Şaka maka 3. sezon bitiyor maaşallahartık bu takımın yavaş yavaş şahlanması lazım bu yılda kredi veririz lakin seneye artık 5 yemeyelim kimseden daha derli toplu skorlar olsun. 5 yersekde Barça'dan Real'den olsun
![]()
Şaka maka 3. sezon bitiyor maaşallahartık bu takımın yavaş yavaş şahlanması lazım bu yılda kredi veririz lakin seneye artık 5 yemeyelim kimseden daha derli toplu skorlar olsun. 5 yersekde Barça'dan Real'den olsun
![]()
Gerçekten abi 3. sezonu deviriyoruz benim açımdan da rekor olacak sezon olarak
İlk sene lige yükseldik , 2. sezon düşeceğiz derken AL'ye kaldık bu sezon ŞL'ye gidersek beklentileri ligde fazlasıyla karşıladığımızı düşünüyorum![]()
Ama dediğin gibi barca'dan bile olsa 5 tane yemememiz gerek
Bu arada şampiyonluk içinde zaman verirdim şu sezona oluruz falan diye ama bu uzaylı Barcayı görüyorsun geçmek imkansız gibi
Barça'nın bu formu olmasa şampiyonluğu zorlarız derdim ama zor gibi gerçi 2.lik de yeterlidir.![]()
çok akıcı bir şekilde devam ettiriyorsun kariyerini çok hoşuma gidiyor bu yüzden
bol şanslar![]()
SL biletleri icin guzel bir yaris var, en arkadan Valencia da geliyor. ilk 3'te bitirirsek harika olur![]()
Bollino iyiymiş.![]()
çok iyi gidiyoruzbollino nun profilini beğenmedim ama senin elin değince umuş adam
![]()
Çok iyi gidiyorsun, aman nazar değmesin![]()
Madrid'in karşı koyamadığı barcaya karşı elimizden bir şey gelmiyor bizimde
Ligde ikincilik olmasa da üçüncülükte yeterli bizim için .
Eyvallah dostum , elimden geldiğimce akıcı bir şekilde ilerletmeye çalışıyorum beğendiğine sevindim
Benimde beklentim üçüncülük sonlara doğru yarış kızışıyor bakalım neler olacak
Çok iyi çıktı çocuk
Bende rotasyon amaçlı aldım zaten ama çocuk yardırıyor resmen , 2 sezondur ucuza aldığım bütün adamlar yardırıyor harbiden nokta atışı oldu aldıklarımın hepsi
Amininşallah devamı da gelir .
Maçlar süperGranadanın son dakika golü şansız olmuş.
R.Madrid ve Valencia maçlarından puan alıp ardından Granada'ya kaybetmek de nedir
Ligde gerçekten çok iyi bir seri yakalamışsın..
O maçta çok şanssızlık yaşadık ya 2 kere öne geç maçı kaybet ağır oldu
R.Madrid ve Valencia maçları süper oldu çekiştiğimiz rakiplere puan kaptırmamış olduk , Granada maçında takım berbat oynadı ona rağmen son dk'de kaybettik maçı .
Ama ligde takım resmen şaha kalktı , son 12 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi alıp 29 puan toplamışız formumuza diyecek yok![]()
Barça hariç hepsinin yenmeliyiz. Hatta Barçada garantiledi belki onu yenebiliriz![]()
Fikstür avantajı Real Madrid'deAma futbol bu belli olmaz..
Bizim daha Barca maçımız var![]()
real sociedad ı yendik mi geriye kalan maçları rahat kazanırız.
Last edited by benzema35 : 15.Şubat.2014 at 20:11
Averaj yüzünden ŞL yi kaçırmak kötü olmuş yinede bu takımla bunları başarmak süperdi.
vay be son 3 maç üstelik sadece 1 beraberlik almışız ona rağmen ŞL olmamış seneye kesin gideriz ama yanında AL'yide zorlayalım puan puandır![]()
Averajla ŞL'yi, 1 galibiyetle de 2.'liği kaçırmak gerçekten kötü olmuş..
Neyse önümüzdeki sezonlara bakacağız artıkAL macerası güzel olacak, transferleri merakla bekliyorum..
O Kupa Bir Gün Elimizde Kalacak! / Recreativo de Huelva / 4. Sezon /
Bence başlığı bu şekilde değiştirelim
Her ne kadar kadroyu ve oyununu geliştirsende bence Şampiyonluk uzak, menemene tuz at![]()
Aynen ŞL'yi kaçırmak hemde averajla acı oldu biraz ama bu kadro ile dediğin gibi bunları başarmamız çok çok iyi .
Adamlar puan kaybetmediler hiç ya o kadar aldığımız maç bir şey fark ettirmedi yine AL'deyiz ,
Ligi o kadar iyi sıralamada bitiriyoruz ama itibarımız yüzünden takıma sağlam topçu gelmiyor bu sene ne yapıp edip AL'De en az Çeyrek final görmemiz lazım .
Çok kötü oldu ya Soccidad maçında 1 gol atsak ŞL' de yer alacaktık ne güzel ,
Bu sene AL'de en az Çeyrek Final görmemiz şart oldu takıma iyi topçu gelmiyor bişiler yapmamız lazım orada ,
Kariyer başlığında koptum ya çok yaratıcı olmuş![]()
![]()
Ama ne yapalım yani bu barça olduğu sürece anca menemem yerik biz
ŞL'yi kaçırarak büyük bir geliride kaçırmışsın.Neyse sağlık olsun.Belki bu daha hayırlıdır.Belki de AL'yi alırsın kim bilir![]()
Bu sene AL'de guzel bir performans gostererek gelecek sezon SL icin tamamen hazir oluruz![]()