Hayırlısı olsun.
Bende tam barda burcu ile karşılaşırsın diyecektim ki o sana mesaj atmış.
Bence galatasaraya gidersin nede olsa burcuda galatasaraylı :D
Hayırlısı olsun.
Bende tam barda burcu ile karşılaşırsın diyecektim ki o sana mesaj atmış.
Bence galatasaraya gidersin nede olsa burcuda galatasaraylı :D
Gibraltara git :D
Sevillaya git. :icon_smile:
Burcuyla işi pişir kariyeri boşver.:D
Soğudum be oğlum kariyerden niye bırakıyon :D
-
http://i.hizliresim.com/jzQL6g.jpg
Evet artık temelli İstanbul'lu olmuştum, otellerde yat kalk nereye kadar... Zaten böyle bir düşüncem vardı kelepir bi daire buluncada kaçırmak istemedim, dünyanın en güzel manzaralarından birisi baksanıza.. gerçi biz futbol adamıyız bugün burdayız, yarın başka bir yerde ama olsun şu manzara için 800 bin euro'm feda olsun ... Neyse, araba var evde aldık ama bir eksik vardı.. bir değil aslında bir kaç tane.. eşya yok ki evde arkadaş, şimdi birde bunun alış verişini yapmak lazım.. nasıl olacak nasıl yaparım derken aklıma Burcu'yu aramak geldi..
http://i.hizliresim.com/0bG4yV.png
Aradığımda tam kanaldaymış program yeni bitmiş, ben hiç uzatmadan konuyu açtım; ev için bir kaç eşya alacağımı kendisinden yardımcı olmasını istediğimi söyledim, oda yardımcı olmayı kabul etti. Birazdan kanaldan çıkacağını söyledi, Mecidiyeköy'de buluşalım diyordu. Bende zaten dışardaydım biraz daha kanalda oyalanmasını almaya geleceğimi söyledim ve beni beklemeye başladı.
Çok geçmeden kanala gelmiştim mesaj attım aşağıya insin diye, neyse geldi naber nasılsın karnın açmı falan derken '' aslında yesek iyi olurdu ama daha yeni yedim kanaldayken bişeyler söyledik, boşver biz işimizi halledim'' deyince, banada aç açına alış veriş yapmak kaldı.
Önce oturma gurubunu tamamladık, mobilyalar falan derken beyaz eşyalarda çıktı aradan; şimdi geldik yatak odasını almaya... İçimden diyorum sen hangini beğenirsen onu alalım senin tercihin önemli sonuçta falan ama :P dışıma yansıtamıyorum tabii... Neyse ortaklaşa bi karar verdik, hiç çaktırmadımda ona yazdığımı.. Nihayet tamamladık alışverişi napıcaksın falan dedim, ''yapıcam bişey yok en kötü eve gider dinlenirim biraz '' dedi...
Futbolla ilgilenen bir kadın sonuçta bi yerden muhabbet açayım dedim PES geldi aklıma, playstation falan oynuyomusun, konsol oyunlarıyla aran nasıl der demez, '' gelde sana Barça'yla bi çakıyım '' dedi; bak kızım dedim: '' realde almışım Barça'nın elinden süper kupayı, sanalda sana vermiyim.'' Baktım bu bi atarlandı, giderlendi falan gel dedi boyunun ölçüsünü alıcam senin.. Eyvallah dedikte, oynayalım oynamasınıda nerde ? O, genç güzel bi kadın haliyle magazinsel bi yönüde var, e bende gayet başarılı, yakışıklı bi futbol adamıyım; dışarda birileri görürse bizi drek magazine malzeme diyerektennn Burcu'ya benim evde oynamayı teklif ettim. Bi kaç saniye düşündükten sonra tamam hadi gidelim dedi. (Kafamda deli sorular hakim beyy)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2...ll4vo1_500.gif
İşte geldik en cafcaflı bölüme.. Evde eşya yoktu, boş ev ps nerden buldun diye sorabilirsiniz, bulduk işte biyerden karıştırmayın orasını...
Kız dehşet çıktı yahu... O aldı barçayı, bende zorlamıyım diye Newcastle'ı aldım.. baktım havalanmaya başladı '' bak doğru düzgün bi takım al, sonra ağlama falan '' demeye başladı, neyse güldüm geçtim. Ulan kız leblebi gibi gol atıyor, hani çaktırmıyorum da içim içimi yiyor bi yandanda.. maç bitti 6-2 aldı maçı, e bu sefer ego yaptık ya rövanş yapıcaz dedim..
