Bundan sonraki buluşmada kendimi tanıtırken Alex'in koşan az tekniklisi diyeceğim :D
Printable View
Bundan sonraki buluşmada kendimi tanıtırken Alex'in koşan az tekniklisi diyeceğim :D
Bizim kaleden açtığım ortaya attığın uçan kafa süperdi :D
Mehmet miydi? Alican mıydı? Bana bir orta açtı ama geç kaldım topa düzgün bir kafa vuruşu yapamadım :D
yok ben vurmuştum hatırladım şimdi:D
ben açmıştım serkan ama sertti baya..
Çaktırma:)
Sırtım Çok Kötü Ağrıyor :D. Onun dışında bir sorunum yok :D O Ortayı Cengiz abi açmıştı sanırım :D
yok yok Mehmet açmıştı hatta Cengiz abi olsun güzel felan dedi :D Bu arada Cengiz abi süper derece pozitifsin ya :D Bir ara Deivid gibi topu taca attım olsun güzel felan dedi ne güzel vallahi :D
oğuz abinin cengiz abiyide topla beraber alıp götürdüğü pozisyon süperdi :D
Oğuz kimi götürmedi ki:) sanırım ilk yarıda eralple çarpışmıştı.. beni sıkıştıracaktı ikiside aradan çekilince tokuştulardı:D
oğuz abi neden hep yerdeydin bunun cevabını bekliyorum senden :D
Alican, zeminin azizliğine uğradık, amacım sadece topa müdahale etmekti, :D :D
Lütfen beyler lütfen :D
Dün yaşanmış olan benim müdahalelerimde (!) sakatlanma riski yaşamış herkesten özür dilerim :D
İlk yarıda iki kere Eralp ile çarpıştık.
Bir kere Mehmet'in top sürmesi ve benim olduğum kanattan atak yapması sırasında onunla çarpıştık, daha doğrusu o bana çarptı ve bir müddet sürüklendi. :D
Bir seferde Cengiz Abi kanattan saldırırken ben top ile birlikte kendisini alıp yerden biraz uzağa sürükledim. Gerçi hareket topaydı ama :D
Bir de sanırım Alican ile bir pozisyonum oldu, nasıl topa hamle yapsam diye düşünürken bir anda yerde buldum kendimi :D
Oğuz zaten maçtan önce bana ''Olurda maçta fark açılmaya başlarsa ben herkesi sakatlarım sizde işi bitirirsiniz.'' dedi. :D Yapacağını sanmıyordum ama gayet soğukkanlı bir şekilde uyguladı bunu :D
Orada müdahale etseydim, dediğin gibi olabilirdi. :D
Ama olsun yinede o kadar uğraşlara rağmen sonunda bitiş golü geldi. :D
serhat'ı sakatlayamadan bitti ya maç ona yanıyorum.. :(
Valla alican gerçekten bileklerine hakim. Takdir ettim.
messi mübarek:) zaten ikiniz birbirinizden top çalıp gol atmayı pek sevdiniz..
bi bakıyom top eren'de alican baskı yapıyo.. top alican'da eren baskı yapıyo:)
İyi buluşmuşsunuz güzel de bu kadarcık mı resim var :D Nekopu görünce Japon Turist zannettim :n:
Turist deyince eren aklıma geldi:)
sen yüzünü gördünmü ki onun:)
ben gördüm abi değmez güzel değildi.. makyaj güzeli onlar:)
Metro için jeton alırken arkamızda bekleyen kız güzeldi ama :D 10 üzerinden 6 :D
Arkadaşlar kızlara bakmaktan buluşmaya konsantre olamadı :D
Abi napayım sana uygun birini bulmuştum tamda :D
S.Aleyküm Gençler Nasılsınız? :D
Ya yapmayın ya iğrenç iğrenç kızlara bakıp durdunuz zaten ıyy ya :D
Lütfen Serkan'cım genel konuşmayalım :)
Bu arada, bu hafta hava daha soğuk olacak ne dersiniz bir maç daha yapalım mı? :D
PlayStation'da Yaparım anca :D
Abi, Eren ve Serhat'a söyledim zaten :D Evet bende Ps,Nargile vs gibi buluşmalara gelebilirim, en azından Mayıs'a kadar maç yapmam :D
Serkan koladan başka birşey içmez ki :D