Tamam tamam sustum :D
Printable View
Ben aralıkta askere gidiyorum, ister buluşun, ister buluşmayın, artık size kalmış, ben gittikten sonra yaparsınız buluşma.:D
İşte önümüzdeki haftadan itibaren bir tarihbelirleyelim. Çoğunluğun geleceği uygun bir tarih olsun, seninle buluşmak zaten sorun olmaz, hadi derim yarım saate buluşuruz.:)
Bir tarih ortaya atalım derim, hem yeni gelen arkadaşlarımız var onlarla tanışırız hem de ben askere gideceğim görüşmüş oluruz.
Bende artık izmirdeyim malum. İstanbul tayfasına satış koydum
İzmir'i tam olarak bilmiyorum ama bilindik bir yer söylerseniz bende gelmeye çalışırım . . .
Öyle bir yer ayarlarım ki, görürsün o zaman, buluşma biterken ancak katılırsın aramıza.:n:
Beni zorlama, benim bile bulamayacağım bir yer söylerim, herkes buluşma yerini ararken geçer buluşma.:D
Sonuç olarak nerde buluşuyoruz :D ?
Sabancı yurdunda kalıyorum ben. Mevlana mah.'de
Bornova metro'ya gelirim ben ordan gideriz artık belirlenen yere. Evet I. öğretim. . .
Mevlana mahallesine de bir süre gidip g elmiştim, arkadaşım o tarafta eve çıkmıştı, yurdun yerini tam olarak bilmiorum ama.
Konak'ta buluştuk, geçenlerde de Karşıyaka'da buluştuk. Sıra zaten Bornova'ya geldi ama Bornova olmasın diyorsanız, bize her yer uyar. Biz diyerek herkes adına konuşuyorum, uymaz diyen yoktur sanırım.:D Önerilerinizi alalım.
Bornova olmasın. :D
Yahu bu İstanbullular takır takır buluşuyor arkadaş biz de buluşsak ya. Hadi Serkan abi bekliyoruz organizatörlüğünü.
Adam askere gidecek hala ona bel bağlıyorsunuz.Yaşar abi alsın işi eline Serkan abiyi uğraştırmayın :p
Adamı İzmir'e gönderdik hâlâ bir buluşma ayarlayamadı.
O zaman an itibariyle buluşma işine el koyuyorum.
Katılacaklar: Uchiha Itachi, Homer J.S, Kage, Sekopej, EreN...
Katılacak varsa yazsın daha, unuttuğum varsa o da yazsın.
Buluşalım, paslaşalım, kaynaşalım.Ama zamanı 3 gün önceden yazında ona göre hazırlanalım :)