Bizim ki Bayern Münih'i aldı bu sefer, bende Manchester City'i aldım. Ya kafayı yicem, kız soldan sağdan Ribery'le Robben'le akın akın geliyor.. Bizim Silva, Aguero, Negredo sünüyo yerlerde... neyse zorladım falan maç 3-3 berabere bitti penaltılara kaldık, baktım hırs yaptı iyice bastım kareye sonuna kadar dışarı attı benim eleman penaltıyı...
Burcu'ya baktım, penaltı kaçınca havalara zıpladı çocuk gibi, boynuma sarıldı falan.. o an göz göze geldik.. Neyse sonrasını burda anlatmıyorum...
İyi geceler dostlar...
-----------------------------------
Bir kaç hafta sonra....
-----------------------------------
http://i.hizliresim.com/bQLgP0.png
Evimin yakınlarında küçük bir spor salonu vardı oraya yazılmaya karar verdim. Artık çalıştırdığım herhangi bir takım olmayınca salonada gidemiyordum haliyle, formdan düşmemek adına haftada bir kaç gün salona gitmeye karar verdim.
Geçen yine salondayım, basmışım amino asidi taş gibiyim; bench'te 110 basıyorum falan :P birden telefon çalmaya başladı. Cepte telefon titrerken dikkatim bozuldu aniden ağırlığın altında kalıyordum nerdeyse.. Neyse arayan Burcu'ymuş, Prag'daki Chelsea - Münih süper kupa finaline davet ediyordu beni. E bende seve seve gelirim dedim ne olacak... zaten bütün spor camiası orda olacaktı gider biraz gövde gösterisi yapardık Süper Kupayı son alan teknik adam olarak..
----------------------
Uçağımız Prag hava alanına indi, bizde kalacağımız otele doğru gitmeye koyulduk... Geçen seneki finalden farklı olarak dünya futbolunun ünlü isimleri burdaydı nerdeyse, Zidane'dan tut, Figo'ya, Cantona'ya kadar... Tabi ünlü teknik adamlarda burdaydı; Lucescu, Ancelotti, Ferguson, Wenger, Moyes, Hitzfeld, Lippi, Fatih Terim gibi başarılı taktisyenlerde bu maçı izlemek için gelmişti..
Spoiler: Chelsea - Bayern Münih UEFA Super Cup
Çok ilginç bir maç oluyordu, Mourinho yine çelsi kalesinin önüne otobüsü çekmişti, maçın normal süresi 2-2 bitmiş, penaltı atışları sonucunda Münih bizden sonra süper kupanın yeni sahibi, avrupanın en büyüğü olmuştu.
Maçtan bize kalan hatıra ise işte bu kareydi...
http://i.hizliresim.com/gj9nqb.jpg
Basmışım amino asidi taş gibiyim hahaa yine güldürdün güzel adam :icon_biggrin: Burcu Yenge Burcu Yenge Oley ! İspanyalara falan gitme usta ArdaTuran-SinemKobal çiftine dönersiniz , Türkiye sizin ayrılmanızı kaldıramaz :icon_biggrin::icon_biggrin:
Adam almış Burcu'yu yanına geziyor, bizde İskoçya'da sürünelim.
Adam gezsin tozsun biz Adana'nın kavurucu sıcağıyla uğraşalım :D
Hadi bakalım ama artık futbola dönme zamanı bence :)
-
YENİ MACERA, YENİ HEYECAN | NEWCASTLE UNİTED ...!
http://i.hizliresim.com/72y7Ql.jpg
Spoiler: Görevi aldığımda ligdeki puan tablosu
Spoiler: Oynanan maçlar ve sonuçlar
Spoiler: Avrupa Ligindeki puan durumu
Spoiler: Takım kadrosu
Beklemede kalın...
-
Hani Gibraltara gidiyordun :D İyi seçim Newcastle :)
Yeni takımda başarılar dilerim.
Ooo Ada'ya gitmişiz yakışır hocam hayırlı olsun
Başarılar hocam yeni maceralar bizi bekler
Aklıma GOAL filmi geldi :D
İyi güldüm hocam :) Ragcu Burnar ilişkiye isim önerilerim :D
Newcastle da başarılar gelsin yine bir Uefa Kupası
Sen bu takımı yukarılara taşırsın hocam başarılar:)
Yeni takimin hayirli olsun, burada da buyuk isler basaracagiz. :)
Spoiler:
Evet Newcastle'a imzamızı attıktan sonra kulüp ceo'su Katheryn Winnick ile bir basın toplantısı gerçekleştirdik ve medyanın, futbolseverlerin merak ettiği soruları cevaplandırdık.
