ben lise 2'ye gidiyorum da 92 aralık doğumlu olduğum için orda 14 yaşında gözüküyorum![]()
ben lise 2'ye gidiyorum da 92 aralık doğumlu olduğum için orda 14 yaşında gözüküyorum![]()
Lise 2'ye mi gidiyorsun?
Ben valla lise 2 ye giderken 17-18 yaşındaydım sanırım.![]()
benimde normal yaşım 14 zatentipi felan görsen 17-18 dersin boy 1.81 saç-sakal birbirine karışmış
![]()
Ehuehu
Yeni nesil böyle yahu çabuk serpiliyor.![]()
evet öyle ama memnunum halimden büyük göstermek hoşuma gidiyorbu kafe de ölmüş yaa kimse yok sabahtan beri selam yazıyodum bi sen cevap yazdın
Ben varım
Ferdi'nin tip gerçekten süper
Görsen 18 dersin
Emre abi sinifta kaldigin icin 18 yasinda Lise 2'ye gitmeyesin.
Merhabalar bu arada.
merhabalar![]()
Ölmüşte ağlayanı yok buraların Ferdi.
Sınıfta kalmadım ben yahu nereden çıkardın?
Eeee daha daha?![]()
evet emre abi sonra da yazın burası çok güzeldi felan diyolar gelin de yeniden canlandıralım
bu arada resimlerdeki biz bölümüne resim koydum ordan bana bakabilirsin
![]()
Daha daha öyle işte Can.
Bakalım nakalım Ferdi.Aslında buraları bir ara canlıydı cidden.
![]()
yazın neydi burası.burdası kapanırdı hemen kuşluğa geçilirdi şimdi nerdeeee![]()
S.a beyler keyifler nasıl?Benimkiler çok kötü(
ne oldu ki?
Emre abiiiiiiiii bana msn'ini pm olarak atar mısın? Eski msn'im hack yemişti orda kaldın sen; yenisinde yoksun.
Bu arada bnm listemde olmayan diğer konuştuğum arkadaşlarda pm atsın.![]()
ben atayım mı![]()
MSN adresime profilimden ulaşabilirsiniz.![]()
Azcık reklam gibi oldu...![]()
Yorgun savaşçıyım diyorsun yani Enes.![]()
hmm geçmiş olsun
bizim okulun kapalısı var herşeyimizi orda yapıyoruz.aslında yağmurda maç da zevkli olur![]()
Evet ben bir kere yağmurda maç yapmıştım.(Geçen Hafta)Her yerim sırıl sıklam olmuştu.
Birde kaleciyim düşünün artık
![]()
Bizim Lise İstanbul'u bilen bilir Eyüpteydi Haliç'in kenarında her maç yaptığımızda top Haliç'e doğru bir yolculuk yapardı. Çok kere kayık kiralayıp top avına çıktığımız olurdu.
Hey gidi günler...
Selamlar kafede bi hareketlilik mi var ne![]()
bizde bir keresinde sağnak yağmurda maç yapmıştık okulda değildik ama normal tatilde.eve geldim tişörtü sıktım her yer su oldu düşünün artık halimizi![]()
Ben kaçıyorum beyler.Sıktı burası birden.
Evet bir hareketlilik var öncümüdür nedir?
Birde birbirimize laf sokmasak ahh ahhh![]()
Bence iyi bir düşün ıslanmak istemiyosa ve maç yapmıyosa bu satmak olmuyo.Hem bir maç içinde bu kadar üzülme her zaman maç yapılır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hatalı gol yemek.İşte bu.Çok kötü birşeydir.Ben çok iyi bilirim.
Ben 3.'lük maçında 2 tane hatalı gol yemiştim.Hoca beni çok pis sövmüştü.
![]()