Şaka maka 3. sezon bitiyor maaşallah :) artık bu takımın yavaş yavaş şahlanması lazım bu yılda kredi veririz lakin seneye artık 5 yemeyelim kimseden daha derli toplu skorlar olsun. 5 yersekde Barça'dan Real'den olsun :)
Şaka maka 3. sezon bitiyor maaşallah :) artık bu takımın yavaş yavaş şahlanması lazım bu yılda kredi veririz lakin seneye artık 5 yemeyelim kimseden daha derli toplu skorlar olsun. 5 yersekde Barça'dan Real'den olsun :)
Gerçekten abi 3. sezonu deviriyoruz benim açımdan da rekor olacak sezon olarak :)
İlk sene lige yükseldik , 2. sezon düşeceğiz derken AL'ye kaldık bu sezon ŞL'ye gidersek beklentileri ligde fazlasıyla karşıladığımızı düşünüyorum :D
Ama dediğin gibi barca'dan bile olsa 5 tane yemememiz gerek :)
Bu arada şampiyonluk içinde zaman verirdim şu sezona oluruz falan diye ama bu uzaylı Barcayı görüyorsun geçmek imkansız gibi :0:
Devre arasında takıma bir takviye yapmıştım rotasyon amaçlı paylaşmayı unutmuşum , o kadar iyi performans gösterdi ki ilk 11'den kesemiyorum .
350 Bin Euro'ya kadromuza kattık .
Ligde muhteşem gidiyoruz (w)
Barça'nın bu formu olmasa şampiyonluğu zorlarız derdim ama zor gibi gerçi 2.lik de yeterlidir. :)
çok akıcı bir şekilde devam ettiriyorsun kariyerini çok hoşuma gidiyor bu yüzden :)
bol şanslar :)
SL biletleri icin guzel bir yaris var, en arkadan Valencia da geliyor. ilk 3'te bitirirsek harika olur :)
Bollino iyiymiş. :)
çok iyi gidiyoruz:) bollino nun profilini beğenmedim ama senin elin değince umuş adam:)
Çok iyi gidiyorsun, aman nazar değmesin :)
Madrid'in karşı koyamadığı barcaya karşı elimizden bir şey gelmiyor bizimde :)
Ligde ikincilik olmasa da üçüncülükte yeterli bizim için .
Eyvallah dostum , elimden geldiğimce akıcı bir şekilde ilerletmeye çalışıyorum beğendiğine sevindim (::)
Benimde beklentim üçüncülük sonlara doğru yarış kızışıyor bakalım neler olacak :)
Çok iyi çıktı çocuk :)
Bende rotasyon amaçlı aldım zaten ama çocuk yardırıyor resmen , 2 sezondur ucuza aldığım bütün adamlar yardırıyor harbiden nokta atışı oldu aldıklarımın hepsi :icon_lol:
Amin :) inşallah devamı da gelir .
Adım Adım Şampiyonlar Ligine Gidiyoruz !!
Bedia her zamanki gibi şahane oynuyor ligde de farkla asist krallığında zirve de , Joselu geçen seneki performasının çok aşağısında kaldı bu sezon , Sarabia ve Bolino'da kanatlarda çok iyi işlere imza attılar .
Maçlar süper:) Granadanın son dakika golü şansız olmuş.
R.Madrid ve Valencia maçlarından puan alıp ardından Granada'ya kaybetmek de nedir :D
Ligde gerçekten çok iyi bir seri yakalamışsın..
O maçta çok şanssızlık yaşadık ya 2 kere öne geç maçı kaybet ağır oldu :)
R.Madrid ve Valencia maçları süper oldu çekiştiğimiz rakiplere puan kaptırmamış olduk , Granada maçında takım berbat oynadı ona rağmen son dk'de kaybettik maçı .
Ama ligde takım resmen şaha kalktı , son 12 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi alıp 29 puan toplamışız formumuza diyecek yok :D
Yenemiyorsan yenilme !!!
Bizim Kalan Maçlarımız
A.Madrid'in Kalan Maçları
Sevilla'nın Kalan Maçları
Son olarakta Real Madrid'in Kalan Maçları
ŞL' yarşında son durum ve takımların kalan maçları bu şekilde .
Barça hariç hepsinin yenmeliyiz. Hatta Barçada garantiledi belki onu yenebiliriz:)
Fikstür avantajı Real Madrid'de :) Ama futbol bu belli olmaz..
Bizim daha Barca maçımız var :smismileyiw2:
Ulan Barça ne yine taş koydun yolumuza , uçağınız falan düşer inşallah (c)
Kaldı 3 hafta tüm maçları kazanmamız şart !
real sociedad ı yendik mi geriye kalan maçları rahat kazanırız.
Averaj farkı ile ŞL'yi kaçırdığımıza inanamıyorum . Bu sezon Joselu hiç katkı vermedi , seneye yedek bekleyecek .
Bu senenin tek iyi yani AL'de direk gruplardan katılmamız olacak .
Tabi ki kısıtlı kadromuzla bunları başarmamız da büyük başarı !
********** Takım Verileri ********
Sezonun Takımı
Averaj yüzünden ŞL yi kaçırmak kötü olmuş yinede bu takımla bunları başarmak süperdi.
vay be son 3 maç üstelik sadece 1 beraberlik almışız ona rağmen ŞL olmamış seneye kesin gideriz ama yanında AL'yide zorlayalım puan puandır :)
Averajla ŞL'yi, 1 galibiyetle de 2.'liği kaçırmak gerçekten kötü olmuş..
Neyse önümüzdeki sezonlara bakacağız artık :) AL macerası güzel olacak, transferleri merakla bekliyorum..
O Kupa Bir Gün Elimizde Kalacak! / Recreativo de Huelva / 4. Sezon /
Bence başlığı bu şekilde değiştirelim :)
Her ne kadar kadroyu ve oyununu geliştirsende bence Şampiyonluk uzak, menemene tuz at :D
Aynen ŞL'yi kaçırmak hemde averajla acı oldu biraz ama bu kadro ile dediğin gibi bunları başarmamız çok çok iyi .
Adamlar puan kaybetmediler hiç ya o kadar aldığımız maç bir şey fark ettirmedi yine AL'deyiz ,
Ligi o kadar iyi sıralamada bitiriyoruz ama itibarımız yüzünden takıma sağlam topçu gelmiyor bu sene ne yapıp edip AL'De en az Çeyrek final görmemiz lazım .
Çok kötü oldu ya Soccidad maçında 1 gol atsak ŞL' de yer alacaktık ne güzel ,
Bu sene AL'de en az Çeyrek Final görmemiz şart oldu takıma iyi topçu gelmiyor bişiler yapmamız lazım orada ,
Kariyer başlığında koptum ya çok yaratıcı olmuş :zuhaha :zuhaha
Ama ne yapalım yani bu barça olduğu sürece anca menemem yerik biz :D
ŞL'yi kaçırarak büyük bir geliride kaçırmışsın.Neyse sağlık olsun.Belki bu daha hayırlıdır.Belki de AL'yi alırsın kim bilir :)
Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin Kazananları
Bu sene AL'de guzel bir performans gostererek gelecek sezon SL icin tamamen hazir oluruz :)