Yanında iki şahit getir ama yalancı olmasın. :D Senin her oyuncun için bir gol düşünüyorum, kimsenin gözü kalmasın. :D
Printable View
Yanında iki şahit getir ama yalancı olmasın. :D Senin her oyuncun için bir gol düşünüyorum, kimsenin gözü kalmasın. :D
Tamam Emrah abi iddialı sözler bunlar ama; görüşeceğiz. :)
2010'a gireceğimiz ana sayılı günler kala, 2009'u ileride talihsiz bir yıl olarak hatırlamak için yeterli sebebe sahip olacaksın. :D
Abi çok iddialı sözler söylüyorsun. Ben sahada konuşur diyerek çekiliyorum. :)
Hayattan aldığın neşeyle konuşuyorsun ama insanları ezmemelisin, merhametli olmalısın. Onların ahı tutabilir ileride... Ama benim bugün seni ezmemden dolayı, bir dahaki PES 2010 buluşmasında ahının tutmaması için sana bir tanecik gol şansı tanıyacağım. :D
Abi bugün 1 tane atmadı mı yahu en az 2 ya da 3 atmalı ki sayılabilir olsun. Dedim siz handikaplı oynayın diye :D:D
Handikapı o yazsın, ben oynayayım. :n: :k:
herkese selamlar
bugun gelen arkada$larima cok te$ekkur ediyorum. gercekten cok keyifli ve cok eglenceli bir gun oldu. her ne kadar bekledigimizin altinda bir sayiyla bulu$mayi gercekle$tirsek de az sayiya ragmen maksimum zevki ve maksimum keyifi aldik diyebiliriz. ozellikle durumleri yerken. :n:
$emsi, batuhan, cengiz ve emrahla kadikoyde mitingler arasinda bulu$tuktan sonra be$ikta$a gecip eren'i oguz'u ve aygun'u alip ps3 yaptik.
ben aygunle ba$ladim ilk. 3 mac yaptik 1 galibiyet 2 maglubiyet aldim yanli$ hatirlamiyorsam. ilk defa pes2010 oynayan biri icin iyi bir skor bence. :D ama asil olay benim icin sonra ba$ladi. $oyleki:
erenle fifa2010'a donduk. fenerbahce - galatasaray derbisi yaptik. acikca soylemek gerekirse fifa2010'u pes2010'a tercih ederim. pes2010'dan cok cok daha iyi bir oyun. eren'i fifa2010'da yendikten sonra yolladim evine. :n: sonra onun yerine cengiz'im gecti. onunla da fenerbahce - galatasaray maclari yaptik. onlarda da yendim. :D galatasaray kadikoy'de ustuste hic o kadar kazanamami$tir. du$unun artik siz gerisini. :n: :n:
aygun'u de gonderdikten sonra ben, cengiz, emrah, oguz, $emsi ve batuhan taksim'e ciktik. istiklal caddesi'nin arka sokaginda bilen mangal keyfi diye bir yer var belki bileniniz vardir ben genelde orda yerim yemegimi. bizimkilerle oraya gittik. emrah haricinde hepimiz 2 durum yedik. o derece actik yani. :D
daha sonra da ayrildik. biz oguzla tophane'ye benim mekana gectik(osmanli nargile) be$ikta$ macini seyretmek icin. orda da inanilmaz keyif aldik ke$ke ayrilmasaymi$iz da gelseymi$iniz dedim hatta. biz oraya gittigimiz 17.30-18.00 falandi saat daha ve 22.00'ye kadar ordaydik oguzla. muthi$ tavla maclari yaptik. en cok yenen ben oldum ama galiba. :D :D
ayrica oguz donu$te vapur iskelesinde bagirsaklarini, midesini, dalagini cikaran adami ve bizim yerde gorup de tekme attigimiz 10 kuru$u alan adami sanirsam unutmayacagim.
ben haftaya olmayabilirim. cunku hem yilba$i planlari icin para biriktirmem gerekiyor hem de ba$ka bi yerde olabilir haftasonu (kalma plani) o yuzden aranizda olmayabilirim. eger bulu$ursaniz size $imdiden iyi eglenceler ve bugunku guzel gun icin de hepinize te$ekkurler...
