziyordum kendisini ama pes alınca roller değişti.Üstelik kendiside ilk defa pes oynuyordu.:icon_biggrin:
Ben hiç oynamadım 09 ve 10'u ama farketmez her türlü yenerim :D
bende fifa'ya hiç elimi sürmedim, pes diyorum yani.
Ben gelemeyeceğim Kadıköy'de işim var ama isterseniz sizinle 3 saat takılabilirim :D Eğer gel 3 saat boyunca takıl derseniz gelirim. Alırım paçaları aşşaa PES'te ;)