Soru: Sayın Lothbrok, Karabükspor'la avrupada yakaladığınız başarılarla adınızdan söz ettirdiniz ve Avrupa Ligindeki başarınızın tesadüf olmadığını hem UEFA Süper Kupayı Barcelona'nın elinden alarak, hemde bir sonraki sezon şampiyonlar liginde çeyrek final oynayarak kanıtladınız.. ve sezon başında takımınızdan istifa ettiniz, sorum şu; bildiğimiz üzere Newcastle'dan ilk teklifi Haziran ayında aldınız fakat geri çevirmiştiniz, şu an lig sıralamasında bu kadar kötü bir durumda olan takımı neden devraldınız ?
Öncelikle şunu söylemek isterim ki; sezon başında evet Newcastle yönetimiyle bir görüşmemiz oldu fakat, takımımdan yeni ayrdılğım ve biraz dinlenmek istediğim için bu teklifi geri çevirdim. Sorunuzun devamına gelecek olursak; Newcastle şuanda 11. hafta itibariyle 18. sırada ve 2 galibiyet almış durumda, Avrupa Liginde de durum çok iç açıcı değil.. Beni buraya çeken şey nedir ? inanın bilmiyorum... ama ben buraya yeni bir Bobby Robson olmaya geldim !
Çok iddialı bir söz kullandınız Bobby Robson olmaya geldim diyerek, peki nasıl Robson olmayı hedefliyorsunuz takımın durumu içler acısı, oyuncuların moralleri dibe vurmuş durumda? Bir de şu durum var; tabi ki Karabükte başarılı bir 2 yıl geçirmiş olabilirsiniz fakat futbolculuk geçmişiniz yok.. Moralleri bu denli kötü olan oyuncuları nasıl kendilerine getireceksiniz??
İyi bir jokey olmak için, önce at olman gerekmez.. (Bu soruyu soran muhabir aldığı cevap karşısında çocukluğuna geri döner)
Peki nasıl bir taktik anlayışınız olacak, oyuncularla tanıştınız sanıyorum yada mutlaka aklınızda bir kaç plan kurmuşsunzdur.
Madem taktiğimi merak ediyorsunuz o halde açıklıyayım...
İki tür taktik kullanmayı planlıyorum, karabükte yaptıklarımla burada yapacaklarım arasında hiç bir benzerlik olmayacak zira; Karabük'te taktiğime göre oyuncu almıştım, burada ise var olan oyunculardan maksimum verim alabilmek için bu taktikleri kullanacağım...
İlk taktiğim diziliş olarak klasik bir 4-3-3...
Diziliş olarak riskli ve ofansif olarak görülebilir ama oyun şablonu ve felsefemiz yönünden kontrollü ve net skor almaya yönelik bir taktik olacak.
Hücum anlamında kesi sonuçlar alacağımza inanıyorum, dar alanda kısa paslarla topun hakimiyetini sağlayarak sabırla rakibin boşluklarını arayacağız ve goller bulmaya çalışacağız.
Defansif anlamda ise; kenar forvet oyuncuları taç çizgilerine doğru açılarak rakip beklere uygulayacağı press sayesinde rakibin oyun kurmasını engelleyeceğiz. Takım halinde topun arkasına geçerek, 2. bölgede yani orta saha çemberinin rakip yarı sahada olan kısmında tam press başlayacak ve rakibin yarı sahamıza gelmesi, oyun kurması engellenecek.
2. taktiğimiz ise, oyun kurmakta zorlandığımız maçlarda kullanılacak. Bize karşı kapanan katı savunmaları 10 numara pozisyondaki oyuncunun yaratıcılığından yararlanarak açmayı planlıyorum. Bu sayede daha önce 3lü olarak forvetimiz 2ye düşecek ve rakip ceza sahası içinde daha rahat hareket olanağı bulacaklar.
İşin savunma kısmında gene forvet oyuncuları top rakipteyken taç çizgilerine doğru açılıp beklere press uygulayacak ve kendi adımıza olası bir kontraya çıkmamız durumunda forvetler savunma pozisyonunda olsa bie 10 numara boşta olacağı için takımın atağı sekteye uğramadan şekillenecek...
İyi bir jokey olmak için, önce at olman gerekmez.. jose mourinho :D:D:D
Hayırlı olması dileğiyle
Tekrar hayırlı olsun , taktikler hakkında ; klasik 433 hiç haz etmedigim bir taktik olsada umarım işe yarar fakat 2. taktik cok hosuma gitti kadro ne alemde?
