İyi bayramlar Erdem abi.:) Annem uyutsa uyuycamda..
Printable View
İyi bayramlar Erdem abi.:) Annem uyutsa uyuycamda..
6000. mesaj benim.bir guşlukçu cafenin 6000. mesajını atıyor.işte kardeşlik mesajları bunlar
herifteki sansa bak ya :D bende 6001.mesaji atam bari :D
özelden görüşemiyoruz, burada kutlayayım bayramını.
Bayramın mubarek olsun, ultraslanerdem. :p
kardeşlik falan yok bizimö aramızda alicanın 6000.mesajı atmasının amacı bi kuşlukcu olarak CAFEnin büyüklügünü kabul etmesidir...
Bizim buraya Erdoğan gelecekmiş zaten evide burada sabah okula gitmek için kalktım yoldan araba geçmiyor. Şarşırdım kaldım sonra nedenini öğrendim. Başbakan için bütün yollar kapatılmış acaba Atatürk için kapatılıyor muydu?
bizdede o yüzden trafik vardı 20 dakikada gittik işe...
valla alican bunu dedigini yalanlarsa onun dogrulugundan şüphe duyarım...
Evet ninniyle :D Şemsi o anlamda demedik olm.Rahat bıraksa uyuycam.Ama rahat bırakmıyo :D
Yatmadın mı dün gece?
05.40'ta yattım.
Kaçta kalktın peki?
12.30'da heralde.:)
hadi arkadaslar ben cikiyorum,bugün cok yorulduk biseyleri anlatabilmek icin ama nafile,rico alexden iyidir diyoz hazmedemeyince -rep atanlar bile var helal olsun valla.
hepinize iyi geceler.
8 saat nerene yetmiyor?
Niye rahat bırakmıyor annen mAygün?
bu ne yaa saat 10 olmadı uykum geldi ama hemen pes etmicem en az 10:30a kadar buradayım :D
Cem Yılmaz'dan size güzel bir söz:
Ege ne bir Yunan gölüdür, Ne de bir Türk gölüdür. Ege bir gölmüdür?
Yorum: Bu adam harbiden aşmış :n:
ben çok beğenmedim :)
bide cem yılmazdan duy o sözü :n:
Cem Yılmaz yapsa ağzın yırtılırdı gülmekten. Ben yapınca böyle oluyor dimi? :n:
sanenee:D nasılım??
Şunu çocukta ne buluyorsunuz ki? Ben ağzımda altın kaşık ile doğduysam benim günahım nedir? Bir Batuhan Önder kolay yetişmiyi...
Selamın aleyküm kafe insanları
aleykumselamm..
sami mı ? :D oda nedir, yiyecek bişi mi:? :D
Aslında hepimizin içinde bastırılmış,günyüzüne çıkmayı bekleyen ufak,afacan bir sami yok mudur batuhan?
Sizlerede iyi bayramlar...
mAyg hala uykum var deme...
bir mertcan varmış canı sıkılan canı sıkılan CAFE TURKSPORTAL a gelmiş bıkıntı gitmişş.. bir çay içmiş parayı vermeden kaçmışş dınıniniloppp..:D