İzmir'i tam olarak bilmiyorum ama bilindik bir yer söylerseniz bende gelmeye çalışırım . . .
Originally Posted by Crocodile1963 İzmir'i tam olarak bilmiyorum ama bilindik bir yer söylerseniz bende gelmeye çalışırım . . . Sorun değil sen bulunduğu yeri söylersen ben gelip alırım seni.TSI İzmir buluşmalarında evden alıp eve bırakma serviside mevcuttur.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide.. Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Originally Posted by Crocodile1963 İzmir'i tam olarak bilmiyorum ama bilindik bir yer söylerseniz bende gelmeye çalışırım . . . sen bornovada değil misin? ben götürürüm seni gideceğin yere
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Originally Posted by Crocodile1963 İzmir'i tam olarak bilmiyorum ama bilindik bir yer söylerseniz bende gelmeye çalışırım . . . Zaten bu buluşmanın amacı ilk olarak sizlerle tanışmak. Bu nedenle Bornova'da yaparız, sen de Ege olduğuna göre büyük ihtimal Bornova'dasındır. Bornova olmasa da Yaşar'ın dediği gibi, sıkıntı olmaz, Yaşar gelir alır seni.
"YÜCE ATATÜRK"
Originally Posted by Crocodile1963 İzmir'i tam olarak bilmiyorum ama bilindik bir yer söylerseniz bende gelmeye çalışırım . . . Originally Posted by Sekopej Zaten bu buluşmanın amacı ilk olarak sizlerle tanışmak. Bu nedenle Bornova'da yaparız, sen de Ege olduğuna göre büyük ihtimal Bornova'dasındır. Bornova olmasa da Yaşar'ın dediği gibi, sıkıntı olmaz, Yaşar gelir alır seni. aynı üniversitedeyiz beraber gelebiliriz, çömez muamelesi yapma bana biliyorum nan artık izmirin çoğu yerini
Forum Rules