Taktikler iyi :)
Ooo Ragnar , adaya hoşgeldin. Arada canın sıkılırsa uğra yanıma, bak haritayı ayarladım. 2 saat 45 dk da yanımdasın. Gerç isenin arabayla 1,5 saatte gelirsin :D
http://i.hizliresim.com/lBbqLQ.png
başarılar Ragnar. umarım başarılı olursun.
İyi bir jokey olmak için, önce at olman gerekmez. Muhabiri fena gömmüşüz. Tekrar başarılar
Spoiler: Alıntılar
-
http://i59.tinypic.com/33acg7m.png
12.HAFTA | FULHAM - NEWCASTLE UNİTED
Spoiler: Maç Detayları
13.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - MANCHESTER UNİTED
14.HAFTA | CARDİFF CİTY - NEWCASTLE UNİTED
15.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - BURNLEY
16.HAFTA | SWANSEA - NEWCASTLE UNİTED
17.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - SOUTHAMPTON
18.HAFTA | WEST HAM - NEWCASTLE UNİTED
19.HAFTA | LİVERPOOL - NEWCASTLE UNİTED
20.HAFTA | ARSENAL - NEWCASTLE UNİTED
21.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - ASTON VİLLA
Spoiler: Puan Tablosu
Bu yıl lig maçlarını çok detaylı paylaşmıyacağım arkadaşlar, 10lu maçlar hallinde paylaşıcam malum benim kurmadığım bir takımla ligi tamamlayacağız. Devre arasında sadece boşta bulunan Vagner Love ve Karabük'ten Dorin Rotariu'yla sözleşme imzaladık, Rotariu'nun bonservisini 3milyon euroya aldık. Benim 8 milyona Dinamo'dan aldığım adamı Karabük 3milyona bana sattı...
Neyse ligde 10 maçta çok iyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum; tek mağlubiyetimizi Swansea'den aldık, Liverpool, Manu, Arsenal gibi kalbur üstü takımlara puan vermedik en sevindirici olay bu oldu. Takımı devraldığımda 11 maçta 20 gol yemiş bir takım vardı şuan ise 10 maçta 4 gol gördük ağlarımızda... 10 maçta 1 mağlubiyet 1 beraberlik aldık ve dipten zirveye doğru çıkıyoruz...
Spoiler: Vagner Love
Spoiler: Dorin Rotariu
http://i57.tinypic.com/rk0axe.jpg
Spoiler: Newcastle - Ajax Maç Detayları
Spoiler: Beşiktaş - Newcastle Maç Detayları
Spoiler: Puan Durumu
Avrupa Liginde ise yapılabilecek çok fazla birşey yoktu esasında, takım zaten 4 maç oynamış ve 2 beraberlik 2 mağlubiyet almıştı.. ilk ikiyle puan farkı 4'tü çıkmamız için kalan 2 maçıda kazanmamız ve Molde'nin Beşiktaşı farklı mağlup etmesi falan gerekiyordu, imkansız gibi birşeydi yani...
İŞTE BAŞARININ SIRRI
http://i57.tinypic.com/qxlxfl.jpg
10 hafta gibi kısa bir zamanda büyük işler yaptık sanırım, takımı dipten alıp orta sıralara getirdik ve sezon sonuna kadar zirveye çıkacağımızdan şüphem yok.. Takımın bu dirilişinde ki en önemli unsur takım oyunu ve dayanışma sanırım. Kaldı ki sezon başındaki oyuncularda bunlar, benim elimdeki çocuklarda... değişen bir şey yok.. değişen tek şey teknik direktör.. Buda Ragnar Lothbrok farkı olsa gerek...
Süper başlamışız inşallah devamı gelir. :)
8 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elindeki malzeme ile yapacağın en iyisi bu
Kadroyu görmemiştim dostum yeni gördüm , 10 maçlık periyot muazzam kesinlikle Krejci miydi neydi Çek Sol açık onu kullanıyor musun ? mevcut saha dizilişinde pek yer bulamadım da ona
çok iyi gidiyorsun, nazar değmesin maşallah diyelim. Ayrıca belirtmeliyim ki photoshop'u çok iyi kullanıyorsun.
Müthiş gidiyorsun bu takım ilk beşe girer belki sayende.
