Avcılar'dan 20dk. da Mecidiyeköy'e imkan yok gelemezsin. En az 45dk. sürer o mesafe ben okula 35dk. da gidiyorum.
Avcılar'dan 20dk. da Mecidiyeköy'e imkan yok gelemezsin. En az 45dk. sürer o mesafe ben okula 35dk. da gidiyorum.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Sende ye o börekden ne demek istediğini anlarsın. =))) Bir gün olsun boş görmedim orayı.![]()
Kızmana gerek yoktu şaka yapmıştım..
Aygün sen sabah 9,45'de evden çık. Anca gelirsin saat 12'ye... Tabii kaybolacağın süreyide içine kattım. =))
Biri şu çocuğun elinden tutup getirsin yahu.Yine buluşmaya katılamayacak yoksa.![]()
So what?
Saike
HeheYalnız ben Mecidiyeköy'den sonra gelemem
Orda toplanıp gidelim biz en iyisi
![]()
Aygün ilk defamı ailenin yanında ayrılacaksın? Amma dert ettin yahu.Sora sora Bağdat bulunur.
Abi ben yaşadığım ilçeyi bilmiyorum doğru düzgün![]()
Sen en iyisi Mecidiyeköy'den Söğütlüçeşme'ye gel.Bizle tekrar karşıya geçersin.![]()
So what?
Saike
Git işineSeni PES'te dağıtayım da gör sen Şemo abi
![]()
serhat nerede yahu? biz aygünüde alır geliriz serhat'la. kaybolmaz emin ellerde![]()
Fifa da oynarız abi hiç oynamadım ama seni yenerim![]()
Fifa mı? Baştan belirteyim PES oynayacağız.Şaka bir yana kim en çok hangisini oynamak isterse onu oynarız ama; Fifa'ya daha elimi sürmedim.
PES oynayalım PES
Kamera falan kim getirecek ?
Çoğunluğa uyarız canım.Benimde pes2009'u biraz oynamışlığım var.2010'u hiç oynamadım.Gerçi Fifa10'uda hiç oynamadım ama olsun 09'dan baya tecrübem var.
Aygün PES'te beni yenerse ayrıyetten onla Fifa'da oynarız.
Ben o manada söylemiştim zaten.O değilde Pes'te harbiden hiç iyi değilim yav.Geçtiğimiz yaz ilk defa oynadım oyunu.Kuzenimle sürekli Fifa oynarken eziyordum kendisini ama pes alınca roller değişti.Üstelik kendiside ilk defa pes oynuyordu.
![]()
So what?
Saike
Ben hiç oynamadım 09 ve 10'u ama farketmez her türlü yenerim![]()
bende fifa'ya hiç elimi sürmedim, pes diyorum yani.
Ben gelemeyeceğim Kadıköy'de işim var ama isterseniz sizinle 3 saat takılabilirimEğer gel 3 saat boyunca takıl derseniz gelirim. Alırım paçaları aşşaa PES'te
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.