Çağrı'ya harfiyen katılmakla birlikte bir insanın sindirim sistemini ayrıntıları ile gördük :D:D
Ardından bizim hafif paslaşarak vurduğumuz 10 kuruşu adamın biri hiç istifini bozmadan aldı. Önce bir şaşırdık bir şey düşürdü sandık. :D
Tavla maçlarına gelirsek bu kadar çok düşeş atan ve kapı almadan oyun alan bir sistem ile güzel maçlar çıkardık. Toplamda Çağrı yendi tabii de efsane maçlar da oldu. :D
Özellikle "3" rakamının ayrı bir anlamı oldu Çağrı için :D:D
Ben de gelen herkese çok teşekkür ediyorum.Oğuz abiye ayrıca teşekkür ederim.Beklenenden bayağı az kişiydik ama güzel,eğlenceli bir buluşma oldu.Şartlar uygun olduğu sürece bundan sonraki buluşmalara da katılmak isterim.Tam veli toplantısı olduğu günde buluşma olunca annem toplantı sonrası eve dönünce arayıp çağırdı beni ne yazık ki daha fazla süre birlikte olamadım.Yalnız hava berbattı Oğuz abiyle acayip donduk :D Bir dahaki buluşma iyi bir havada olur inşallah :) Tekrar teşekkürler herkese.
Biz PES09 oynadık Çağrı abi 10 yoktu ya :)
:n: :n: :n:
hakkaten aygun ya! Du$un artik kime yenildigini ilk macta..!
Ben de önceden oynamamıştım ki :D Belki bir iki kere oynamışımdır hatırlamıyorum :D
Ben de bir tane dürüm yemiştim Çağrı abi.Aslında niyetlendim Cengiz abi gibi 2.sini sonradan sipariş etmeye ama midemi düşünerekten vazgeçtim.:icon_smile:
Bırak şimdi.Bende oradaydım ve Emrah abi 10.gol için seni bunaltmışken kendi kalene attın o baskı sonucunda.:icon_smile:
Allah Allah.Ben neden farklı hatırlıyorum yav..:icon_smile: Yinede bu durum senin baskı altında olduğunu gösterir..:icon_biggrin:
Aygün resimsiz buluşma oluyor muymuş ? :)
Evet resim mevcut değil. Artık bundan sonra çok daha sık buluşulacak. Buluşma olduğunda konu açıp tarihi, yerini bildireceğiz katılmak isteyen gelecek.
Aynen öyle, artık buluşma diye adlandırmaktan çok vakti olan gelsin konuşalım, kaynaşalım, eğlenelim istiyoruz.
Plan yapınca çok yorucu oluyor. Gelen gelir, nekop gibi gelmeyenlerde bekler. :D:D:D:D
nekop deme bana, yazdım bunu bir kenara...
Dorock'ın önünde o kadar bekledik ama Necop denen vasıta gelmedi. :D
MSN'de anlaştıktan sonra gelip burada bana saldırmayınız. :D Ayrıca ben mi dedim yahu Dorock'ın önünde beni bekleyin diye.. :D
Seni bekleyen kim, Çağrı dedi dön burdan döndük, dürümcüye gidip o gizelim adanları, yayık ayranları, sucuk dürümleri yemeye gidiyorduk, bi baktık orada dorock vardı, camlara baktık ne görsek beğenirsin? Seni gördük, pembe gömlek, kıllar fışkırmış hemen aradık. =)) Bi baktık senden sifon sesi geliyo telefonda... =))) Gerisinide başkası anlatsın msnde başkaları ile konuşuyorum... =))
Haha oradaki kıl muhabbeti müthişti.. :D
Aygün işte her şeyi bildiğini sanır ama :D
Özledim yahu hepinizi.
Biriniz el atında(akla ilk gelen isim Oğuz:n:) yine büyük bir buluşma yapalım,halı sahalısından olsun ne zamandır maç yapmıyorum.
Uygun bir tarihin uygun bir saatinde yapında sınavlar başlamadan günübirlik gelebileyim :)
Bu seferkine gelicem söz :p
Tamam tamam, ilgileniyorum, herkesi memnun edecek güzel bir yer bakarım, sonra size haber ederim, üstü kapalı olsunun sözünü veremem,
Bu arada halısaha şart değil diyenler olursa yine başka alternatiflere bakarız.
Adamlar kaçıncı buluşmasını yapıyo Biz bi Ankarada yapamadık :)
Ankara'dan umudumu kestim ben Osman. Uygun olursa diğer illere katılmaya çalışıyorum işte.
Halı saha olsun olsun.
Aynen Öyle Yav:o Rahat 4-5 Kişi Toplanırız Neyi Bekliyoruz Anlamadım. Hatta Haftasonu Bir Gençlerbirliği Maçına Gider Sonrasında Güzel Bir Porgram Yaparız. Yalnız Ankaragücünün Maçına Gitmem Yolları Izdırap:D Orası Bulunurmu Yahu:0: Zaten Gidene Kadar Uyurum Sersemlerim İyice:D
EVet Atak Bekliyoruz Kardeşim Senden:D Yap Bişeyde Forum Buluşma Görsün:) :D