ben lise 2'ye gidiyorum da 92 aralık doğumlu olduğum için orda 14 yaşında gözüküyorum:D
Printable View
ben lise 2'ye gidiyorum da 92 aralık doğumlu olduğum için orda 14 yaşında gözüküyorum:D
Lise 2'ye mi gidiyorsun? :u:
Ben valla lise 2 ye giderken 17-18 yaşındaydım sanırım. :p
benimde normal yaşım 14 zaten:Dtipi felan görsen 17-18 dersin boy 1.81 saç-sakal birbirine karışmış:D
Ehuehu :)
Yeni nesil böyle yahu çabuk serpiliyor. :p
evet öyle ama memnunum halimden büyük göstermek hoşuma gidiyor:)bu kafe de ölmüş yaa kimse yok sabahtan beri selam yazıyodum bi sen cevap yazdın
Ben varım
Ferdi'nin tip gerçekten süper:D
Görsen 18 dersin
Emre abi sinifta kaldigin icin 18 yasinda Lise 2'ye gitmeyesin. :D
Merhabalar bu arada.
merhabalar:D
Ölmüşte ağlayanı yok buraların Ferdi. :p
Sınıfta kalmadım ben yahu nereden çıkardın?
Eeee daha daha? :D
:) evet emre abi sonra da yazın burası çok güzeldi felan diyolar gelin de yeniden canlandıralım:)bu arada resimlerdeki biz bölümüne resim koydum ordan bana bakabilirsin:D
Daha daha öyle işte Can. :D
Bakalım nakalım Ferdi. :) Aslında buraları bir ara canlıydı cidden. :p
yazın neydi burası.burdası kapanırdı hemen kuşluğa geçilirdi şimdi nerdeeee:)
S.a beyler keyifler nasıl?Benimkiler çok kötü:((
ne oldu ki?
Emre abiiiiiiiii bana msn'ini pm olarak atar mısın? Eski msn'im hack yemişti orda kaldın sen; yenisinde yoksun. :D
Bu arada bnm listemde olmayan diğer konuştuğum arkadaşlarda pm atsın. :)
ben atayım mı:D
MSN adresime profilimden ulaşabilirsiniz. :p :icon_cool:
Azcık reklam gibi oldu... :D
Yorgun savaşçıyım diyorsun yani Enes. :)
hmm geçmiş olsun
bizim okulun kapalısı var herşeyimizi orda yapıyoruz.aslında yağmurda maç da zevkli olur:)
Evet ben bir kere yağmurda maç yapmıştım.(Geçen Hafta:D)Her yerim sırıl sıklam olmuştu.:DBirde kaleciyim düşünün artık:D
Bizim Lise İstanbul'u bilen bilir Eyüpteydi Haliç'in kenarında her maç yaptığımızda top Haliç'e doğru bir yolculuk yapardı. Çok kere kayık kiralayıp top avına çıktığımız olurdu. :p
Hey gidi günler...
Selamlar kafede bi hareketlilik mi var ne:D
bizde bir keresinde sağnak yağmurda maç yapmıştık okulda değildik ama normal tatilde.eve geldim tişörtü sıktım her yer su oldu düşünün artık halimizi:)
Ben kaçıyorum beyler.Sıktı burası birden.
Evet bir hareketlilik var öncümüdür nedir? :p
Birde birbirimize laf sokmasak ahh ahhh ;)
Bence iyi bir düşün ıslanmak istemiyosa ve maç yapmıyosa bu satmak olmuyo.Hem bir maç içinde bu kadar üzülme her zaman maç yapılır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hatalı gol yemek.İşte bu.:DÇok kötü birşeydir.Ben çok iyi bilirim.:DBen 3.'lük maçında 2 tane hatalı gol yemiştim.Hoca beni çok pis sövmüştü.:D