İyi Gidiyoruz bu sene en azından Al'ye gitsek süper olur :) Bu arada San Marinoya gelde yengeyle tanıştır bizi :D
Takımın mevcut kadrosu güzelmiş. Zaten maçlardan da belli. Seneye kendi adamlarınla daha büyük başarılara imza atarsın :)
Gelir gelmez büyü etkisi vay vay vay
Güzel bir başlangıç yapmışsın adaya damganı vurursun
Muhteşem bir başlangıç olmuş. Aman Maşallah diyelim nazar değmesin. :)
Yeni takım hayırlı olsun.Çok iyi başlamışız:)
Eyvallah sağolasın :)
İnşallahh
Sezon başında gelseydik keşke gene bu malzeme olsaydı o zaman şovu gör
Krejçiyi kullanmadım henüz, biliyosun kanat oynatmam takımda aslında iyi bi profili var fakat makası yedi artık bi kere yaşıda genç sezon sonu yolcu
Eyvallah sağolasın, elimizden geldiğince
Sezon başında gelseydik iyiydi
Ntvspor'u aç arada görürsün YENGENİ :D
Sene başında gelseydim gene bu adamlar olsaydı AL yi alsaydık... bu adamlarla 11 maçta nasıl 2 galibiyet almışlar bilmiyorum
Stockholm'de Ulu Gandalf derler bana leooo, Odin'in soyundan geliyoruz olsun o kadar demi
Vurduk abi vurduk
Gözü olanın gözü çıksın :D
-
http://i61.tinypic.com/vpu71k.png
22.HAFTA | CHELSEA - NEWCASTLE
23.HAFTA | NEWCASTLE - MANCHESTER CİTY
24.HAFTA | NEWCASTLE - Q.P.R
25.HAFTA | STOKE CİTY - NEWCASTLE
26.HAFTA | HULL CİTY - NEWCASTLE
27.HAFTA | NEWCASTLE - WATFORD
28.HAFTA | EVERTON - NEWCASTLE
29.HAFTA | NEWCASTLE - TOTTENHAM
30.HAFTA | WEST BROMWİCH - NEWCASTLE
31.HAFTA | NEWCASTLE - FULHAM
Spoiler: Puan Durumu
Spoiler: Kalan son 7 maçımız
http://i57.tinypic.com/2mrv9ye.jpg
Evet gençler artık sona doğru yaklaşıyoruz, ligde 31. haftayı geride bırakırken 18.sıradan çıkıp şampiyonluk potasına dahi girdik ama zaman yetmiyecek sanırım... keşke sezon başında takımın başına geçseymişim diyorum şu tabloda şampiyon olabilirdik, hemde avrupa da o rezil tablo hiç çizilmemiş olurdu.. neyse artık.. darısı önümüzdeki seneye..
Bir parantez Vagner Love için açmak istiyorum; bizim 31'lik Brezilya'lının da maşallahı var... Böyle sezon ortasında devraldığım takımlara ara transferde bir iki küçük takviye yapardım hep takıma değişik bir hava getirmesi için nitekim Vagne Love'de bu planda takımımıza katıldı ve getirdiği hava ortada.. Beşiktaş'ın son şampiyonluğunda ki Ernst'in yaptığı katkı tarzında bize yardımcı oluyor.. Skor üretemese bile hatta maçları bazen 6lı puanlarla tamamlasa bile rakip defansı iyi hırpalıyor.. Başlangıçta 8 milyon yıllık maaş istemişti biz bunu bonuslarla, primlerle 4 milyona kadar çektik.. şuan 160 bin euro maç başı ve gol başına para kazanıyor ve bu sebepten olsa gerek canını dişine takıyor maçlarda.. Ligi ilk 3 içerisinde bitirirsek bizim, en azından benim sembollerimden olacak kendisi.
Tekrar lige gelecek olursak, takımın bana, oynatacağım oyun tarzına alışması için en azından başlarda diziliş olarak takımın daha rahat uyum sağlayacağı 4-3-3'le başladım maçlara ve 10 hafta sonunda aldığımız skorlardan sonuçlardanda cesaret alarak artık kendi felsefemi takıma yerleştirmeye karar verdim.. ve benim taktiği biraz revize ederek takıma uygulatmaya başladım, aldığımız skorlardan oynadığımız oyunlardanda anlaşılacağı üzere takım benim oyun anlayışınada uyum sağladı..
Önümüzde zorlu maçlar var lig biterken, Manu gibi zirve yarışından kopmuş olsada daima yukarıları hedefleyen; Burnley, Southampton gibi küme düşmeme mücadelesi veren ve her ne kadar ligde bir iddaası kalmamışsada Liverpool gibi sağlam bir takımla oynayacağız.. Takımın başına geçtiğimden beri Chelsea, Manchester City, Arsenal, Manu ve Liverpool'a puan kaybetmedik; puan kaybetmek bir yana dursun galibiyetler aldık, umarım son haftalarda da iyi oyunumuzu sürdürürüz ve ligi ilk 3 içerisinde tamamlarız..
Helal olsun valla bekle bizi şampiyonlar ligi :)