Doğru.Karıştırmışım..:icon_smile:
Printable View
isim olarak bakınca süper! ancak takımdakilere uyarda alırım paramı, bakarım keyfime! gibi şeyler olmaz umarım :0:
Cisse-2 olmasın birde, agresif bi oyuncuda :) 7 sarı-1 kırmızı görmüş takımında bu sene
Ernst çok agresif bir oyuncu eğer illaki DMC kullanılacaksa Sivok oynayabilirdi kanımca. İyi oynayabilir ama yakabilirde takımını.
Ernst'i az çok tanıyorum hem fm'den hemde schalkenin bazı maçlarında izlemiştim.Ernst orta sahanın göbeği için çok ideal değil.Pas yüzdesi düşük,daha doğrusu teknik kapasitesi düşük en iyi dmc olarak oynuyor çok çalışkan agresif hırslı tipik bir ön libero,görev adamı Aurelio gibi.Beşiktaş için yararlı olacaktır kesinlikle.
pas yüzdesi düşükmü? baska bır ernst ızlemıs olmayasın sen kardeşim? neyse eger oyle dıyorsan oyledır ama ben ıyı bır oyun kurucu olarak bılıyorum kendısını .. sayın tüpçümüz ilk defa dogru duzgun bır ıs yaptı transfer manasında gercekten eger dogruysa ve gerceklesırse super bır transfer... hayırlısı olsun her ıkı taraf ıcın
Ernst oyun kurucu degil.Bilakis hücuma cikislarinda yaptigi pas hatalari da coktur.
Ama savascidir,cok iyi bir kesicidir.Tehlikeyi sezip aninda oraya gider.
Tipik bir savasci ön libero.Sonuna kadar mücadele eder.Eger Bjk onu ön libero olarak oynatirsa defansif acidan cok büyük katkilari olur.Ama ofansif acidan öyle ahim sahim seyler beklemeyin kendisinden ...
baran oyun kurucudan kastettıklerımız farklı heralde. benım bahsettıgım olay yerı geldıgınde defanstan top alacak kanatlara acacak ya da defans arkasına toplar sarkıtacak yanı benım ıstedıgım budur yoksa delgado gıbı muthıs ara pasları atsın mılımetrık toplar gondersın degıl yanı .. yoksa bende bılıyorm cok super bır pasor olmadıgını =)
Ernst alınıyorsa Cisse gitmeli. Ernst-Uğur İnceman, Ernst-Tello ortasahada iyi ikili olabilir. Ernst mücadeleci bir oyuncu.
Ernst Beşiktaş'ta
Hırvat oyuncu Anthony Seric'in, Hajduk Split ile anlaşmasının ardından yabancı kontenjanı sorununu çözen Beşiktaş, ara transferin bitmesine saatler kala Schalke 04'ün defansa dönük orta saha oyuncusu Fabian Ernst transferini bitirdi.
Lig Tv muhabiri Ömer Güvenç'in haberine göre, Beşiktaş Ernst ile 2,5 yıllığına, 8 milyon avro karşılığında anlaştı.
Ernst'in yarın İstanbul'da olacağı, sağlık kontrolünün ardından kendisini Beşiktaşlı yapacak sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.
Kaynak:maraton.com.tr
8 milyon euro çok değilmi yav...
Yıllık 3.2 Milyon Euro maşallah baya iyi para...
Eğer doğruysa haber gerçekten çok paraya anlaşmışız.Umarım karşılığını verir.Abdullah abiyede katılıyorum.Ernst'i paradan başka hiç bir şeyle ikna edemezdik.Acaba bonservisine ne kadar ödeyeceğiz? Schalke'yide ikna etmek kolay iş değil.Direk oynayan oyuncularını satın alıyoruz çünkü.Neyse yıllardır hep ucuza kaçılarak alınan oyuncuların verimsizliğinden çektik.İnşallah Ernst kendisi için harcanan paraya değecek bir performans sergiler..
Hayır Abdullah.
8mn € kesinlikle çok para. Yazık olur. Carew o paraya gelmişti yahu. Tabiki bölgeler farklı fakat Ernst satılamaz bu vakitten sonra.
Değiyorsa vereceksin arkadaşım...
Bundesliga'da yıllardır istikrarla hemde üst düzey takımlarda forma giyiyor.Bu sene cezalı olduğu üç maç dışında kupa,lig,Avrupa maçlarının hepsinde forma giymiş bir adam.Kolay değil bu adamı getirmek...
Çok olup olmadığına oynayıp verdiklerinden sonra karar veririz...
Anıl:
Adam gelmiş 30 yaşına. Türkiye'ye kimler geldi de uyum sağlayamadığı için gitmek zorunda kaldı. Mesela aklıma Ailton geldi bunu yazarken. Yönetimin yaptığı transferler ortada.
Ernst çok iyi oyuncu olsa da tekrar satamayacağı da ortada. Yani transfer yaparken birazda buna bakmak lazım.
Her transfer gelecekte para kazanacağım diye yapılmaz ki.30 demek bir futbolcunun hemde böylesine istikrarlıysa en verimli çağıdır.Almanlar mental anlamda çok üst düzeydeler.Yani onların pek uyum sorunu falan olmaz.Kaldı ki bu bir defansif orta saha.Ondan top çalması,pres yapması,koşması,savaşması ve mücadele etmesi isteniyor.Bunun içinde uyuma falan pek gerek yok...
Vedat Okyar'ın dediği gibi;biz muhasebeci değiliz,fiyatından bizene biz oynadığı futbola bakalım.Hedeflerine ulaşmak istiyorsan,şampiyon olmak istiyorsan para harcayacaksın...
Ayrıca frikikLerde de fena oLmayan bir oyuncu.Uzaktan nefis bir goLünü gördüm.Her agresif oyuncuda oLan bir özeLLiği de var.Sert şutLar atabiLiyor.Ayrıca Alman oLmasından doLayı kaybetmeyi kabuLLenmeyen yapısı da ayrı bir kan getirecektir orta aLanımıza.HayırLısı oLsun..
yalnız Oğulcan ben o 8 milyon € miktarındaki parayı bonservis bedeli olarak değil Ernst'in 2.5 yılda alacağı toplam para olarak yorumladım.Yani bu adama bu kadar para vericeksin ki Bundesliga'dan göz önünden koparıp Türkiye'ye getiresin.
Bonservis bedeli olarak 8 milyon tabiki çok para.Biz 24-25 yaşındaki Appiah'ı o paraya almıştık kıyaslama yapılırsa.
Bonservis bedeli değil 8 milyon €.2,5 yıllık alacağı para.Bonservisi 4,5 milyon € deniliyor...
Heh işte, şimdi tamamdır. İlk okuduğumda bende öyle biliyordum, ona göre herşeyiyle çok iyi transfer demiştim. Tekrar izlemek için sabırsızlanabiliriz.
Evet , yarın İstanbul'da gerçekten müthiş bir transfer yaptık 600 kişi bekliyorum karşılamaya :p Şaka bir yana gerçekten bu takıma faul yapabilecek ve rakiplerle atışmaya girebilecek bir hırçın lazımdı taraftarın yeni Nouma'sı olur inşallah , ayrıca uzaktan şutları da iyiymiş orta sahadan gol atmışlığı da varmış kendisinin , bugün de gördükki orta sahada top kaybı yapmak Beşiktaş'ın çok başını ağrıtabilir Ernst orayı toparlayacaktır :)
Valla şunu söyleyeyim ki Beşiktaş Tjikuzu'ya 800.000€ vereceğine Ernst'e 8 Milyon € versin. Tjikuzu'nun gelmesi felaket olurdu. Hayırlı olsun. İyi transfer benim gözümde. Mustafa Hoca'nın da istediği gibi Gattuso tipinde bir ön libero. Bu arada bir Sırp vardı denenmek için gelmişti. O ne oldu? :) Baya geç bir soru oldu ama.:)
Denenmedi bile Mustafa,döndü direk...
Beşiktaş için iyi bir transfer olacak.Henüz resmi olarak bir açıklama yapılmadı ama doğrudur büyük ihtimalle tvde de yayınlandı haber.Ne diyelim hayırlı olsun.Bjk yönetimi iyi bir transfere imza attı sonunda.
İmzayı da attı galiba :p
http://img207.imageshack.us/img207/1911/ernstxl3.png
Biraz acele yaptım , kötü olabilir :)
Bu arada ben CNN'de de gördüm transferi yani kesin geldi galiba ama resmi olarak bir açıklama yok evet , kendi sitesinde de yok Erns'tin.
-ERNST'İN TRANSFERİ-
Mustafa Denizli, transfer etmeyi düşündükleri Alman futbolcu Fabian Ernst konusunda da sözlü anlaşmaya varıldığını söyledi.
Denizli bir soru üzerine, ''Sözlü olarak anlaşmaya varıldı. Herhangi bir değişiklik olmazsa muhtemelen yarın bu transfer tamamlanacak'' dedi.