teşekkürler Türksportal...
Printable View
teşekkürler Türksportal...
İşte beklediğim haber!
oh bee sonunda kavuşacazz yamayaa ellerinize sağlıkkk çok teşekkürler
Süper haber Teşekkürler Turksportal
bıraz geçte olsa harıka bı haber :) oran olarak ne olucak versıon 2 ?
çok güzel bi haber bu ya çok teşekkür ederim çeviri ekibine
emeginize saglık sonsuz TEŞEKKÜRLER..
Arkadaşlar kaç gün kaldı yaw?=t
ya biraz acele etmedinizmi bi fm 2008 cıksaydı hele ondan sonra verseydiniz daha makbule geçerdi.
Haber heyecan verici inşallah şu medya sorularına el atmışsınızdır uykusuz geceler bizi bekliyor yine.
Oyunun çıkmasından 2 ay kadar kısa bir sürede zaten ilk versiyonu çıkartmışız, neyin hesabı içerisindesin?
Yama çıkınca güzelce indirip oyunuyorsun o zaman da teşekkürü esirgemezsin bu şekilde laf atmaktan geri kalmadığın gibi. Haa dersin ki bana "Benim İngilizcem süper ben oyuunu İngilizce oynuyorum" o zaman gel de bize yardım et biraz daha erken çıkaralım 2. versiyonu ;)
verdiğiniz emeklere ve fm oynayanlar için yaptığınız bu çalışma için teşekkürler . Ellerinize sağlık
Bence bu kadar da oynadığımız için kendimizi şansLı hissedeLim.Burda ki ekip oLmasaydı bu kadar da oynayamazdık.O yüzden gereksiz baskıLar oLuşturmamaLıyız.
biraz geç oldu ama elimizden beklemekten başka birşey gelmiyor
kendimiz yapamıyorsak bekleyeceğiz yapanlara da saygımızı göstereceğiz.
teşekkürler turksportal...
baros hocam sende haklısın her yama için teşekkürler ama ..
sen bombayı biraz erken patlattın gibime geldi biraz geç soyleseydin boyle olmazdo belki ama 4 gözle bekliyoruz iyi çalışmalar :)
nasil indirebilirm turkce yamasini lutfen cevap yazarmisin
Arkadaslar bugun ayin 12 si.Turksportal in yama icin 3 gunu kaldi.3 gun icinde oynayacagiz (vv)
Helal Olsun Hepİnİze Yamada EmeĞİ GeÇen Herkeze Ço...k TeŞekkÜrler