Ben evin burdaki durağa indiğimde ruh gibiydim. Beynim buz tutmuş halde iddaacıya girdim Sporting'e tek maç 10 misli yatırdım tuttu vallahi
Buluşma süperdi yanlız Maçın adamı Oğuz abi'ydiNe kendisine çalım atmaya yeltendim nede bana çalım atmasına baktım üzerime doğru geliyor geç abi buyur saha senin felan yaptım tabi bunlar üzerindeki eşofmanı almak içindi
sonuçta vermedi olsun biz kazandık yinede.
Evet yaa o pozisyon şahaneydi gerçektenkeşke gol olsaydı
Aslında o planlanmış bir şuttu![]()
Bu arada şuan ağrılar baş göstermeye başladı, maçın acısı yeni çıkıyor![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ben gerçeği söylicemde burda ağrı çekenler arasında utanıyorumBende en ufak bir ağrı felan yok, hatta daha iyiyim diyebilirim
![]()
Halinize şükredin benim hem ağrım var hemde tek tırnağım yok![]()
kökü sende değilmi gelir yenisi![]()
Bundan sonraki buluşmada kendimi tanıtırken Alex'in koşan az tekniklisi diyeceğim![]()
Bizim kaleden açtığım ortaya attığın uçan kafa süperdi![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Mehmet miydi? Alican mıydı? Bana bir orta açtı ama geç kaldım topa düzgün bir kafa vuruşu yapamadım![]()
yok ben vurmuştum hatırladım şimdi
ben açmıştım serkan ama sertti baya..
Çaktırma![]()
Sırtım Çok Kötü Ağrıyor. Onun dışında bir sorunum yok
O Ortayı Cengiz abi açmıştı sanırım
![]()
yok yok Mehmet açmıştı hatta Cengiz abi olsun güzel felan dediBu arada Cengiz abi süper derece pozitifsin ya
Bir ara Deivid gibi topu taca attım olsun güzel felan dedi ne güzel vallahi
![]()
oğuz abinin cengiz abiyide topla beraber alıp götürdüğü pozisyon süperdi![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Oğuz kimi götürmedi kisanırım ilk yarıda eralple çarpışmıştı.. beni sıkıştıracaktı ikiside aradan çekilince tokuştulardı
![]()
oğuz abi neden hep yerdeydin bunun cevabını bekliyorum senden![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Alican, zeminin azizliğine uğradık, amacım sadece topa müdahale etmekti,![]()
Lütfen beyler lütfen
Dün yaşanmış olan benim müdahalelerimde (!) sakatlanma riski yaşamış herkesten özür dilerim
İlk yarıda iki kere Eralp ile çarpıştık.
Bir kere Mehmet'in top sürmesi ve benim olduğum kanattan atak yapması sırasında onunla çarpıştık, daha doğrusu o bana çarptı ve bir müddet sürüklendi.
Bir seferde Cengiz Abi kanattan saldırırken ben top ile birlikte kendisini alıp yerden biraz uzağa sürükledim. Gerçi hareket topaydı ama
Bir de sanırım Alican ile bir pozisyonum oldu, nasıl topa hamle yapsam diye düşünürken bir anda yerde buldum kendimi![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Oğuz zaten maçtan önce bana ''Olurda maçta fark açılmaya başlarsa ben herkesi sakatlarım sizde işi bitirirsiniz.'' dedi.Yapacağını sanmıyordum ama gayet soğukkanlı bir şekilde uyguladı bunu
![]()
Orada müdahale etseydim, dediğin gibi olabilirdi.
Ama olsun yinede o kadar uğraşlara rağmen sonunda bitiş golü geldi.![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
serhat'ı sakatlayamadan bitti ya maç ona yanıyorum..![]()
Valla alican gerçekten bileklerine hakim. Takdir ettim.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !