8 saat nerene yetmiyor?
8 saat nerene yetmiyor?
So what?
Saike
Niye rahat bırakmıyor annen mAygün?
bu ne yaa saat 10 olmadı uykum geldi ama hemen pes etmicem en az 10:30a kadar buradayım![]()
Cem Yılmaz'dan size güzel bir söz:
Ege ne bir Yunan gölüdür, Ne de bir Türk gölüdür. Ege bir gölmüdür?
Yorum: Bu adam harbiden aşmış![]()
ben çok beğenmedim![]()
bide cem yılmazdan duy o sözü![]()
Cem Yılmaz yapsa ağzın yırtılırdı gülmekten. Ben yapınca böyle oluyor dimi?![]()
saneneenasılım??
Şunu çocukta ne buluyorsunuz ki? Ben ağzımda altın kaşık ile doğduysam benim günahım nedir? Bir Batuhan Önder kolay yetişmiyi...
Selamın aleyküm kafe insanları
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
aleykumselamm..
sami mı ?oda nedir, yiyecek bişi mi:?
![]()
Aslında hepimizin içinde bastırılmış,günyüzüne çıkmayı bekleyen ufak,afacan bir sami yok mudur batuhan?
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Sizlerede iyi bayramlar...
mAyg hala uykum var deme...
bir mertcan varmış canı sıkılan canı sıkılan CAFE TURKSPORTAL a gelmiş bıkıntı gitmişş.. bir çay içmiş parayı vermeden kaçmışş dınıniniloppp..![]()
Selametle batuhan.
bende yatıyorum hadi iyi geceler bol hareketli rüyalar... (anlayana)
guşluğu açıp selam deyip kaçarım ben iyi akşamlar hepinize
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
My Geldi Geldi GeldiSamican Geldi Naparsınız Cafenin Değerli insanları
![]()
Aleyküm selam tosun
Batuhan o kadar andın herifi tam ben çomağı hazırlarken geldi işte![]()
gonuşmayın please sessizlik istiyorum basic & trigonometrisınavlarım var yarın dağıtırım ses yapanı
![]()
Daha daha nasılsınız bakalım sayın saygıdeğer üyelerimiz?
"YÜCE ATATÜRK"
samiiiiiiiiiiiiii duyuyooooon muuuuuuuuu oooooooollllllllmmmmmmmmm -uzun yazınca daha gürültürlü olmuyormuş bunu öğrenmiş olduk-